az elöttem szólokból azt tartom megvalósítandónak, hogy minden alfórumnak legyenek moderátorai.
sok fan-site ezt csinálja, és igen csak jól beválik nekik
Erre en is gondoltam, hogy tobb moderatorra lenne szukseg, mivel nem varhato el jelenleg, hogy ejjel-nappal azt lessek, hogy mit/kit kellene torolni.
Hányan tag van a fórumban, hogy érdemes legyen ilyen aparátust szervezni?
Javaslom, hogy vmilyen program révén a szerkesztők/adminok legalább azokat a hozzászólásokat olvassák el, ahol bele van írva "admin". Lásd William Hill fórum két hete feltett kérdésekre nem kapunk választ. És ez sajnos nem az első eset.
Ha vmelyik fórumtárs nem tud válaszolni pár napon belül. Nincs válasz.
Építő kritika.
Javaslom, hogy vmilyen program révén a szerkesztők/adminok legalább azokat a hozzászólásokat olvassák el, ahol bele van írva "admin". Lásd William Hill fórum két hete feltett kérdésekre nem kapunk választ. És ez sajnos nem az első eset.
Ha vmelyik fórumtárs nem tud válaszolni pár napon belül. Nincs válasz.
Építő kritika.
vissza kell olvasni, és mindenre találsz választ.
william hillel felesleges foglalkozni bármilyen szinten, ahogyan az admin írta nemrégiben, nem tudják felvenni a kapcsolatot a teremmel, nem elérhetőek, ha lesz változás, arról tájékoztatnak mindenkit
ezek alapján teljesen felesleges kérdésekkel bombázni itt az admint, nem tud érdemi infót adni és kész. william hill kuka, ne számítsatok semmire
Blog bejegyzésekre is lehetne készíteni egy olyan tabfüles részt, mint a videóknál, így ki lehetne egészíteni a "Legfrissebb blog bejegyzések" részt.
Valami ilyesmire gondolok (a sorrend hasonló lenne a videós részhez):
Legfrissebb blog bejegyzések, Kiemelt blog bejegyzések, Tagok blog bejegyzései, illetve a végére az összes blog bejegyzés...
Szerintetek ez kivitelezhető?
Nem biztos hogy ez a sárga háttér a legjobb választás. Kiveri az ember szemét. Bár az biztos, hogy elég figyelemfelkeltő:)
Nem biztos hogy ez a sárga háttér a legjobb választás. Kiveri az ember szemét. Bár az biztos, hogy elég figyelemfelkeltő:)
nekem se tetszik, túl rikító, nem passzol a zöld felülethez...