Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Egy tanulságos történet arról, miért ne játsszon senki a Cake pokeren

monikacermak
Válasz JuhaAasz kommentjére
2012. jún. 16. 18:57

Amúgy a szabályzatot olvasd el mielőtt pereskedni kezdesz,valószinű levan írva hogy a promóció-t bármikor megváltoztathatják....vagy valami ilyesmi...eddig minden teremnél olvastam ilyet.Esélytelen hogy visszaadják a pénzed(ha nem akarják),mivel ez nem a te pénzed volt,hanem rakeback amit ők adnak pluszba....

Maxxxika
Válasz robinmasters kommentjére
2012. jún. 16. 19:03

Én sem értem, hogy miért a srác a "hülye" itt a többség szemében.
Perelni persze értelmetlen lenne, de egy 2+2 posztolással azért még megfenyegetném őket.

Vissza a lóvé+nyeremény+rakeback, és örökre elfelejtitek egymást csendben, vagy --->2+2

Holdenper
2012. jún. 16. 19:05

80$ DS még micro téten is simán benne van...vedd úgy, hogy DS

A pókereseknek ennél nagyobb bad beateket is át kell élni...

Ha mondjuk tolod 15 asztalon 5-6$-os sng-ket, és megszakad a neted, akkor sem fogod beperelni a netszolgáltatót. Vagy ha fáradtan/tiltesen játszol, és amiatt buksz 80$-t akkor nem akarod beperelni magad.

20K nem kevés pénz, de az életben nagyobb veszteségek is érhetnek. Azzal meg ha elküldöd a picsába a supportot csak magaddal cseszel ki, ez elég alap dolog...ezért nem érdemes olyan kisembereket b@szogatni, akik sokat segíthetnek, de sokat is árthatnak neked...

robinmasters
2012. jún. 16. 19:08

bruttó 93000,nettó kb 60000

WARETRAPS
Válasz Holdenper kommentjére
2012. jún. 16. 19:11

a bankkártya közepén elég asszem 8 számot letakarni.
És persze az sem árt ha a bankkártyát átvételkor aláírjuk.

Ennek ellenére nem rossz ötlet -ha már belekeveredtünk egy ilyen adok-kapokba- ha a felügyelethez fordul az ember.
Én is kértem vizsgálatot már 1-2 ügyben, és az esetemben korrektül ki is vizsgálták az ügyet, és sikerrel intézkedtek

robinmasters
Válasz monikacermak kommentjére
2012. jún. 16. 19:11

Amúgy a szabályzatot olvasd el mielőtt pereskedni kezdesz,valószinű levan írva hogy a promóció-t bármikor megváltoztathatják....vagy valami ilyesmi...eddig minden teremnél olvastam ilyet.Esélytelen hogy visszaadják a pénzed(ha nem akarják),mivel ez nem a te pénzed volt,hanem rakeback amit ők adnak pluszba....

Mint írtam ügyvéd vagyok, szerinted mi volt az első dolgom. Ha a szabályzat szerint igazuk lenne, nem is érdekelne.

balu999
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. jún. 16. 19:14

Én sem értem, hogy miért a srác a "hülye" itt a többség szemében.
Perelni persze értelmetlen lenne, de egy 2+2 posztolással azért még megfenyegetném őket.

Vissza a lóvé+nyeremény+rakeback, és örökre elfelejtitek egymást csendben, vagy --->2+2

Maxxxi!!!
Itt csak annyiról van szó hogy aki ilyet komolyan gondol az vagy beteg vagy 14éves :) Ha annyira menő ügyvéd lenne mint ahogy mondja. akkor szarna rá 20k-ra , mivel annyi lenne az órabére !!!

robinmasters
Válasz balu999 kommentjére
2012. jún. 16. 19:19

Látom elvekről még soha nem hallottál, neked láthatólag nincsenek. Szerencsére van akinek nem a pénz az egyetlen ami számít.

JuhaAasz
Válasz robinmasters kommentjére
2012. jún. 16. 19:28

pls ígérd meg, hogy a per részleteit, benyújtott vádirat(vagy miaz) stb majd ide másold azért, hogy nyomon követhessük a harcod a torta céggel :D

robinmasters
2012. jún. 16. 19:32

Ha ebből per lesz, a lehető legnagyobb nyilvánosságot fogom biztosítani az esetnek pókeres körökben, abban biztos lehetsz

Élő ügyfélszolgálat