Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Fórum moderáció - Kik legyenek a fórumközösségünk moderátorai?

iKeksz
Válasz Admin kommentjére
2013. dec. 22. 20:09

Igen, nyilván ezzel kell mindenkinek foglalkozni, karácsony előtt meg főleg. Én meg azt tartom nevetségesnek, hogy egy ilyen parányi problémából is lehet ekkora sz@rt kavarni. Ehhez értünk problémázni azon, ami nem is probléma.

Ez az adminos hsz ütött :D

Miért nem lehet elfogadni egy hsz törlését?
6 éves topicba beleírsz egy enyhén gyenge poént. 1000 másikba írhattál volna, olyat ami nem lett volna ennyire nyilvánvaló :D

asdator
Válasz iKeksz kommentjére
2013. dec. 22. 20:39

Igen, nyilván ezzel kell mindenkinek foglalkozni, karácsony előtt meg főleg. Én meg azt tartom nevetségesnek, hogy egy ilyen parányi problémából is lehet ekkora sz@rt kavarni. Ehhez értünk problémázni azon, ami nem is probléma.

Ez az adminos hsz ütött :D

Miért nem lehet elfogadni egy hsz törlését?
6 éves topicba beleírsz egy enyhén gyenge poént. 1000 másikba írhattál volna, olyat ami nem lett volna ennyire nyilvánvaló :D

Hol van itt sz@rkavarás? Én csak megérdeklődtem, hogy milyen szabályzati pontot sértettem meg, amiért törlésre került az a bizonyos hozzászólás. Ha tudnám, hogy ki törölte, vagy lett volna más lehetőségem megtudni az okot, nyilván nem egy topicot szemeteltem volna tele a kérdésemmel, hanem megkérdeztem volna privátban. (csak úgy jelzem, továbbra sem kaptam érdemi indoklást)

Elfogadom a hsz-em törlését, ha szabályt szegek vele. DE ILYENRŐL SZÓ SINCS! Te elfogadnád, ha a rendőr minden ok nélkül megbüntetne, csak azért, mert épp olyan napja van?

Mi ez, hogy írhattam volna más topicba ami "nem lett volna ennyire nyilvánvaló"?
-jogom van abba a topicba írni, amelyikbe akarok, amíg nem vétek a fórumszabályok ellen
-tegnap ez volt kb az egyetlen kommentem, nem szemeteltem tele minden második topicot, csak azért, hogy megrendelhessem a pólót
-biztos nem tűnt fel, de én személy szerint PONT NEM a pontgyűjtögető tagok közé tartozok, szinte csak szakmai hsz-eim vannak
-ha úgy gondolod, hogy ez az egész felesleges, minek kell megint az aktuális fórumtémák tetejére juttatnod a topicot?

Admin
Válasz Admin kommentjére
2013. dec. 22. 20:53

Bolhából csinálunk elefántot. :) Lépjünk túl rajta és élvezzük a szeretet ünnepét.

A topikot ennek érdekében lezárjuk.

Élő ügyfélszolgálat