bigacsiga,
Van már hozzászólása itt?
Maxxxika
Te sem vagy lemaradva haverom...
Tirx
Differentborder
BelaKecske
Ez szerintem totál hülyeség. Egy moderátornak tudni kell önállóan döntést hozni, nem pedig egyeztetni még valakivel, hogy ki merjen törölni egy hsz-t. Egyébként szerintem ez baj is itt PA-n. Azaz egy hsz. törlése után jön egy kisebb csapat, akik rögtön "habzó szájjal" felháborodnak, hogy merték ezt.
Ez a gomb jelenleg is létezik, a hozzászólás "keretében", a Gyors válasz, Válasz, stb. gombokkal egy vonalban, de a bal oldalon, egy háromszögben lévő felkiáltójel. Ezzel azonnal lehet jelezni a moderátoroknak a a sértő hozzászólásokat.
A javaslatoknál azt is vegyétek figyelembe, hogy aki jó vagy akár kiváló szakmailag nem biztos, hogy moderátornak is alkalmas. Nem feltétlenül a leghangosabb és legaktívabb tagok a legjobb moderátorok.
Volt 1-2 sztori ami eldurvult, de alapvetoen nekem nagyon hianyoznak a regi vicces topikok. A tanulas mellett hatalmasakat nevettem;) Dan jonak tunik, ugyis itt van fenn egesz nap... Csak tul sokat grindel!
Nem tudom hany embert igenyel a feladat?
Ty srácok, én biztosan nem tudom vállalni, mert elég sok minden van most a tányéron.
Danfiu és BK elég aktívak, normális srácok, és szakmailag is ott vannak a szeren, szóval ők jók lennének erre pozícióra.
Viszont érdemesebb lenne jelentkezniük egy topicban azoknak, akik hajlandóak lennének elvállalni a moderátori szerepet (előtte meg a PA kifejthetné, hogy ez mivel is jár. Mi lesz a feladat, napi mikor, és hány órát kell járőrözniük, stb). Utána kirostálhatnánk az ilyen trollokat, mint a birs320 (:D) és a komoly jelentkezők közül választhatnánk 3-4-5 embert.
A PA-nak valamilyen szinten mindenképpen honorálnia kéne szerintem (valami ajándék tárgy, vagy versenyre ticket, vagy bármi ilyesmi). Mert elég nagy meló, és aki a moderátori feladatokat élvezi, az beteg ember :D Oké, hogy megtiszteltetés,meg jobbá teszi a fórumot, de azért ez nem egy 2p2, ahol jungleman, mrgr33n13, meg hasonló arcok postolgatnak, szóval nem ad egy olyan pókeres társadalmi presztízst.
A moderátornak egyáltalán nem kell szakmailag jónak lennie! Mondjátok már példát arra, hogy miért kéne?! Magamtól nem megy.
hát mert itt ... itt... annak kell lennie!
Csak a likekirályok és a PRO-k lehetnek jó moderátorok!
A többiek csak a próságra és likeságra vágyó tömeg, akik egy ilyen nemes feladattal nem ruházhatóak fel.:)