Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Fórum moderáció - Kik legyenek a fórumközösségünk moderátorai?

naggeri
Válasz bubucmester kommentjére
2013. okt. 16. 15:12

bigacsiga,

Te sem vagy lemaradva haverom...

balu999
Válasz naggeri kommentjére
2013. okt. 16. 15:14

Van már hozzászólása itt?

Persze, csak kb havonta néz be ide :)

TheHUNuT9s
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 16. 15:17

Maxxxika

bubucmester
Válasz naggeri kommentjére
2013. okt. 16. 15:22

Te sem vagy lemaradva haverom...

"A legnagyobb dolog ami zavart es az egyetlen amirol irni kivanok az a forum cenzurazasa. Ahanyszor felvetettem a moderalast a valasz mindig ugyanaz volt, hogy nincs ehhez eroforrasa az oldalnak. Lehet rosszul, de en ezt ugy latom, hogy egyszeruen a tagok kozul valasztott moderatorok kezebe nem akarta az oldal kiadni a "hatalmat". Nem is lenne ezzel gond, ha nem lenne visszatero problema azzal hogy nyom nelkul eltunnek irasok, bezarulnak es torlodnek topikok. Nekem ez sok volt es zavart."

Hátha visszalehetne így csalogatni :) Szerintem 1-2 ember örülne...

Bmbie
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 16. 15:45

Tirx
Differentborder
BelaKecske

S0nnyB1ack
Válasz WellPlayed kommentjére
2013. okt. 16. 15:49

Ez szerintem totál hülyeség. Egy moderátornak tudni kell önállóan döntést hozni, nem pedig egyeztetni még valakivel, hogy ki merjen törölni egy hsz-t. Egyébként szerintem ez baj is itt PA-n. Azaz egy hsz. törlése után jön egy kisebb csapat, akik rögtön "habzó szájjal" felháborodnak, hogy merték ezt.

Nyilván ez kényesebb hsz-ekre értendő, mint pl. ami most is volt Maxi-val. Én sem gondoltam, hogy egy "a k.rva anyád, te büdös k.csög" hsz törlése előtt népszavazást tartsanak.

Ez a gomb jelenleg is létezik, a hozzászólás "keretében", a Gyors válasz, Válasz, stb. gombokkal egy vonalban, de a bal oldalon, egy háromszögben lévő felkiáltójel. Ezzel azonnal lehet jelezni a moderátoroknak a a sértő hozzászólásokat.

Durva, hogy van ez a gomb, másfél éve aktív vagyok és sosem vettem észre. Nem lehetne nagyobbá, könnyebben érzékelhetővé tenni???

Attól még lehetne vele jelezni a majdani moderátorok felé, de nem csak a sértő, hanem a durván semmitmondó, ultratroll hsz-eket is.

A javaslatoknál azt is vegyétek figyelembe, hogy aki jó vagy akár kiváló szakmailag nem biztos, hogy moderátornak is alkalmas. Nem feltétlenül a leghangosabb és legaktívabb tagok a legjobb moderátorok.

Ezzel egyetértek. Úgy gondolom olyan tagokat kellene moderátornak választani, akinek úgymond van itt "múltja" a fóruméletben, van rálátása hogy mennek itt a dolgok, rendben van az értékrendje és aktív fórumozó is. Ezek ugye általában régebbi regek lesznek, amivel azért legtöbbször együtt jár a szakmai tudás is, mondjuk 3k+ hsz-el ritka lesz aki nl2-n játszik :). (ezért is volt a szavazatom: Dán, Béla meg Holdenper)

Harvey
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 16. 15:51

Volt 1-2 sztori ami eldurvult, de alapvetoen nekem nagyon hianyoznak a regi vicces topikok. A tanulas mellett hatalmasakat nevettem;) Dan jonak tunik, ugyis itt van fenn egesz nap... Csak tul sokat grindel!
Nem tudom hany embert igenyel a feladat?

Holdenper
Válasz bubucmester kommentjére
2013. okt. 16. 15:51

Ty srácok, én biztosan nem tudom vállalni, mert elég sok minden van most a tányéron.

Danfiu és BK elég aktívak, normális srácok, és szakmailag is ott vannak a szeren, szóval ők jók lennének erre pozícióra.

Viszont érdemesebb lenne jelentkezniük egy topicban azoknak, akik hajlandóak lennének elvállalni a moderátori szerepet (előtte meg a PA kifejthetné, hogy ez mivel is jár. Mi lesz a feladat, napi mikor, és hány órát kell járőrözniük, stb). Utána kirostálhatnánk az ilyen trollokat, mint a birs320 (:D) és a komoly jelentkezők közül választhatnánk 3-4-5 embert.

A PA-nak valamilyen szinten mindenképpen honorálnia kéne szerintem (valami ajándék tárgy, vagy versenyre ticket, vagy bármi ilyesmi). Mert elég nagy meló, és aki a moderátori feladatokat élvezi, az beteg ember :D Oké, hogy megtiszteltetés,meg jobbá teszi a fórumot, de azért ez nem egy 2p2, ahol jungleman, mrgr33n13, meg hasonló arcok postolgatnak, szóval nem ad egy olyan pókeres társadalmi presztízst.

jak1
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 16. 16:05

A moderátornak egyáltalán nem kell szakmailag jónak lennie! Mondjátok már példát arra, hogy miért kéne?! Magamtól nem megy.

naggeri
Válasz Admin kommentjére
2013. okt. 16. 16:12

hát mert itt ... itt... annak kell lennie!
Csak a likekirályok és a PRO-k lehetnek jó moderátorok!
A többiek csak a próságra és likeságra vágyó tömeg, akik egy ilyen nemes feladattal nem ruházhatóak fel.:)

Élő ügyfélszolgálat