Egy
Pokerakademia.com - Póker blogok / Hideyoshi / A lassú gyarapodás útján | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Kettő
Pokerakademia.com - Póker blogok / Krisz1978 / Mindenkinek, aki olvasta vagy írt az elmúlt 2-3 posztomhoz! | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Három
Pokerakademia.com - Póker blogok / norbertox76 / A KEZDET | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Nem jött el az ideje annak, hogy valamelyik admin végre rendet tegyen? Megvárjuk, amíg konkrétan anyázások is röpködni fognak?
Egy
Pokerakademia.com - Póker blogok / Hideyoshi / A lassú gyarapodás útján | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Kettő
Pokerakademia.com - Póker blogok / Krisz1978 / Mindenkinek, aki olvasta vagy írt az elmúlt 2-3 posztomhoz! | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Három
Pokerakademia.com - Póker blogok / norbertox76 / A KEZDET | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Nem jött el az ideje annak, hogy valamelyik admin végre rendet tegyen? Megvárjuk, amíg konkrétan anyázások is röpködni fognak?
Bocsi Pola! Gyorsan ki estem a kedvedért és rendet teszek! :mad:
Bocsánat, hogy szóltam azért, hogy három blog kommentjeiben is csak egymás hazugozása-csalózása és oltása megy és megkértem, hogy tegyetek valamit. Többet ígérem nem zargatlak hasonló apróságokkal benneteket.
Ugyan azt mondtam, hogy sosem, de mégis...
Nem lehetne szétszedni a cg topikokt FR és SH szekcióra mint a 2+2-n? Sokkal átláthatóbbá válnának ezek.
Valamit csináljatok már a most kikerült cikkel légyszi, mert IE alatt semmi nem látszik belőle...
(azt légyszi ne írja senki, h nézzem más böngészőben, mert nincs!)
Valamit csináljatok már a most kikerült cikkel légyszi, mert IE alatt semmi nem látszik belőle...
(azt légyszi ne írja senki, h nézzem más böngészőben, mert nincs!)
Megoldva....
nemrégiben azt hiszem volt róla szó, de azért felhozom a témát.
a napokban körülnéztem a cikkek közt és igazából azt hiszem lehetne sokkal több cikk. szerintem egy teljesen járható út lenne külföldi cikkeket fordítani (tudom meg kell állapodni az adott oldallal/újsággal meg stbstb), de tudtommal egyik nagy nemzetközi oldalnak sincs magyar megfelelője.
ami a fordítást illeti, némi díjazásért biztosan lennének rá jelentkezők.
(tudom, igazából aki akar, az talál cikket, ha épp akar, de szvsz növelné a látogatottságot, meg azért némi + "szakmai" anyag lenne ugye)
nemtom volt-e már hasonló 5let korábban, de tök jó lenne, ha a blogokhoz lenne egy oldalsáv, ahova kedvenc más blogokat + linkeket lehetne pakolászni...