wáó. miközben olvasgatom az akadémiát látom egészen megújul.
csomó megújjított dolog: cikkek címe dobozként kattintható, keresés gomb megszépült, bónusz lehetőségek kiemelkedőek, adatok rész változatosabb lett, korábbi híreink inmoussal olvashatóak
alakul ez, szép lesz ;)
wáó. miközben olvasgatom az akadémiát látom egészen megújul.
csomó megújjított dolog: cikkek címe dobozként kattintható, keresés gomb megszépült, bónusz lehetőségek kiemelkedőek, adatok rész változatosabb lett, korábbi híreink inmoussal olvashatóak
alakul ez, szép lesz ;)
igen, de a fórumból a főoldalra visszatérés még nem az igazi. kicsit szét van csúszva akkor az oldal.
hogy jön elő neked ez a hiba? én nem tudom előidézni...
Ahogy apró jelekből láthatjátok, a mai napon egy "nagyobb" fejlesztést aktiváltunk, ami tulajdonképpen sok apró dolog megváltozását jelenti.
A jelzett hibát igyekszünk mihamarabb javítani és kérünk Benneteket, hogy jelezzétek, ha bármi egyebet találtok.
pl. bal felső sorban van az a kassai hirdetés, ha arra kattintok, nem jön be semmi. felette meg elég csúnya az aláhúzott 'pókerakadémia.com' felirat, amivel vissza lehet térni a főoldalra, meg úgy alatta az egész szét van esve. nálam legalábbis igen, mozillát használok.
Nekem teljesen szétcsúszott a fórum, felül megjelenik az a menüsor, ami a főoldalon "oktatók,fórum,blog,etc", és így elcsúszott az egész.
Mozillát használok.
Nekem teljesen szétcsúszott a fórum, felül megjelenik az a menüsor, ami a főoldalon "oktatók,fórum,blog,etc", és így elcsúszott az egész.
Mozillát használok.
Sajnálom, hogy ennyi gondot okoz a változtatás. Kérlek, ha van annyi időtök, ezekről a hibákról egy screenshotot tegyetek be, mert nálam nem jelennek meg, és sajnos nem tudom javítani ha nem látom mi romlott el :).
Jah és még annyit, hogy cachet mindenképp frissítsetek előtte. Elég párszor gyorsan egymásután megnyomni a refresht vagy ctrl+refresh, shift+r, ctrl+r, böngészőfüggően. Megtörténhet, hogy bizonyos fileok a régi verzióból beragadtak.