titcar
Válasz tentaculata kommentjére
2010. márc. 23. 16:38

FF-ban, ha "idézni" szeretnék valakitől, "BLABLABLA :D"

nálad lesz a hiba :)

tentaculata
Válasz titcar kommentjére
2010. márc. 23. 16:47

nálad lesz a hibaaaaaaaaa :)

Úgy tűnik, csak Petinél nem enged az idézetekhez hozzányúlni; már másodszor. Mondjuk érthető... ;):D

Szecsa
Válasz tentaculata kommentjére
2010. ápr. 5. 20:37

Azt nem lehetne megcsinálni, hogy a blog oldalon személyenként max. csak egy bejegyzés lenne kint egyszerre? Úgy értem mindig a legfrissebb bejegyzése maradna a blog oldalon az adott embernek. Így nem venné el a helyet egy ember a napi 3-4 bejegyzésével a többiek elől.

Zoleee
Válasz Szecsa kommentjére
2010. ápr. 5. 21:55

Azt nem lehetne megcsinálni, hogy a blog oldalon személyenként max. csak egy bejegyzés lenne kint egyszerre? Úgy értem mindig a legfrissebb bejegyzése maradna a blog oldalon az adott embernek. Így nem venné el a helyet egy ember a napi 3-4 bejegyzésével a többiek elől.

Igen ezt mi is szeretnénk. :-) Már volt rá próbálkozás, de abba maradt mert volt fontosabb, de a héten lehet újra neki lát a programozónk.

Szecsa
Válasz Zoleee kommentjére
2010. ápr. 5. 22:27

Nagyszerű! Köszi. :)

Bumbanas
Válasz Szecsa kommentjére
2010. ápr. 9. 17:26

Ehhez kapcsolódva nem lehetne, hogy 1-1 blogot "letiltsak"? Arra gondolok, hogy egyéni beállításként elrejtem az illető blogját, mert a nem kiemeltek közt is vannak érdekesek, de van néhány semmitmondó ráadásul sajnos szorgalmas blogoló is.

TheStig
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. ápr. 20. 8:19

nekem olyan kérésem/kérdésem lenne, hogy ha a fórum főoldalt bookmarkolom, és azt nyitom meg később, akkor nem mindig maradok bejelentkezve, vissza kell mennem a főoldalra belejelentkezni, majd onnan megint a fórumba. ezt mobil-ról böngészve szoktam tapasztalni, és ott pont azért a fórum kezdőoldalát bookmarkolom, hogy ne kelljen a 2 megás mainpage-t minden alkalommal megnézni, mert az még 3G-n is macera.
tehát a kérdés, hogy lehetne-e egy bejelentkező dobozt tenni a fórum főoldalra is(jelenleg nincs login link, csak regisztráció), vagy valami úton módon megoldani, hogy az akademia főoldal látogatása nélkül belejelentkezzek a fórumba? köszi!

Pablopro19
Válasz naná hogy kommentjére
2010. ápr. 24. 22:32

Halli! Mostanába tapasztaltam hogy az oldal sokáig tölt ha elküldöm a postot már már olyan sokáig hogy lestopolom és újra töltöm. De ekkor észreveszem hogy 2X is berakja azt a kommentet vagy postot ezért szerintem jó ötlet lenne ha a kommenteket illetve fórum topicocat amiket mi hozzunk létre tudnánk törölni, így az adminok dolga is könyebb lenne, és még felhasználóbarátabbá válna az oldal.

TheStig
Válasz Pablopro19 kommentjére
2010. ápr. 29. 9:00

az alábbi dologra lettem figyelmes.
firefoxban, vagy operában ezek a menüpontok vannak a felső menüsorban:
Kezelopult Súgó Taglista Naptár Új hozzászólások Keresés Expressz Kilép

chromeban viszont igy néz ki a menüsor:
Kezelopult Súgó Taglista Naptár Keresés Új hozzászólások Fórumokat olvasottnak jelöli Barát lista megnyitása Kilép

ez feature, vagy bug? :confused:
amúgy a chromeban az "expressz" gomb hiányzik nekem!

tazpoker
Válasz TheStig kommentjére
2010. ápr. 29. 9:24

Bumbanas +1.

Olyasmit lehetne, mint facebookon, "Hide" -olni az illető postjait.

Élő ügyfélszolgálat