Matt Coburn
Válasz buktar kommentjére
2009. okt. 1. 11:14

A főoldalas feladványokat nagyban megkönnyíti, hogy jellemződnek a képzelt játékostársak például "agresszív, jó regularok", "fishek", ilyesmi. Így én 10--ből 9-szer kitalálom a megoldást, pedig kopter vagyok.

Mi lenne, ha a társakat statisztika adatokkal jellemeznétek, mondjuk lenne egy pokerasztal rajz, bejelölve hol ülünk, és aztán a többiek mellé meg odaírni a vpip, raise, agresszió és egyéb, fontosnak tartott adatokat.

Így aztán kitalálhatjuk, hogy milyen az asztal általában, hogy mit várhatunk az adott körben már játékban lévő, és esetlegesen bekapcsolódó játékosoktól, és csak ezek után jönne az, hogy milyen lapjaink vannak, és milyen a board.

titcar
Válasz Matt Coburn kommentjére
2009. okt. 1. 16:05

király lenne valami rövid leírás ami megjelenik a kedves fogalmatlan juzereknek, mielőtt elkészítenék az első blogbejegyzésüket. így az ilyen full alap dolgokkal, mint pl. hogy a
- "heló gipsz jakab vagyok 17éves és nem is tudom mit írjak"
- "ha akarsz X bónuszt akkor küldj egy ímélt a hülyevagyok@frímélhura csakmost"
- "hogyan kell beállítani a pokertrackert?"
stb jellegű bejegyzésekből talán kevesebb lenne...

Zehy
Válasz titcar kommentjére
2009. okt. 1. 16:50

...

Ticci ideges... a ritka alkalmak egyike :)

titcar
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 1. 17:12

Ticci ideges... a ritka alkalmak egyike :)

nem vagyok ideges :) de "könyörgöm próbáljunk már meg felzárkózni valami még igényesebb szintre" :D

ashnur
2009. okt. 1. 17:13

nem vagyok ideges :) de "könyörgöm próbáljunk már meg felzárkózni valami még igényesebb szintre" :D

ez honnan idézet?

Zehy
2009. okt. 1. 17:13

1: vicc vót
2: nem azt mondtam, h nincs igazad :)

titcar
Válasz ashnur kommentjére
2009. okt. 1. 17:14

ez honnan idézet?

nem annyira ismert (csak aki Qpázik :D) mind1 hosszú de asszem ide vágott :D

Romsy
2009. okt. 1. 21:50

lehet növelni a privát levelező kapacitását?

plastikman0
Válasz Romsy kommentjére
2009. okt. 1. 21:54

lehet növelni a privát levelező kapacitását?

ühüm, jó felvetés, egyszer irni akartam 1 arcnak és kiirta, hogy betelt a maximális miújság....nem lehet neki küldeni...

Matt Coburn
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. okt. 2. 9:19

Na állj, az én főoldalas megfejtősdire vonatkozó ötletem az év fejlesztés ötlete, nem hagyom hogy elsikkadjon! :-P :-P

Élő ügyfélszolgálat