Sajnálom, hogy ennyi gondot okoz a változtatás. Kérlek, ha van annyi időtök, ezekről a hibákról egy screenshotot tegyetek be, mert nálam nem jelennek meg, és sajnos nem tudom javítani ha nem látom mi romlott el :).
Jah és még annyit, hogy cachet mindenképp frissítsetek előtte. Elég párszor gyorsan egymásután megnyomni a refresht vagy ctrl+refresh, shift+r, ctrl+r, böngészőfüggően. Megtörténhet, hogy bizonyos fileok a régi verzióból beragadtak.
Lehet én vagyok a hülye de nem tudok képet betenni a blogba, meg semmit sem, mert teljesen eltűnt az a formázó szekció ahol pl a kis ikonnal ki tudom választani a feltöltendő képet.
Sziasztok!
Engem egyáltalán nem zavar, csak gondoltam szólok. :)
De engem (és nem csak engem) igen :)
---
A screenshotot köszi, javítom ezeket és addig visszatettem a régi változatot. :)
A screenshotot köszi, javítom ezeket és addig visszatettem a régi változatot. :)
A következő pár órában élesbe kerül néhány újítás. Egy pár fejlesztés még nem tökéletes, a hibákról tudunk, egy kis türelmeteket kérjük.
A következő pár órában élesbe kerül néhány újítás. Egy pár fejlesztés még nem tökéletes, a hibákról tudunk, egy kis türelmeteket kérjük.
A friss fórumtopicok listájában a bejegyzések között nem tudnátok egy kicsit megnövelni a leadinget? Olyam szemösszefolyós lett.
Valamint valószínüleg a frissítés miatt, de visszakerült straubbazsi az oktatók közé egy hibával. Szerintem vegyétek le őt gyorsan, mielőtt problémája lesz belőle szegénynek.
Köszi
Szépen modernizálódik az oldal, tetszik, csak így tovább! Kezdem 2011-ben érezni magam.
Tudom, hogy szándékosan nem működnek a linkek a twitter üzenetek falán, de ezt jó lenne ha megváltoztatnátok. Ha van egy link ami érdekel úgyis copy-pasteli mindenki, ha meg nem akkor úgyse klikkel rá. Viszont pl. mobilról elég körülményes ez a művelet.
És két ötlet:
1. marha jó lenne ha lenne mobil kompatibilis verzió. Kis grafika, kis méret, kis kijelző kompatibilitás. Főleg a cikkek, a blogok és a fórum lenne fontos.
2. a bejelentkezett felhasználók egy kicsit személyre szabhatnák az oldalt. pl:
- mi legyen felül, középen, lent
- hány topicot, blog bejegyzést, hozzászólást, cikket stb. akar látni a főoldalon
- stb. :)
Hajrá, jó munkát!