Macko1
Válasz spiderbond kommentjére
2010. máj. 11. 17:52

Nálam, ha videót töltök akkor nem tudok az oldalon szörfölni. Így töltés alatt a konkurenciánál szoktam nézelődni.

nálam is ez van...

Admin
Válasz Macko1 kommentjére
2010. máj. 11. 19:14

Igen, a videó letöltés közben sajnos nem lehet az oldalon nézelődni.

TheStig
Válasz Macko1 kommentjére
2010. máj. 11. 19:23

nálam is ez van...

én ezt úgy szoktam elintézni, hogy megnyitom az összes topicot külön fülön amit el akarok olvasni, aztán inditom a letöltést :D

titcar
Válasz TheStig kommentjére
2010. máj. 14. 7:31

tagok videóinál a játékos lehetne abc rendbe :)

Pistiii
Válasz titcar kommentjére
2010. máj. 20. 12:54

Helló Adminok!

Plz töröljétek a remekbeszabott új blogbejegyzésem. (Majd bepótolom)
Nem raktam bele semmiféle trükkös karaktert, videót, nem tudom mi történhetett... :S

Köszi!

Pistiii
Válasz Pistiii kommentjére
2010. máj. 24. 11:56

Adminok, plz!

Csodás, megint, ugyanaz. (mozilla)
Mit rontok el?

TechAdmin
2010. máj. 24. 12:04

Adminok, plz!

Csodás, megint, ugyanaz. (mozilla)
Mit rontok el?

Nem nagyon rontassz el semmit, a blogmotor nem szereti az ilyen címeket. Megkérlek, hogy amíg javítom ezt is, írj inkább leíró stílusú címeket, mint mások ne csak egy számot. :) Ha javítva lesz akkor már nem fog ez sem gondot okozni. Köszönöm, és elnézést a kényelmetlenségért.

Pistiii
Válasz TechAdmin kommentjére
2010. máj. 24. 12:46

Kösz a segítséget!

Matt Coburn
2010. máj. 25. 10:59

Hali

Mostanában tök jó fordításokat, cikkeket raktok be, gondoltam beadagolom az én kívánságomat, miszerint ha elkaptok valami használható interjút a Boku gyerekkel, amiben nem a nyaralásáról beszél, hanem konkrét szakmai tanácsokat oszt, szerintem csemege lenne az akadémia álmokat kergető részlegének, köztük természetesen nekem is.! :-D

Lev729
Válasz Matt Coburn kommentjére
2010. jún. 1. 1:59

A fórumban ugye van olyan funkció, hogy egy-egy hozzászólást fel lehet jelenteni. Gondolom ilyenkor megkapjátok (mármint az admin) a feljelentést és hamarabb tudtok reagálni.
Szerintem lehetne ilyet a bloghozzászólásoknál is, vagy szimplán egy-egy tag profiljánál kérvényezni, hogy bant kapjon (ott nem találtam).
Hogy valami idióta ne kezdjen ész nélkül a feljelentésre kattintgatni, esetleg lehetne azt is valamilyen feltételhez kötni, mint most a pm küldést.

Élő ügyfélszolgálat