Zoleee
Válasz sariboxer kommentjére
2008. ápr. 4. 11:30

ez engem is kijefejezetten erdekelne!!!

meg egy fejlesztesei otlet:

a fooldalon az aktualis topikok lehetnenek sokkal hosszabb sorban, mert igy egy - amugy meg erdekes - topik tul hamar eltunik a sullyesztoben

Szerintem sokan nem tudjak, milyen okos ez a fórum.... Sokáig én sem kezeltem megfelelően....

Ha be vagy jelentkezve a fórum szoftverje olyan okos, hogy tudja, mit néztél meg és mit nem. A fórum fülre kattintva van egy olyan léc ahol a következők vannak felsorolva:
Kezelőpult/Sügó/Taglista/Naptár/és ez után jön a lényeg
ÚJ HOZZÁSZOLÁSOK

Na ha erre, kattintunk, ki listázza az utolsó belépésünk óta törtent bejegyzseseket....Így soha nem szalasztunk el semmit, illetve máshogy fogalmazva mindenki megkapja a saját testreszabott hosszú fórumtopiclistáját :-)

Godmode
Válasz papacsa kommentjére
2008. ápr. 9. 0:55

Engem az zavar a forumon, hogy belepek a forum oldalara, van egy csomo uj komment mindenfele kategoriakban, elkezdem felulrol, olvasgatok, elidozom, majd mire megyek visszafele, eltunnek az uj hozzaszolasok jelolesei... :( tudom, hogy ott van az uj hozzaszolasok gomb vegszukseg esetere, de miert tortenik ilyen?

Matt Coburn
Válasz Godmode kommentjére
2008. ápr. 13. 16:24

Szerintem teljesen kezdőknek nagyon hasznos lenne egy full ringes indulási táblázat is, hiszen a kezdők azon játszanak inkább.

Agostini
Válasz Matt Coburn kommentjére
2008. ápr. 18. 8:12

ha jól vettem észre..(márpedig jól vettem észre:)) már 2-3 hete nem frissül a topicoc "olvasási száma" ....
persze ez legyen a legnagyobb gondom(unk) a világon csak gondoltam jelzem:)

Skiboy
Válasz Agostini kommentjére
2008. ápr. 19. 8:49

ha jól vettem észre

Mi is észrevettük, és próbáljuk javítani.

chubbyhun
Válasz Skiboy kommentjére
2008. ápr. 28. 12:56

Népi kezdeményezés...
Mikor lesz valami jel a www előtt? Már a 7 éves gyermek is szóvá tette, most jelzem írásban is :)

medgypeti
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. ápr. 28. 13:24

Népi kezdeményezés...
Mikor lesz valami jel a www előtt? Már a 7 éves gyermek is szóvá tette, most jelzem írásban is :)

Milyen jel?

Zehy
Válasz medgypeti kommentjére
2008. ápr. 28. 13:30

Milyen jel?

Site logo. Nem kell könyvjelzőbe teljes szöveg pl FF-ben, hanem csak a jelből tudod mi az. Helyspórolás pl.

kanrich_
Válasz medgypeti kommentjére
2008. ápr. 28. 13:42

Milyen jel?

Tudod, a kis "e" explorer jel helyett vmi figura!

Agostini
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 5. 12:04

Tisztelt Adnim!

A rendszer adataim , elérhetőségeim frissítését nem engedi-->szülői engedélyt kér!:D

márpedig éppenhogy, de elmúlt 13 éves;)

pls, help

köszönet, Soufi

Élő ügyfélszolgálat