titcar
Válasz Sai kommentjére
2010. aug. 29. 10:07

Egyik-másiknak lehet köze az adatbányászathoz is, de valóban alapvetően nem azok:) Mindenesetre a fulltilt szabályzatban van ilyen:

The following classes of programs are unconditionally prohibited:
...
2. Shared hand history databases and "data mining" software,
...
# Poker Edge
# Poker Crusher

Itt is egybeveszik a két kategóriát.

ja mer 1* leírta valaki így és így maradt :D

google it: "adatbányászat definíció" ---> "'Adatbányászat: újszerű, nem triviális és hasznos összefüggések keresése nagy adathalmazban"
na ha valakimegmondja, hoyg egy handgrabber ezek közül melyiket csinálja :)

ez olyan, mint a köznyelvben a "nagy számok törvénye" amit rohadtul nem arra használnak, ami :D

reirreT
Válasz titcar kommentjére
2010. szept. 7. 3:31

Ma próbáltam megnyitni az oldalt Android stock böngészővel, de állandóan lefagyott. Régebben ilyet nem csinált, egyéb oldalakon működik.

TheStig
Válasz reirreT kommentjére
2010. szept. 8. 15:36

amióta ez a starsos háttér van, nagyon belassul a böngészés (pedig nem lassú a gép amúgy), főleg ha több fülön is megnyitom az akadémiát, mert több topicot is kinyitok egyszerre. igazából ha csak 1 fülön van nyitva az akadémia, akkor nem vehető észre.

ha lehet ilyet kérni lehessen profilon állitani, hogy kérek-e hátteret vagy sem, mert pl cégnél igy az egész iroda látja 15 méterről is, hogy mit olvasok :) ha nincs háttér akkor nem olyan feltünő, hogy meló közben nézegetem a fórumot! köszi!

Jonas 77
Válasz TheStig kommentjére
2010. szept. 8. 16:17

amióta ez a starsos háttér van, nagyon belassul a böngészés (pedig nem lassú a gép amúgy), főleg ha több fülön is megnyitom az akadémiát, mert több topicot is kinyitok egyszerre. igazából ha csak 1 fülön van nyitva az akadémia, akkor nem vehető észre.

ha lehet ilyet kérni lehessen profilon állitani, hogy kérek-e hátteret vagy sem, mert pl cégnél igy az egész iroda látja 15 méterről is, hogy mit olvasok :) ha nincs háttér akkor nem olyan feltünő, hogy meló közben nézegetem a fórumot! köszi!

Céges részhez: Kisablak, szélek nem látszanak :)
Egyébként nekem otthon az 1024/768-as felbontáson nincsen szegély így háttér se...
Ettől függetlenül tetszik a választható háttér ötlete, a fenti tűzoltásra tökéletes.

Orang3J3ws99
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. szept. 8. 16:30

Egyébként le lehet tölteni valahonnan a hátteret? Nekem bejön :)

Matt Coburn
Válasz naná hogy kommentjére
2010. szept. 14. 20:30

Öö, csak jelzem egy benyomásomat. Azzal hogy az akadémia hírei az indexre kerülnek a sok milliós online nyereményekről, szerintem kicsit magunk alatt vágjuk a fát. Van egy olyan érzésem, hogy az MSZP-s hirtelen támadt pókertörvény is a hírek hatására keletkezett. Nem kellene ennyire hirdetni a jó dolgát a pókereseknek, sunnyogni kellene, mert amiről nem tudnak, arra nem fog eszükbe jutni odatartani a markukat, hogy "ha annyira jó nektek, akkor elkérünk 20%-ot".

