Lehet kérni RSS feliratkozást a topicokhoz? Ok, van e-mail értesítő, de az több klikkelés... :D
Én úgy látom nincsen. :S
Nem tudom, hogy miért nincs bugvadász topik, de lassan nyitni kéne egyet, mert ennek ami itt van, a fele nem fejlesztési ötlet, hanem hiba :)
Szóval:
Valamit állítottatok a fórummotoron a napokban, ugyanis mostmár, ha egy topikra kattintok, akkor nem a legutolsó oldalt hozza be, ahogyan eddig, hanem a legelsőt. Próbáltab több gépen, több böngészővel (FF, Explorer, Safari) is.
Valamit állítottatok a fórummotoron a napokban, ugyanis mostmár, ha egy topikra kattintok, akkor nem a legutolsó oldalt hozza be, ahogyan eddig, hanem a legelsőt. Próbáltab több gépen, több böngészővel (FF, Explorer, Safari) is.
már velem is előfordult, hogy egy posztot kétszer küldtem el a blogomban. most R1per2 kollégának 3X is sikerült.
nyilván más motor hajtja a fórumot és más a blogokat, de a kettő ég és föld (még a fórum itt említett apró hibáival együtt is).
az lenne a kérdésem, hogy nem lehetne-e beköltöztetni a bloggereket a fórumos rendszerbe?
itt a fórumos felületen akárhányszor (és minden gond nélkül) lehet bejegyzést módosítani, képeket, handreplayereket beszúrni 1 mozdulattal, míg a blogos felületen ez (nekem, analfabétának) kész rémálom.
rengeteg plusz energia nyaggatni az (egyébként készséges) admint, hogy "hé, megint elcsesztem valamit, javítsd már ki lécci."
Üdv
Tudom hogy ez nem hiba bejelentő topik, de másnak is meghülyült a fórum?
Pontosabban, ha főoldalon rákattintok az aktuális fórumtémáknál egy linkre, az a fórum nyitó hozzászólására ugrik, nem pedig a legfrissebbre, mint szokott.
Néztem a fórum kezelőpult beállításait, de nem találtam megoldást.
Más nem tapasztalt ilyet?
Üdv
Pontosabban, ha főoldalon rákattintok az aktuális fórumtémáknál egy linkre, az a fórum nyitó hozzászólására ugrik, nem pedig a legfrissebbre, mint szokott.
Üdv
Elkészült az új Póker Akadémia Videók aloldalunk. Ismertető az Admin blogban.
Ma már ne töröljetek több topic -ot, mert nem tudok mit olvasni! :)