Annyiban nem bullshit szerintem, hogy mégis hogy jutott volna eszébe néhány kívülálló, hozzánemértő politikusnak, hogy adóztassák meg a pókertermeket hirtelen, ha nem azért, mert a csapból is a póker kezdett folyni? 2-3 évvel ezelőttig le se tojták a szerencsejátékot, most meg ráugrottak. Nem olyan elrugaszkodott következtetés, hogy ha folyamatosan adagoljuk mennyit nyernek a pókeresek, elkezdenek komolyabban foglalkozni a témával. És talán kitalálnak valami hihetetlen baromságot, amit majd kiskapuzni kell.
A nyomtatott és az online sajtóra fogni, ha kedves politikusaink ki sütnek valamit, butaság. Kb alig van jelentősége a médiában.
És aztán lecsapjanak iszonyat sután az élő pókertermekre, ahol ilyen óriási összegek nem nagyon fordulnak elő. Megeszem a kalapom, ha nem innen bontakozott ki az egész. :)
Na haragudj, de ez ismét fail.
Az egész mögött a kaszinó lobbyja áll/állt. Személyes érdekeltségek, és a kedves pénz. Semmi köze nem volt ahhoz, hogy éppen ki-mit olvas a neten/nyomtatott sajtóban, lát a tv-ben.
Oké, de a lobbyt valami energizálta, ha idáig nem jutott eszükbe hogy kellene ezen a területen valami adóféle, most meg igen. Az időzítést (time tell :-D) szerintem nem szabad figyelmen kívül hagyni. :)
benne vagy nagyon a témában ahogy nézem :) gondolom ismered a kaszinótulajokat, a politikusokat, a médiát, az élőjátékos közeget és ezek közt a kapcsolatot, másként hogyan is lehetnél ilyen magabiztos? :)
Nem kell ennyire bennfentesnek lenni, józan paraszti ésszel ha feltesszük magunknak a kérdést, hogy megadóztatták volna a kaszinókat akkor is, ha nem folyt volna hónapok óta a csapból is a póker, érezzük mi a válasz: nem.
A józan paraszti ész nem kulcs mindenhez. Javaslom nézz utána a dolgoknak.
Nem értem az adózáson mért van mindenki felháborodva.
A pokertermek is vállalkozások mért bujhatnának ki a közterher viselése alol.
+ Az élő helyeken ha van valami legalább fordulhatsz felügyeleti szervhez, ramélem online is randezik a kérdést mi hamarabb tudtommal volt pl: több terem ahol embereknek pénze ragadt be mert becsödölt
Ahogy a játékosok adózását is normálisan meg kéne oldani, minden pokeres azt mondja nekem mért kéne adozni bmeg mert te is jársz orvoshoz használod az utakat, a gyereked tanul valahol v. te...................
Egy kis off ha a főoldalon olvasok egy cikket a sorokban az utolsó karakterek nem látszanak.
A shopban vásárolható pólók nem tudom mennyire kelendőek, de hamarosan szeretnék rendelni egyet. Van esetleg tervben többféle mintázatú, feliratú stb?