wamcsi
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. máj. 10. 20:29

mondjuk ki: undorító :))

TheStig
Válasz wamcsi kommentjére
2011. máj. 10. 21:24

mondjuk ki: undorító :))

+1 eddig se voltak a kedvenceim az oldalsó sávban megjelenő reklámok, de ez gyomorforgató :eek:

Polacheck
Válasz TheStig kommentjére
2011. máj. 10. 22:08

Nem lehetne valami kevésbé rikítóra cserélni az oldalsó reklámokat? Egyrészt másfél perc alatt belefájdult a szemem, másrészt a világ végéről is látszik, hogy mit böngész az ember (ami munkahelyen nem túl ideális)

bandus
Válasz Polacheck kommentjére
2011. máj. 10. 22:14

+1 az előzőekhez. amik eddig voltak, pl bwin, 63.hu azok a szolid színeikkel nem voltak zavaróak, viszont ez a rikító narancssárga teljesen használhatatlanná teszi a felületet, megfájdítja a szemet.

Zoleee
2011. máj. 10. 22:14

Nem lehetne valami kevésbé rikítóra cserélni az oldalsó reklámokat? Egyrészt másfél perc alatt belefájdult a szemem, másrészt a világ végéről is látszik, hogy mit böngész az ember (ami munkahelyen nem túl ideális)

Én is megijedtem. :)) Most épp nincs tarsolyban másik, de igyekszünk egy szembarátabbat készíteni. Remélem 1-2 nap alatt megoldjuk.

Sziszko0313
Válasz Zoleee kommentjére
2011. máj. 10. 22:18

Nekem az előző is tökéletesen megfelelt. Ez viszont tényleg elég kellemetlen.

Polacheck
Válasz Zoleee kommentjére
2011. máj. 10. 22:47

Én is megijedtem. :)) Most épp nincs tarsolyban másik, de igyekszünk egy szembarátabbat készíteni. Remélem 1-2 nap alatt megoldjuk.

Kicsit kevésbé sárgább (valami hasonló árnyalatban, mint a fórum zöldje) simán elfér szerintem.

vareszkrisz
2011. máj. 12. 11:54

Sziasztok!

Szerintem jó ötlet lenne az "Érdekes poker partik" rovatot MTT -s partikkal is kiegészíteni, vagy akár cash és mtt mehetne egyszerre is.
Engem nagyon érdekelne!

Johnny Diablo
Válasz vareszkrisz kommentjére
2011. máj. 12. 12:39

Sziasztok!

Szerintem jó ötlet lenne az "Érdekes poker partik" rovatot MTT -s partikkal is kiegészíteni, vagy akár cash és mtt mehetne egyszerre is.
Engem nagyon érdekelne!

ezt favorizálnám én is!

Tir-X
Válasz vareszkrisz kommentjére
2011. máj. 12. 13:29

Sziasztok!

Engem nagyon érdekelne!

+1, legalább tanulnék belőle valamit :P

Élő ügyfélszolgálat