gergo221
Válasz Krono kommentjére
2011. febr. 7. 15:03

+1

vagy valami Vegas-os cuccra

+1, Bellagio szökőkútra

Alessio
Válasz Zehy kommentjére
2011. febr. 7. 15:07

A síelőt cseréljétek le plz. Mondjuk amifocira. Thx!

Phil Hellmuth HD-ban! :))
v.
Shakira ruha nélkül!

TheStig
Válasz Alessio kommentjére
2011. febr. 7. 15:30

v.
Shakira ruha nélkül!

én a kép nélküli verziót lájkoltam, és akkor nem tartana 3 percig mire mobilon bejön az oldal, és nem enne 300mega memóriát a böngésző ha megnyitok előre 10 fület ;)
lehet túl kocka vagyok? :)

rudinese33.1/3
Válasz TheStig kommentjére
2011. febr. 7. 15:38

Tisztelt Admin!
Kérem próbáljanak meg további ongame-s termekkel leszerződni.

Admin
Válasz Krono kommentjére
2011. febr. 7. 16:14

muszáj volt kitenni a főoldalra, hogy ki nyerte a superbowlt? se index-et se facebookot nem mertem megnézni még, nehogy meglássam az eredmény, hogy meg tudjam ma nézni a meccset, erre az akadémia kezdőlapon ott virit az eredmény... nem örülök :(

Bocsi.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2011. febr. 7. 16:14

A síelőt cseréljétek le plz. Mondjuk amifocira. Thx!

+1

vagy valami Vegas-os cuccra

v.
Shakira ruha nélkül!

Folyamatban. :-)

Admin
Válasz TheStig kommentjére
2011. febr. 7. 16:15

én a kép nélküli verziót lájkoltam, és akkor nem tartana 3 percig mire mobilon bejön az oldal, és nem enne 300mega memóriát a böngésző ha megnyitok előre 10 fület ;)
lehet túl kocka vagyok? :)

Bocsi, de ez fontos design elem az oldalon. A mobilos verziót meg még optimalizálnunk kell, ez ügyben kis türelmedet kérjük.

Admin
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. febr. 7. 16:17

Tisztelt Admin!
Kérem próbáljanak meg további ongame-s termekkel leszerződni.

Mindig keressük a legjobb termeket, a legjobb ajánlatokkal (az Ongame hálózatból is). Sajnos ígérni semmit se tudunk, nem olyan egyszerű igazán jó termet, jó ajánlattal behozni.

Amúgy talán már most sem olyan rossz az a három terem, amely jelenleg megjelenik a Póker Akadémián.

rudinese33.1/3
Válasz Admin kommentjére
2011. febr. 7. 16:21

Mindig keressük a legjobb termeket, a legjobb ajánlatokkal (az Ongame hálózatból is). Sajnos ígérni semmit se tudunk, nem olyan egyszerű igazán jó termet, jó ajánlattal behozni.

Amúgy talán már most sem olyan rossz az a három terem, amely jelenleg megjelenik a Póker Akadémián.

Ez nekem máris fejlesztés. Köszönöm szépen. Bwin, Redkings... melyik a harmadik???

Admin
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. febr. 7. 16:23

Ez nekem máris fejlesztés. Köszönöm szépen. Bwin, Redkings... melyik a harmadik???

Betsson

Élő ügyfélszolgálat