WTF Írtam egy első blogbejegyzést erre nem látom az oldalon.
Később jelenik meg vagy csak úgy eltünt? :mad:
jó eséllyel csak úgy eltűnt
Hali!
Tegnap el akartam kezdeni a blogot, egyszer elküldtem, semmi, mégegyszer semmi, ráadásul a szöveget is elfelejtettem elmenteni, nem mintha 20 oldalt írtam volna, de nem szeretem ugyanazt leírni 3x. Van rá esély, hogy még megjelenik?
SZiasztok egy kérdés. Tegnap este csináltam egy blogot de sehol semmi nyom hogy elkészült vagy hogy egyátalán írva lett. help me :) Nem tudjátok mért van?
SZiasztok egy kérdés. Tegnap este csináltam egy blogot de sehol semmi nyom hogy elkészült vagy hogy egyátalán írva lett. help me :) Nem tudjátok mért van?
atish81 blog postjának a címe az, hogy 100, és így azt hiszi a php, hogy a századik oldalra akarok menni:D
Tegnap csináltam egy blogbejegyzést,erre ma reggel látom,h egy majd másfél éves bejegyzésem van helyette.Nem lehetne vhogy visszahozni.Elég fontos lenne,és nem akarom újra leírni,ezt meg törölni se tudom:((
Ez miért is?
Nekem is lenne némi problémám a bloggal... Írtam nemrég egy új bejegyzést. Meg is jelent, mint új, de ha rámegyek és meg akarom nézni nincs benne semmi... Előtte napközben próbáltam hozzászólást írni valakinek az első bejegyzésemben, de az sem jelent meg. Mit lehet tenni ilyenkor?
Sziasztok!
Írtam egy blogbejegyzést,de nem találom. Hibáztam?
Írtam egy blogbejegyzést,de nem találom. Hibáztam?