:d:d:d
csal az rng :( :p
Egy ötlet: teremleírásoknál fel lehetne tünteni a minimális befizethető ősszeget.
Összedobtam egy blogbejegyzést, meg beleolvastam másokéba és ez a fehér háttér annyira bántja egy kis idő után a szemem, hogy ihaj! Ezért sem preferálom a világos hátterű oldalakat. Rajtam kívül vannak még kockák az oldalon akik napi sok órát ülnek a monitort bámulva, szerintem jót tenne egy másik (sötétebb) háttér.
Mondjuk ha rajtam múlna én az egészet lecserélném egy ilyen típusúra. De nem akarok senkinek +munkát.
Grim Funeral
Figyelem, csak saját felelősségre, függőséget okoz! :D
Összedobtam egy blogbejegyzést, meg beleolvastam másokéba és ez a fehér háttér annyira bántja egy kis idő után a szemem, hogy ihaj! Ezért sem preferálom a világos hátterű oldalakat. Rajtam kívül vannak még kockák az oldalon akik napi sok órát ülnek a monitort bámulva, szerintem jót tenne egy másik (sötétebb) háttér.
Mondjuk ha rajtam múlna én az egészet lecserélném egy ilyen típusúra. De nem akarok senkinek +munkát.
Grim Funeral
Grim Funeral
nem tudom , hogy előttem felvette-e már valaki.de a blogolást nem lehetne hozzászólás számhoz kötni? mondjuk min. 100 vagy 200 vagy valami hasonló nagyobb mennyiségűhöz.elképesztően esik a színvonal a nem kiemelt blogok kategóriájában.néha ha van egy kis időm beleolvasok hát kritikán aluli. nem mellesleg azok az esetleges nem kiemelt blogok amiknek van valami tartalmi és lényegi eleme, elvesznek az éterbe a trashek mellett.
nem tudom , hogy előttem felvette-e már valaki.de a blogolást nem lehetne hozzászólás számhoz kötni? mondjuk min. 100 vagy 200 vagy valami hasonló nagyobb mennyiségűhöz.elképesztően esik a színvonal a nem kiemelt blogok kategóriájában.néha ha van egy kis időm beleolvasok hát kritikán aluli. nem mellesleg azok az esetleges nem kiemelt blogok amiknek van valami tartalmi és lényegi eleme, elvesznek az éterbe a trashek mellett.
Szerintem senkiről nem lehet megmondani előre, hogy jó blogot fog-e írni vagy sem, ezért nem is lenne jó semmiféle feltéltelt szabni az alap blogolási lehetőség elé mert nem tudhatjuk mikor tűnik fel egy korábban nem ismert tehetség. Ami a szűrőt illeti, az már most is létezik, ha valaki nagyon jól ír akkor lehet javasolni kiemeltnek. Amennyire én látom ez a rendszer elég jól működik.
Bármiféle további feltételeket szabnánk a blogolás elé, azzal csak a blogolók és így a potenciális JÓ blogok számát csökkentenénk, miközben a cél ennek pont az ellenkezője.
sziasztok,
nem müködik a live chat! azt irja elérhető a support, rákattintok a linkre, felugrik az ablak, és egyből be is zárul. próbáltam 4 fajta böngészővel, ugyanaz az eredmény!