bostef
Válasz Admin kommentjére
2021. ápr. 6. 14:21

Köszönjük az észrevételedet. Teljesen igazad van, a chase-ek logikájából kifolyólag százalékos értékben a legmagasabb visszatérítést akkor tudod elérni, ha figyelsz arra, hogy éppen elérd a következő szintet. Amennyiben annál magasabb rake értéket termelsz, de még nem éred el a következő szintet, akkor a visszatérítésed százalékosan kifejezett mértéke alacsonyabb lesz. Ez évek óta így van nálunk is, minden más affiliate-nél is, sőt a termek központi chase promócióiban is.

:D
Aha.

Szóval ha más nem korrekt, akkor lehet nektek is. :)
Nem értem, hogy miért nem lehet odaírni, hogy 6- x %, ha már ilyen cikkeket hoztok ki, hogy más affil fúj ilyen meg olyan. :D

NitroHUN
Válasz naná hogy kommentjére
2021. ápr. 6. 15:22

0%-tól induljon, nem igaz?
Hiszen aki $1 rake-et termel, 0%-ot kap.

/s

bostef
2021. ápr. 6. 20:25

Jól van kemény gyerek.

__
PA:
Maradjunk annyiban, hogy ez biztosan faktor lesz a következő teremválasztásomnál, hogy kihez is fogok regelni.

novy
Válasz bostef kommentjére
2021. ápr. 7. 16:06

Gondolom ez másnak is feltűnt már, de feltételezem nyomós oka van, hogy ilyen chase formájában érhető el az affil rakeback, nem pedig fix %-os formában.

bostef
2021. ápr. 7. 18:25

Nyilván mindenki tudja, hogy mi az oka. A $. Hogy jobbnak tűnjön az ajánlat.

Mondtam, januárban kiszúrtam, mosolyogtam is magamban. (eddigi affiljaim fix %okat küldtek hó végén pl ipokeren) Csak aztán jött ez a jól nézzünk a számok mögé szöveg, a hírnél meg nem láttam topikot.

novy
Válasz bostef kommentjére
2021. ápr. 7. 21:17

Nem gondolnám, hogy megtévesztő az ajánlat, aki minimálisan is figyelmes és precíz láthatja, hogy pontosan miről van szó. Nem tudom, hogy mivel járna jobban az akadémia, mert például az előző hónap utolsó pár napjában én sem a bestpokeren játszottam már, mert nem értem volna el a következő lépcsőfokot, ez nagyjából 400-800€ raket jelentett volna még nekik.

novy
Válasz novy kommentjére
2021. ápr. 8. 0:10

A teremmel kapcsolatban nekem az volt meglepetés, hogy az fd bónusz második részlete (10% rb-t ad) alatt is részt vehettem már a chasen, igaz a kijátszott bónusz alapján egy csökkentett értékkel, ez nekem nem volt egyértelmű, így nem is figyeltem még a lépcsőfokokat. Ezt érdemes lehet esetleg külön kiemelni még, hogy más ne járjon így.

Admin
Válasz novy kommentjére
2021. ápr. 8. 14:12

A teremmel kapcsolatban nekem az volt meglepetés, hogy az fd bónusz második részlete (10% rb-t ad) alatt is részt vehettem már a chasen, igaz a kijátszott bónusz alapján egy csökkentett értékkel, ez nekem nem volt egyértelmű, így nem is figyeltem még a lépcsőfokokat. Ezt érdemes lehet esetleg külön kiemelni még, hogy más ne járjon így.

Szia!

Köszönjük, hogy jelezted.
A chase-en a First Deposit Bonus-szal csökkentett értékkel szerepelhetsz. (Amennyiben ez pozitív érték)
Pontosítottuk a leírást.
Amennyiben bármilyen kérdés felmerül ezzel kapcsolatosan, kérjük vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
Állunk rendelkezésetekre itt.

Élő ügyfélszolgálat