Admin
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. júl. 13. 14:16

Tegnap csináltam egy blogbejegyzést,erre ma reggel látom,h egy majd másfél éves bejegyzésem van helyette.Nem lehetne vhogy visszahozni.Elég fontos lenne,és nem akarom újra leírni,ezt meg törölni se tudom:((

Ilyesmi akkor fordul elő, ha a cím megegyezik egy korábbival. Ilyenkor a korábbit linkeli a rendszer. Ha ilyesmi előfordul lépjetek kapcsolatba velünk és mi megpróbáljuk kijavítani a dolgot, mivel a rendszerben azért megtalálható az új bejegyzés is.
Nekem is lenne némi problémám a bloggal... Írtam nemrég egy új bejegyzést. Meg is jelent, mint új, de ha rámegyek és meg akarom nézni nincs benne semmi... Előtte napközben próbáltam hozzászólást írni valakinek az első bejegyzésemben, de az sem jelent meg. Mit lehet tenni ilyenkor?

Ez a hiba sajnos néha előfordul és főleg Internet Explorerben tapasztalható. Mozillában általában ilyenkor is megjelenik a bejegyzés. Azzal van összefüggésben, hogy ha Microsoft Wordben írtad meg a bejegyzést, majd onnan másoltad be, akkor a szöveggel együtt bizonyos nem látható kódokat is átmáshatsz, ami kiakaszthatja a html editort. Javasoljuk, hogy a bejegyzés szövegét egy Wordpadból vagy txt editorból másoljátok át, ilyenkor nem jelentkezhet ez a hiba.
Írtam egy blogbejegyzést,de nem találom. Hibáztam?

mikor rákattinottál az "elküld" - vagy v.mi hasonló gombra- akkor újratöltött az oldal vagy megjelent amit irtál?

ha előbbi akkor újra meg kell írnod, másodiknál passz.

Ez bizonyos böngészőkben előfordulhat, de mostanság már nem jellemző, ugyanis az ezt okozó hibát kijavítottuk. Viszont azt mindenképpen javasoljuk, hogy mielőtt a Mehet gombra kattintotok mentsétek el magatoknak a bejegyzést.

asafderg
Válasz Admin kommentjére
2015. ápr. 22. 15:17

Sziasztok!

Valahogy nem találom a blog szerkesztés gombját.
Úgy emlékszem a blogbejegyzés alján volt rá lehetőség, de most nem lelem.

Ha esetleg mostanra más módszerrel lehet szerkeszteni egy régebbi bejegyzést, akkor megtudhatom hogyan?

rockett
Válasz asafderg kommentjére
2015. ápr. 22. 15:20

Sziasztok!

Valahogy nem találom a blog szerkesztés gombját.
Úgy emlékszem a blogbejegyzés alján volt rá lehetőség, de most nem lelem.

Ha esetleg mostanra más módszerrel lehet szerkeszteni egy régebbi bejegyzést, akkor megtudhatom hogyan?

ha eltelt egy kis idő, már nem tudod szerkeszteni a blogod, ha valamit muszáj a PA support segít neked :)

asafderg
Válasz rockett kommentjére
2015. ápr. 22. 17:58

Köszi.

Van egy pár beillesztett gif, amelynek a linkje már nem él, azt akartam kijavítani. Úgy marad

Élő ügyfélszolgálat