Tudom hogy most már beindult a lavina, de csak tudjátok, ha rászállnak a magyar online pókerre, az jó eséllyel a hírek miatt lesz, szóval majd akkor nem nyafizni, hanem beismerni, hogy igen, faszok voltunk. :-D

Jonas 77
Válasz Matt Coburn kommentjére
2010. szept. 14. 20:55

Öö, csak jelzem egy benyomásomat. Azzal hogy az akadémia hírei az indexre kerülnek a sok milliós online nyereményekről, szerintem kicsit magunk alatt vágjuk a fát. Van egy olyan érzésem, hogy az MSZP-s hirtelen támadt pókertörvény is a hírek hatására keletkezett. Nem kellene ennyire hirdetni a jó dolgát a pókereseknek, sunnyogni kellene, mert amiről nem tudnak, arra nem fog eszükbe jutni odatartani a markukat, hogy "ha annyira jó nektek, akkor elkérünk 20%-ot".

Tudom hogy most már beindult a lavina, de csak tudjátok, ha rászállnak a magyar online pókerre, az jó eséllyel a hírek miatt lesz, szóval majd akkor nem nyafizni, hanem beismerni, hogy igen, faszok voltunk. :-D

Egyetértek, de ahogy te is utaltál rá ez a hajó már elment.
Én attól rettegek hogy egy nap arra kelek/érek haza hogy valami reggeli/fókusz/aktív kategóriájú parasztvakítóban számszerűsítik hogy akkor ki mennyit és hogy is hogyta haza... Bár lehet már megvolt csak lemaradtam róla...

Edit: Jobban belegondolva elég esélyes, mivel egyáltalán nem nézek ilyeneket :D

Zoleee
Válasz Matt Coburn kommentjére
2010. szept. 14. 22:28

Röviden: bullshit

Hosszan:

Az onlinepókerre csak akkor tudnak rászállni majd, ha olyan törvényi háttere lesz mint Franciaországban vagy Olaszországban, és akkor sem a játékosokra hanem a szolgáltatókra szállnak rá elsőre.

Adózni meg mindenhol kell a nyeremények után, csak épp nem mindegy mennyit. Ha felajánlanak egy flat 15-20%-ot, szvsz mindenki boldogan elfogadná.

Sokkal jobb lenne, mint a jelenlegi helyzet, ahol nem tudod elkölteni a nyereséged.....

Jonas 77
Válasz Zoleee kommentjére
2010. szept. 14. 23:15

Igen, egy flat 20%-al sokan kiegyeznénk, csak ismerve a magyar (politikai) viszonyokat én attól félek hogy igencsak hamar meg fog jönni a törvényhozók kedve egy franciához hasonló jogszabályhoz.

DE: Te sokkal régebb óta foglalkozol ezzel és feltételezem hogy jobban a kulisszák mögé látsz, így ha azt mondod bullshit, kicsit megnyugtatsz. :)

Off over

Matt Coburn
Válasz Zoleee kommentjére
2010. szept. 14. 23:56

Röviden: bullshit

Hosszan:

Az onlinepókerre csak akkor tudnak rászállni majd, ha olyan törvényi háttere lesz mint Franciaországban vagy Olaszországban, és akkor sem a játékosokra hanem a szolgáltatókra szállnak rá elsőre.

Adózni meg mindenhol kell a nyeremények után, csak épp nem mindegy mennyit. Ha felajánlanak egy flat 15-20%-ot, szvsz mindenki boldogan elfogadná.

Sokkal jobb lenne, mint a jelenlegi helyzet, ahol nem tudod elkölteni a nyereséged.....

Annyiban nem bullshit szerintem, hogy mégis hogy jutott volna eszébe néhány kívülálló, hozzánemértő politikusnak, hogy adóztassák meg a pókertermeket hirtelen, ha nem azért, mert a csapból is a póker kezdett folyni? 2-3 évvel ezelőttig le se tojták a szerencsejátékot, most meg ráugrottak. Nem olyan elrugaszkodott következtetés, hogy ha folyamatosan adagoljuk mennyit nyernek a pókeresek, elkezdenek komolyabban foglalkozni a témával. És talán kitalálnak valami hihetetlen baromságot, amit majd kiskapuzni kell.

Élő ügyfélszolgálat