mondjuk ki: undorító :))
mondjuk ki: undorító :))
Nem lehetne valami kevésbé rikítóra cserélni az oldalsó reklámokat? Egyrészt másfél perc alatt belefájdult a szemem, másrészt a világ végéről is látszik, hogy mit böngész az ember (ami munkahelyen nem túl ideális)
+1 az előzőekhez. amik eddig voltak, pl bwin, 63.hu azok a szolid színeikkel nem voltak zavaróak, viszont ez a rikító narancssárga teljesen használhatatlanná teszi a felületet, megfájdítja a szemet.
Nem lehetne valami kevésbé rikítóra cserélni az oldalsó reklámokat? Egyrészt másfél perc alatt belefájdult a szemem, másrészt a világ végéről is látszik, hogy mit böngész az ember (ami munkahelyen nem túl ideális)
Nekem az előző is tökéletesen megfelelt. Ez viszont tényleg elég kellemetlen.
Én is megijedtem. :)) Most épp nincs tarsolyban másik, de igyekszünk egy szembarátabbat készíteni. Remélem 1-2 nap alatt megoldjuk.
Sziasztok!
Szerintem jó ötlet lenne az "Érdekes poker partik" rovatot MTT -s partikkal is kiegészíteni, vagy akár cash és mtt mehetne egyszerre is.
Engem nagyon érdekelne!
Sziasztok!
Szerintem jó ötlet lenne az "Érdekes poker partik" rovatot MTT -s partikkal is kiegészíteni, vagy akár cash és mtt mehetne egyszerre is.
Engem nagyon érdekelne!
Sziasztok!
Engem nagyon érdekelne!