+ ne járjon pont olyan hsz-ért/blogbejegyzésért/blog hsz-ért ami nincs két sor és ötnél több hiba van benne.
oszt ha standard hendet jáccó, mit írgyak hozzá 2sort?
én máris lázadok!!!
+ ne járjon pont olyan hsz-ért/blogbejegyzésért/blog hsz-ért ami nincs két sor ÉS ötnél több hiba van benne.
Amúgy jó elmókázni rajta, de engem hosszútávon nagyon zavar, ha az ember nem tud helyesen írni egy közösségi fórumon, ahol ugye írásban értekezünk.
Az hogy az anyanyelveden tudsz helyesen írni olyan standard-nek kellene lennie, mint hogy nem adsz kölcsön Ray Bitarnak, vagy hogy utálod a Party-Bwint.
Amúgy jó elmókázni rajta, de engem hosszútávon nagyon zavar, ha az ember nem tud helyesen írni egy közösségi fórumon, ahol ugye írásban értekezünk.
Az hogy az anyanyelveden tudsz helyesen írni olyan standard-nek kellene lennie, mint hogy nem adsz kölcsön Ray Bitarnak, vagy hogy utálod a Party-Bwint.
Ahhoz már hozzászoktam, hogy valaki millió blog és fórum hozzászólás után se tudja mi a különbség az egyelőre és az egyenlőre között. Viszont engem a központozás ignorálása nagyon zavar. Egyszerűen, ha nem használja valaki, akkor nem azt közli, amit szeretne.
üdv mindenkinek a klubban :D
Olvasói rovat - A nyelvtannáci - Modorosblog
Sajnálod Holdenpertől a pontokat?:D Szegény mire megírná a két oldalas elemzéseit, 125 olyan pókeres kifejezést húzna alá a word javító, amiről még életében nem hallott:D Amúgy adnám és örülök, hogy nem csak az én szememet zavarja, de nem hinném, hogy kivitelezhető sajnos:/
Ennek a hsznek minden szavát nagyon adom. Nem lehet bannolni valakit, aki az új szót úgy írja le mindig, hogy ujj? egyszerűen zavar.
:DDDDDDDDDD Tessék szííípen kiírni, hogy preflop szríbeteltél, posztflop O'neal b@sztad drága tezsvírem. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D