jak1
Válasz naná hogy kommentjére
2013. júl. 15. 19:50

Ez komoly?! Szent habakukk.

Admin
Válasz jak1 kommentjére
2013. júl. 15. 20:34

Általános tudnivaló minden fórumozó számára:

Az ironizálást, a személyeskedést és a mások kárán való poénkodást mostantól zéró toleranciával kezeljük. Minden ilyen jellegű hozzászólást azonnal törölni fogunk.

A moderátorok számát ennek érdekében növeltük és jövő héttől az esti órákban is biztosítva lesz!

Mindenkinek ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket és a hivatalos fórumszabályzat tanulmányozását.
Kérünk benneteket, hogy az egymás iránti tisztelet tartsátok meg, és ennek tudatában fórumozzatok!

Nicknév mögé bújva sajnos hajlamos az ember, megfeledkezni az illemről. A korrekt komment az, amikor úgy fogalmaztok, hogy akár akár a valódi nevetekkel is bármikor vállalnátok a leírtakat.

A napokban egy részletes Admin blogbejegyzés is fog készülni a témában.

redoubtable
Válasz Admin kommentjére
2013. júl. 15. 20:56

dobj egy mailt a címemre lécci
atiradeon9600 kukac freemail pont hu

ment mail.

Ez komoly?! Szent habakukk.

Komoly. Nekem nem kell semmi. Egy pulóvert rendeltem, egyszer volt rajtam egy költöztetésnél. Póker könyvem van 18 kb. Nekem nem kell érte pénz, adjon egy összeget valami rászorulónak.

jak1
2013. júl. 15. 21:10

Nem is a te részedről volt érdekes a kérdés. Most kezdek megvilágosodni, hogy tényleg vannak, akik komolyan pontokat gyűjtenek és megdöbbent hirtelen. Egészen eddig azt hittem, hogy az összes pontra irányuló hozzászólás csak poén. Mindig tanul az ember...

OldRknight
Válasz Admin kommentjére
2013. júl. 16. 6:17

Az ironizálást, a személyeskedést és a mások kárán való poénkodást mostantól zéró toleranciával kezeljük. Minden ilyen jellegű hozzászólást azonnal törölni fogunk.

A moderátorok számát ennek érdekében növeltük és jövő héttől az esti órákban is biztosítva lesz!

Mindenkinek ajánljuk figyelmébe az alábbi cikket és a hivatalos fórumszabályzat tanulmányozását.
Kérünk benneteket, hogy az egymás iránti tisztelet tartsátok meg, és ennek tudatában fórumozzatok!

Nicknév mögé bújva sajnos hajlamos az ember, megfeledkezni az illemről. A korrekt komment az, amikor úgy fogalmaztok, hogy akár akár a valódi nevetekkel is bármikor vállalnátok a leírtakat.

tipszmix

lecso10
Válasz Admin kommentjére
2013. júl. 16. 7:22

Ezzel alapvetően egyet értek, de szükségesnek érezném egy külön topic létrehozását amiben lehetőség nyílna BÁRMILYEN téma kibeszélésére, amire most nincs lehetőség, de biztos vagyok benne,h igény volna rá. Lehetne a neve pl szólásszabadság vagy véleményszabadság stb. :)

S0nnyB1ack
2013. júl. 16. 8:52

Szerintem sem kellene minden kissebb sùrlòdàst kimoderàlni, amìg az szalonkèpes. Minden közössègben vannak konfliktusok, nem kell mindenkinek mindenkivel jòban lenni, ezen a kimoderàlàs sem segìt, inkàbb csak fokozza a feszültséget. Felnőtt emberek vagyunk mindenkinek vàllalnia kell a vele szemben megfogalmazott kritikàt.

jak1
2013. júl. 16. 12:57

A mondandó lényegével nagyon egyetértek, kivéve a "felnőtt emberek vagyunk" minőséggel. Azért ezt megkérdőjelezném sok esetben, és nem feltétlenül az évek számára gondolok... :)

vadallat
Válasz lecso10 kommentjére
2013. júl. 16. 13:08

Ezzel alapvetően egyet értek, de szükségesnek érezném egy külön topic létrehozását amiben lehetőség nyílna BÁRMILYEN téma kibeszélésére, amire most nincs lehetőség, de biztos vagyok benne,h igény volna rá. Lehetne a neve pl szólásszabadság vagy véleményszabadság stb. :)

kedves lecso10 :) van ilyen topic...

vadallat
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. júl. 16. 13:10

Szerintem sem kellene minden kissebb sùrlòdàst kimoderàlni, amìg az szalonkèpes. Minden közössègben vannak konfliktusok, nem kell mindenkinek mindenkivel jòban lenni, ezen a kimoderàlàs sem segìt, inkàbb csak fokozza a feszültséget. Felnőtt emberek vagyunk mindenkinek vàllalnia kell a vele szemben megfogalmazott kritikàt.

igen, vállalni kell, amíg az a kritika fedi a valóságot. ha nem, akkor jön a vita. úgyhogy szerintem teljesen jó ez a moderálásos dolog.

Élő ügyfélszolgálat