FF-ban, ha "idézni" szeretnék valakitől, "BLABLABLA :D"
nálad lesz a hibaaaaaaaaa :)
Azt nem lehetne megcsinálni, hogy a blog oldalon személyenként max. csak egy bejegyzés lenne kint egyszerre? Úgy értem mindig a legfrissebb bejegyzése maradna a blog oldalon az adott embernek. Így nem venné el a helyet egy ember a napi 3-4 bejegyzésével a többiek elől.
Azt nem lehetne megcsinálni, hogy a blog oldalon személyenként max. csak egy bejegyzés lenne kint egyszerre? Úgy értem mindig a legfrissebb bejegyzése maradna a blog oldalon az adott embernek. Így nem venné el a helyet egy ember a napi 3-4 bejegyzésével a többiek elől.
Nagyszerű! Köszi. :)
nekem olyan kérésem/kérdésem lenne, hogy ha a fórum főoldalt bookmarkolom, és azt nyitom meg később, akkor nem mindig maradok bejelentkezve, vissza kell mennem a főoldalra belejelentkezni, majd onnan megint a fórumba. ezt mobil-ról böngészve szoktam tapasztalni, és ott pont azért a fórum kezdőoldalát bookmarkolom, hogy ne kelljen a 2 megás mainpage-t minden alkalommal megnézni, mert az még 3G-n is macera.
tehát a kérdés, hogy lehetne-e egy bejelentkező dobozt tenni a fórum főoldalra is(jelenleg nincs login link, csak regisztráció), vagy valami úton módon megoldani, hogy az akademia főoldal látogatása nélkül belejelentkezzek a fórumba? köszi!
Halli! Mostanába tapasztaltam hogy az oldal sokáig tölt ha elküldöm a postot már már olyan sokáig hogy lestopolom és újra töltöm. De ekkor észreveszem hogy 2X is berakja azt a kommentet vagy postot ezért szerintem jó ötlet lenne ha a kommenteket illetve fórum topicocat amiket mi hozzunk létre tudnánk törölni, így az adminok dolga is könyebb lenne, és még felhasználóbarátabbá válna az oldal.
az alábbi dologra lettem figyelmes.
firefoxban, vagy operában ezek a menüpontok vannak a felső menüsorban:
Kezelopult Súgó Taglista Naptár Új hozzászólások Keresés Expressz Kilép
chromeban viszont igy néz ki a menüsor:
Kezelopult Súgó Taglista Naptár Keresés Új hozzászólások Fórumokat olvasottnak jelöli Barát lista megnyitása Kilép
ez feature, vagy bug? :confused:
amúgy a chromeban az "expressz" gomb hiányzik nekem!
Bumbanas +1.
Olyasmit lehetne, mint facebookon, "Hide" -olni az illető postjait.