Kazika
Válasz titcar kommentjére
2011. jan. 12. 9:45

:d:d:d

Matt Coburn
2011. jan. 12. 14:23

csal az rng :( :p

:P

Mondjuk logikus, hogy nem adták ki a harmadik részt, hisz az leleplezte volna a gyereket, viszont most hogy felfedte magát, várható hogy leadják.

Kérem a harmadik részt!:mad:

psycho
2011. jan. 13. 15:01

Egy ötlet: teremleírásoknál fel lehetne tünteni a minimális befizethető ősszeget.

Morzdomigron
Válasz psycho kommentjére
2011. febr. 1. 3:33

Összedobtam egy blogbejegyzést, meg beleolvastam másokéba és ez a fehér háttér annyira bántja egy kis idő után a szemem, hogy ihaj! Ezért sem preferálom a világos hátterű oldalakat. Rajtam kívül vannak még kockák az oldalon akik napi sok órát ülnek a monitort bámulva, szerintem jót tenne egy másik (sötétebb) háttér.

Mondjuk ha rajtam múlna én az egészet lecserélném egy ilyen típusúra. De nem akarok senkinek +munkát.

Grim Funeral

Figyelem, csak saját felelősségre, függőséget okoz! :D

Johnny Diablo
Válasz Morzdomigron kommentjére
2011. febr. 1. 6:27

Összedobtam egy blogbejegyzést, meg beleolvastam másokéba és ez a fehér háttér annyira bántja egy kis idő után a szemem, hogy ihaj! Ezért sem preferálom a világos hátterű oldalakat. Rajtam kívül vannak még kockák az oldalon akik napi sok órát ülnek a monitort bámulva, szerintem jót tenne egy másik (sötétebb) háttér.

Mondjuk ha rajtam múlna én az egészet lecserélném egy ilyen típusúra. De nem akarok senkinek +munkát.

Grim Funeral

+++++++++1

Alessio
Válasz Morzdomigron kommentjére
2011. febr. 1. 6:28

Grim Funeral

Sztem is jöhetne témaváltási opció, adjuk meg a választás lehetőségét.

A bogok hsz-ét lehessen szerkeszteni, pl smiley, dölt karakterek, stb...

Genius_
Válasz Alessio kommentjére
2011. febr. 2. 9:14

nem tudom , hogy előttem felvette-e már valaki.de a blogolást nem lehetne hozzászólás számhoz kötni? mondjuk min. 100 vagy 200 vagy valami hasonló nagyobb mennyiségűhöz.elképesztően esik a színvonal a nem kiemelt blogok kategóriájában.néha ha van egy kis időm beleolvasok hát kritikán aluli. nem mellesleg azok az esetleges nem kiemelt blogok amiknek van valami tartalmi és lényegi eleme, elvesznek az éterbe a trashek mellett.

rockett
Válasz Genius_ kommentjére
2011. febr. 2. 12:33

nem tudom , hogy előttem felvette-e már valaki.de a blogolást nem lehetne hozzászólás számhoz kötni? mondjuk min. 100 vagy 200 vagy valami hasonló nagyobb mennyiségűhöz.elképesztően esik a színvonal a nem kiemelt blogok kategóriájában.néha ha van egy kis időm beleolvasok hát kritikán aluli. nem mellesleg azok az esetleges nem kiemelt blogok amiknek van valami tartalmi és lényegi eleme, elvesznek az éterbe a trashek mellett.

Egyrészről egyetértek, hogy vannak nagyon buta és értelmetlen blogbejegyzések. Ugyanakkor valami máshoz kellene kötni nem a hsz-ek számához, mert én pl. előbb lettem blogoló mint aktívabb fórumos. Szerintem mástól sem kellene elvenni ezt a lehetőséget, viszont az igaz, hogy talán az értelmetlenebb bejegyzéseknek nem sok lényegük van, azon kívül hogy jókat lehet derülni rajtuk...

ashnur
Válasz rockett kommentjére
2011. febr. 2. 12:51

Szerintem senkiről nem lehet megmondani előre, hogy jó blogot fog-e írni vagy sem, ezért nem is lenne jó semmiféle feltéltelt szabni az alap blogolási lehetőség elé mert nem tudhatjuk mikor tűnik fel egy korábban nem ismert tehetség. Ami a szűrőt illeti, az már most is létezik, ha valaki nagyon jól ír akkor lehet javasolni kiemeltnek. Amennyire én látom ez a rendszer elég jól működik.

Bármiféle további feltételeket szabnánk a blogolás elé, azzal csak a blogolók és így a potenciális JÓ blogok számát csökkentenénk, miközben a cél ennek pont az ellenkezője.

TheStig
Válasz ashnur kommentjére
2011. febr. 3. 16:25

sziasztok,

nem müködik a live chat! azt irja elérhető a support, rákattintok a linkre, felugrik az ablak, és egyből be is zárul. próbáltam 4 fajta böngészővel, ugyanaz az eredmény!

Élő ügyfélszolgálat