Egyik-másiknak lehet köze az adatbányászathoz is, de valóban alapvetően nem azok:) Mindenesetre a fulltilt szabályzatban van ilyen:
The following classes of programs are unconditionally prohibited:
...
2. Shared hand history databases and "data mining" software,
...
# Poker Edge
# Poker Crusher
Itt is egybeveszik a két kategóriát.
Ma próbáltam megnyitni az oldalt Android stock böngészővel, de állandóan lefagyott. Régebben ilyet nem csinált, egyéb oldalakon működik.
amióta ez a starsos háttér van, nagyon belassul a böngészés (pedig nem lassú a gép amúgy), főleg ha több fülön is megnyitom az akadémiát, mert több topicot is kinyitok egyszerre. igazából ha csak 1 fülön van nyitva az akadémia, akkor nem vehető észre.
ha lehet ilyet kérni lehessen profilon állitani, hogy kérek-e hátteret vagy sem, mert pl cégnél igy az egész iroda látja 15 méterről is, hogy mit olvasok :) ha nincs háttér akkor nem olyan feltünő, hogy meló közben nézegetem a fórumot! köszi!
amióta ez a starsos háttér van, nagyon belassul a böngészés (pedig nem lassú a gép amúgy), főleg ha több fülön is megnyitom az akadémiát, mert több topicot is kinyitok egyszerre. igazából ha csak 1 fülön van nyitva az akadémia, akkor nem vehető észre.
ha lehet ilyet kérni lehessen profilon állitani, hogy kérek-e hátteret vagy sem, mert pl cégnél igy az egész iroda látja 15 méterről is, hogy mit olvasok :) ha nincs háttér akkor nem olyan feltünő, hogy meló közben nézegetem a fórumot! köszi!
Egyébként le lehet tölteni valahonnan a hátteret? Nekem bejön :)
Öö, csak jelzem egy benyomásomat. Azzal hogy az akadémia hírei az indexre kerülnek a sok milliós online nyereményekről, szerintem kicsit magunk alatt vágjuk a fát. Van egy olyan érzésem, hogy az MSZP-s hirtelen támadt pókertörvény is a hírek hatására keletkezett. Nem kellene ennyire hirdetni a jó dolgát a pókereseknek, sunnyogni kellene, mert amiről nem tudnak, arra nem fog eszükbe jutni odatartani a markukat, hogy "ha annyira jó nektek, akkor elkérünk 20%-ot".
Tudom hogy most már beindult a lavina, de csak tudjátok, ha rászállnak a magyar online pókerre, az jó eséllyel a hírek miatt lesz, szóval majd akkor nem nyafizni, hanem beismerni, hogy igen, faszok voltunk. :-D
Öö, csak jelzem egy benyomásomat. Azzal hogy az akadémia hírei az indexre kerülnek a sok milliós online nyereményekről, szerintem kicsit magunk alatt vágjuk a fát. Van egy olyan érzésem, hogy az MSZP-s hirtelen támadt pókertörvény is a hírek hatására keletkezett. Nem kellene ennyire hirdetni a jó dolgát a pókereseknek, sunnyogni kellene, mert amiről nem tudnak, arra nem fog eszükbe jutni odatartani a markukat, hogy "ha annyira jó nektek, akkor elkérünk 20%-ot".
Tudom hogy most már beindult a lavina, de csak tudjátok, ha rászállnak a magyar online pókerre, az jó eséllyel a hírek miatt lesz, szóval majd akkor nem nyafizni, hanem beismerni, hogy igen, faszok voltunk. :-D
Igen, egy flat 20%-al sokan kiegyeznénk, csak ismerve a magyar (politikai) viszonyokat én attól félek hogy igencsak hamar meg fog jönni a törvényhozók kedve egy franciához hasonló jogszabályhoz.
DE: Te sokkal régebb óta foglalkozol ezzel és feltételezem hogy jobban a kulisszák mögé látsz, így ha azt mondod bullshit, kicsit megnyugtatsz. :)
Off over
Röviden: bullshit
Hosszan:
Az onlinepókerre csak akkor tudnak rászállni majd, ha olyan törvényi háttere lesz mint Franciaországban vagy Olaszországban, és akkor sem a játékosokra hanem a szolgáltatókra szállnak rá elsőre.
Adózni meg mindenhol kell a nyeremények után, csak épp nem mindegy mennyit. Ha felajánlanak egy flat 15-20%-ot, szvsz mindenki boldogan elfogadná.
Sokkal jobb lenne, mint a jelenlegi helyzet, ahol nem tudod elkölteni a nyereséged.....