yoofej
Válasz Heyman kommentjére
2011. máj. 4. 12:42

az elöttem szólokból azt tartom megvalósítandónak, hogy minden alfórumnak legyenek moderátorai.
sok fan-site ezt csinálja, és igen csak jól beválik nekik

Erre en is gondoltam, hogy tobb moderatorra lenne szukseg, mivel nem varhato el jelenleg, hogy ejjel-nappal azt lessek, hogy mit/kit kellene torolni.

Altos
Válasz yoofej kommentjére
2011. máj. 4. 12:53

Erre en is gondoltam, hogy tobb moderatorra lenne szukseg, mivel nem varhato el jelenleg, hogy ejjel-nappal azt lessek, hogy mit/kit kellene torolni.

Hányan tag van a fórumban, hogy érdemes legyen ilyen aparátust szervezni?

Heyman
Válasz Altos kommentjére
2011. máj. 4. 12:57

Hányan tag van a fórumban, hogy érdemes legyen ilyen aparátust szervezni?

20707

de nem kell aparátus, alfórumonként elég lenne 2-3 moderátor

rudinese33.1/3
Válasz Altos kommentjére
2011. máj. 4. 12:58

Javaslom, hogy vmilyen program révén a szerkesztők/adminok legalább azokat a hozzászólásokat olvassák el, ahol bele van írva "admin". Lásd William Hill fórum két hete feltett kérdésekre nem kapunk választ. És ez sajnos nem az első eset.
Ha vmelyik fórumtárs nem tud válaszolni pár napon belül. Nincs válasz.
Építő kritika.

Heyman
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. máj. 4. 13:05

Javaslom, hogy vmilyen program révén a szerkesztők/adminok legalább azokat a hozzászólásokat olvassák el, ahol bele van írva "admin". Lásd William Hill fórum két hete feltett kérdésekre nem kapunk választ. És ez sajnos nem az első eset.
Ha vmelyik fórumtárs nem tud válaszolni pár napon belül. Nincs válasz.
Építő kritika.

vissza kell olvasni, és mindenre találsz választ.

william hillel felesleges foglalkozni bármilyen szinten, ahogyan az admin írta nemrégiben, nem tudják felvenni a kapcsolatot a teremmel, nem elérhetőek, ha lesz változás, arról tájékoztatnak mindenkit

ezek alapján teljesen felesleges kérdésekkel bombázni itt az admint, nem tud érdemi infót adni és kész. william hill kuka, ne számítsatok semmire

rudinese33.1/3
Válasz Heyman kommentjére
2011. máj. 4. 14:06

vissza kell olvasni, és mindenre találsz választ.

william hillel felesleges foglalkozni bármilyen szinten, ahogyan az admin írta nemrégiben, nem tudják felvenni a kapcsolatot a teremmel, nem elérhetőek, ha lesz változás, arról tájékoztatnak mindenkit

ezek alapján teljesen felesleges kérdésekkel bombázni itt az admint, nem tud érdemi infót adni és kész. william hill kuka, ne számítsatok semmire

Visszaolvastam. Nem találtam választ a kérdésemre. Ez biztos azért van, mert mielőtt felteszek egy kérdést utánaolvasok. De elszégyeltem magam, hogy bátorkodtam vmi rosszat mondani - ráadásul jogtalanul - ezért újra visszaolvastam.
Megértettem hogy most már felesleges WH-el foglalkozni. Most már. A kérdés a maga idejében nagyon is aktuális volt számomra.

ezek alapján teljesen felesleges kérdésekkel bombázni itt az admint, nem tud érdemi infót adni és kész. william hill kuka, ne számítsatok semmire[/QUOTE]

Igen ez így van. Ezek alapján. De ez a fejlesztési ötletek fórum, ahol észrevételeket kérnek tőlünk. Ez általában negatív észrevételeken való elgondolkodásra utal - s ez pozitív.

Én azért újra megfogalmazom.
Szeretném, ha kevesebb felhasználó maradna válasz nélkül.

darabka
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. máj. 10. 13:01

Blog bejegyzésekre is lehetne készíteni egy olyan tabfüles részt, mint a videóknál, így ki lehetne egészíteni a "Legfrissebb blog bejegyzések" részt.
Valami ilyesmire gondolok (a sorrend hasonló lenne a videós részhez):
Legfrissebb blog bejegyzések, Kiemelt blog bejegyzések, Tagok blog bejegyzései, illetve a végére az összes blog bejegyzés...

Szerintetek ez kivitelezhető?

VWRoli
Válasz darabka kommentjére
2011. máj. 10. 20:22

Nem biztos hogy ez a sárga háttér a legjobb választás. Kiveri az ember szemét. Bár az biztos, hogy elég figyelemfelkeltő:)

rockett
Válasz VWRoli kommentjére
2011. máj. 10. 20:23

Nem biztos hogy ez a sárga háttér a legjobb választás. Kiveri az ember szemét. Bár az biztos, hogy elég figyelemfelkeltő:)

nekem se tetszik, túl rikító, nem passzol a zöld felülethez...

Johnny Diablo
Válasz rockett kommentjére
2011. máj. 10. 20:28

nekem se tetszik, túl rikító, nem passzol a zöld felülethez...

semmihez nem passzol :)

Élő ügyfélszolgálat