Zoleee
Válasz Matt Coburn kommentjére
2010. szept. 15. 0:17

Annyiban nem bullshit szerintem, hogy mégis hogy jutott volna eszébe néhány kívülálló, hozzánemértő politikusnak, hogy adóztassák meg a pókertermeket hirtelen, ha nem azért, mert a csapból is a póker kezdett folyni? 2-3 évvel ezelőttig le se tojták a szerencsejátékot, most meg ráugrottak. Nem olyan elrugaszkodott következtetés, hogy ha folyamatosan adagoljuk mennyit nyernek a pókeresek, elkezdenek komolyabban foglalkozni a témával. És talán kitalálnak valami hihetetlen baromságot, amit majd kiskapuzni kell.

Mindenhol így van ez a világon, nemcsak a mi kis hazánkban. A nyomtatott és az online sajtóra fogni, ha kedves politikusaink ki sütnek valamit, butaság. Kb alig van jelentősége a médiában. Ha hibáztatni akarsz valakit, akkor az európai uniót hibáztasd, akik engedélyezik az országoknak, hogy hamis alibikre hivatkozva korlátozzák a piacot. A médiát, legyen az TV, rádió, online vagy nyomtatott sajtó ezért nem hibáztathatod, erre írtam hogy bullshit.

Matt Coburn
Válasz Zoleee kommentjére
2010. szept. 15. 1:23

A nyomtatott és az online sajtóra fogni, ha kedves politikusaink ki sütnek valamit, butaság. Kb alig van jelentősége a médiában.

Szerintem nagyon egyszerű mozgatórugói vannak ennek. Amíg csak Korda Gyurit nézték, szórakoztató kis színesnek tekintették a pókert, de amint elkezdett a médiában csorogni, hogy iszonyat összegek vannak, ráadásul válság idején, lecsaptak rá. Ehhez elég annyi, hogy beleolvassanak az index hírekbe párszor, elámuljanak rajta, beszélgessenek róla, majd meginduljon az ötletelés. És aztán lecsapjanak iszonyat sután az élő pókertermekre, ahol ilyen óriási összegek nem nagyon fordulnak elő. Megeszem a kalapom, ha nem innen bontakozott ki az egész. :)

Amúgy nem hibáztatok senkit, valszeg elkerülhetetlen volt.

Zoleee
2010. szept. 15. 10:25

És aztán lecsapjanak iszonyat sután az élő pókertermekre, ahol ilyen óriási összegek nem nagyon fordulnak elő. Megeszem a kalapom, ha nem innen bontakozott ki az egész. :)

Na haragudj, de ez ismét fail.

Az egész mögött a kaszinó lobbyja áll/állt. Személyes érdekeltségek, és a kedves pénz. Semmi köze nem volt ahhoz, hogy éppen ki-mit olvas a neten/nyomtatott sajtóban, lát a tv-ben.

Matt Coburn
Válasz Zoleee kommentjére
2010. szept. 15. 12:13

Na haragudj, de ez ismét fail.

Az egész mögött a kaszinó lobbyja áll/állt. Személyes érdekeltségek, és a kedves pénz. Semmi köze nem volt ahhoz, hogy éppen ki-mit olvas a neten/nyomtatott sajtóban, lát a tv-ben.

Oké, de a lobbyt valami energizálta, ha idáig nem jutott eszükbe hogy kellene ezen a területen valami adóféle, most meg igen. Az időzítést (time tell :-D) szerintem nem szabad figyelmen kívül hagyni. :)

ashnur
2010. szept. 15. 14:18

Oké, de a lobbyt valami energizálta, ha idáig nem jutott eszükbe hogy kellene ezen a területen valami adóféle, most meg igen. Az időzítést (time tell :-D) szerintem nem szabad figyelmen kívül hagyni. :)

benne vagy nagyon a témában ahogy nézem :) gondolom ismered a kaszinótulajokat, a politikusokat, a médiát, az élőjátékos közeget és ezek közt a kapcsolatot, másként hogyan is lehetnél ilyen magabiztos? :)

Matt Coburn
Válasz ashnur kommentjére
2010. szept. 15. 14:59

benne vagy nagyon a témában ahogy nézem :) gondolom ismered a kaszinótulajokat, a politikusokat, a médiát, az élőjátékos közeget és ezek közt a kapcsolatot, másként hogyan is lehetnél ilyen magabiztos? :)

Nem kell ennyire bennfentesnek lenni, józan paraszti ésszel ha feltesszük magunknak a kérdést, hogy megadóztatták volna a kaszinókat akkor is, ha nem folyt volna hónapok óta a csapból is a póker, érezzük mi a válasz: nem.

ashnur
2010. szept. 15. 15:25

Nem kell ennyire bennfentesnek lenni, józan paraszti ésszel ha feltesszük magunknak a kérdést, hogy megadóztatták volna a kaszinókat akkor is, ha nem folyt volna hónapok óta a csapból is a póker, érezzük mi a válasz: nem.

A józan paraszti ész nem kulcs mindenhez. Javaslom nézz utána a dolgoknak.

Matt Coburn
Válasz ashnur kommentjére
2010. szept. 15. 22:34

A józan paraszti ész nem kulcs mindenhez. Javaslom nézz utána a dolgoknak.

Oké (úgy is nekem van igazam :P :) )

Wildcatfish
2010. szept. 17. 23:12

Nem értem az adózáson mért van mindenki felháborodva.

A pokertermek is vállalkozások mért bujhatnának ki a közterher viselése alol.
+ Az élő helyeken ha van valami legalább fordulhatsz felügyeleti szervhez, ramélem online is randezik a kérdést mi hamarabb tudtommal volt pl: több terem ahol embereknek pénze ragadt be mert becsödölt
Ahogy a játékosok adózását is normálisan meg kéne oldani, minden pokeres azt mondja nekem mért kéne adozni bmeg mert te is jársz orvoshoz használod az utakat, a gyereked tanul valahol v. te...................

Egy kis off ha a főoldalon olvasok egy cikket a sorokban az utolsó karakterek nem látszanak.

izé
Válasz Wildcatfish kommentjére
2010. szept. 18. 16:41

A shopban vásárolható pólók nem tudom mennyire kelendőek, de hamarosan szeretnék rendelni egyet. Van esetleg tervben többféle mintázatú, feliratú stb?

Élő ügyfélszolgálat