Nem tudom h jó topikba írok-e, de nem is érdekel :D
Sztem elő kéne segíteni valahogy a hand elemzéseket, mert mint Pola handjénél is említettem baromira nem pörögnek az nl50+-os topikok.
Nyilván ez a közösségen múlik nagy részt, de valahogy lehetne ösztönözni az embereket, felfogadni valami juttatásért (anyagi, erkölcsi, bármi) cserébe pár arcot akiknek az a feladatuk h postoljanak handeket, megválaszolják a feltett kérdéseket.
na ez milyen? :D
http://img695.imageshack.us/img695/8500/akahp.jpg
na ez milyen? :D
http://img695.imageshack.us/img695/8500/akahp.jpg
a live chat suport müködik mostanában?
nekem sosem sikerül elkapni, hogy online legyen :) irjak inkább emailt?
a live chat suport müködik mostanában?
nekem sosem sikerül elkapni, hogy online legyen :) irjak inkább emailt?
Hali!
A napi érdekes handnél, ha szavazok, utána a magyarázat és a kapcsolódó fórumtopik hozzászólásainak linkje beúszik a jobboldali bannerek alá (15 karakter mélyen, ha jól számoltam).
Így nem tudom elolvasni a magyarázatot, ill. nem tudok belépni a fórumtopikba, csak a fórumos keresésen keresztül, ha meglelem.
Ötlet, mit kellene tennem?
Adblockon kívül, azt nem aktíválnám.
Thx
Arra gondoltam,hogy lehetne a fórumon a hozzászólásoknál,egy "plusz egy" gomb vagy egy like gomb vagy valami ilyesmi és akkor nem kéne folyamatosan két karakteres hozzászólásokat olvasni.
Arra gondoltam,hogy lehetne a fórumon a hozzászólásoknál,egy "plusz egy" gomb vagy egy like gomb vagy valami ilyesmi és akkor nem kéne folyamatosan két karakteres hozzászólásokat olvasni.
csak jelzem az adatbányász szoftvberekként feltűntetett cuccoknak semmi közük adatbányászathoz, hand bányász vagy vmi ilyesmi sokkal találóbb lenne. (angolul se hiszem, hogy adatbányásznak hívnák őket, ha igen, akkor meg fail :D)
csak jelzem az adatbányász szoftvberekként feltűntetett cuccoknak semmi közük adatbányászathoz, hand bányász vagy vmi ilyesmi sokkal találóbb lenne. (angolul se hiszem, hogy adatbányásznak hívnák őket, ha igen, akkor meg fail :D)