Krono
Válasz TechAdmin kommentjére
2011. ápr. 20. 22:49

Sajnálom, hogy ennyi gondot okoz a változtatás. Kérlek, ha van annyi időtök, ezekről a hibákról egy screenshotot tegyetek be, mert nálam nem jelennek meg, és sajnos nem tudom javítani ha nem látom mi romlott el :).

Jah és még annyit, hogy cachet mindenképp frissítsetek előtte. Elég párszor gyorsan egymásután megnyomni a refresht vagy ctrl+refresh, shift+r, ctrl+r, böngészőfüggően. Megtörténhet, hogy bizonyos fileok a régi verzióból beragadtak.

Engem egyáltalán nem zavar, csak gondoltam szólok. :)

hunsilverline
Válasz muntib kommentjére
2011. ápr. 20. 22:49

Lehet én vagyok a hülye de nem tudok képet betenni a blogba, meg semmit sem, mert teljesen eltűnt az a formázó szekció ahol pl a kis ikonnal ki tudom választani a feltöltendő képet.

Sziasztok!

TechAdmin
Válasz Krono kommentjére
2011. ápr. 20. 23:07

Engem egyáltalán nem zavar, csak gondoltam szólok. :)

De engem (és nem csak engem) igen :)

---

A screenshotot köszi, javítom ezeket és addig visszatettem a régi változatot. :)

geri190
2011. ápr. 20. 23:11

De engem (és nem csak engem) igen :)

---

A screenshotot köszi, javítom ezeket és addig visszatettem a régi változatot. :)

OK, fórum css rendesen müxik FF 4.0-n

BT86
2011. ápr. 20. 23:20

Én meg épp írni akartam,hogy hogy sikerült ilyen gyorsan orvosolni a hibát... :))
Amúgy köszi.

Zoleee
Válasz BT86 kommentjére
2011. ápr. 22. 13:45

A következő pár órában élesbe kerül néhány újítás. Egy pár fejlesztés még nem tökéletes, a hibákról tudunk, egy kis türelmeteket kérjük.

hunsilverline
Válasz Zoleee kommentjére
2011. ápr. 22. 14:36

A következő pár órában élesbe kerül néhány újítás. Egy pár fejlesztés még nem tökéletes, a hibákról tudunk, egy kis türelmeteket kérjük.

A munkátok példaértékű. Nem is kell ezt tovább ragozni:)

trixilw
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. ápr. 22. 16:01

A friss fórumtopicok listájában a bejegyzések között nem tudnátok egy kicsit megnövelni a leadinget? Olyam szemösszefolyós lett.
Valamint valószínüleg a frissítés miatt, de visszakerült straubbazsi az oktatók közé egy hibával. Szerintem vegyétek le őt gyorsan, mielőtt problémája lesz belőle szegénynek.

Köszi

eduard
Válasz Zoleee kommentjére
2011. ápr. 23. 23:12

Szépen modernizálódik az oldal, tetszik, csak így tovább! Kezdem 2011-ben érezni magam.

Tudom, hogy szándékosan nem működnek a linkek a twitter üzenetek falán, de ezt jó lenne ha megváltoztatnátok. Ha van egy link ami érdekel úgyis copy-pasteli mindenki, ha meg nem akkor úgyse klikkel rá. Viszont pl. mobilról elég körülményes ez a művelet.

És két ötlet:

1. marha jó lenne ha lenne mobil kompatibilis verzió. Kis grafika, kis méret, kis kijelző kompatibilitás. Főleg a cikkek, a blogok és a fórum lenne fontos.

2. a bejelentkezett felhasználók egy kicsit személyre szabhatnák az oldalt. pl:
- mi legyen felül, középen, lent
- hány topicot, blog bejegyzést, hozzászólást, cikket stb. akar látni a főoldalon
- stb. :)

Hajrá, jó munkát!

ashnur
Válasz eduard kommentjére
2011. ápr. 23. 23:22

Szépen modernizálódik az oldal, tetszik, csak így tovább! Kezdem 2011-ben érezni magam.

Tudom, hogy szándékosan nem működnek a linkek a twitter üzenetek falán, de ezt jó lenne ha megváltoztatnátok. Ha van egy link ami érdekel úgyis copy-pasteli mindenki, ha meg nem akkor úgyse klikkel rá. Viszont pl. mobilról elég körülményes ez a művelet.

És két ötlet:

1. marha jó lenne ha lenne mobil kompatibilis verzió. Kis grafika, kis méret, kis kijelző kompatibilitás. Főleg a cikkek, a blogok és a fórum lenne fontos.

2. a bejelentkezett felhasználók egy kicsit személyre szabhatnák az oldalt. pl:
- mi legyen felül, középen, lent
- hány topicot, blog bejegyzést, hozzászólást, cikket stb. akar látni a főoldalon
- stb. :)

Hajrá, jó munkát!

+1 és +1 és +1 :)

Élő ügyfélszolgálat