Tir-X
Válasz bexi34 kommentjére
2013. dec. 10. 17:41

Amikro beülsz/kiülsz, akkor nem hiszem hogy buksz, mert ugyanazon az árfolyamon váltja beüléskor, mint kiüléskor. Pl. vannak euros, fontos, dolcsis asztalok is, senki nem játszana rajtuk, csak ami a számla pénzneme, azokon, ha bukna a váltáson.

nekem pl. euros az ipoker accom, dolcsis asztalokra mikor beülök, ha ugyanannyival ülök ki, ugyanannyit ír jóvá.

Amin fogsz bukni, az a Skrillről beutalás, majd a kiutalás. Szóval ha tényleg USD-t választottál, próbáld meg csesztetni a supportot, hátha segítenek.

S0nnyB1ack
Válasz Tir-X kommentjére
2013. dec. 10. 17:48

Amikro beülsz/kiülsz, akkor nem hiszem hogy buksz, mert ugyanazon az árfolyamon váltja beüléskor, mint kiüléskor. Pl. vannak euros, fontos, dolcsis asztalok is, senki nem játszana rajtuk, csak ami a számla pénzneme, azokon, ha bukna a váltáson.

nekem pl. euros az ipoker accom, dolcsis asztalokra mikor beülök, ha ugyanannyival ülök ki, ugyanannyit ír jóvá.

Amin fogsz bukni, az a Skrillről beutalás, majd a kiutalás. Szóval ha tényleg USD-t választottál, próbáld meg csesztetni a supportot, hátha segítenek.

Thanks! Dél körül regeltem be, azóta már írtam két e-mailt is, még egy automated response sem jött. Persze az online chat nem elérhető.

tibor29
2013. dec. 14. 7:44

sziasztok letöltöttem a coral pokert regisztráltam befizettem tegnap már játszottam 6 dollár pluszba vagyok itt mégse látom sehol a nevem ez akkor most hogy van köszönöm a válaszokat.

danfiu
Válasz tibor29 kommentjére
2013. dec. 14. 9:18

sziasztok letöltöttem a coral pokert regisztráltam befizettem tegnap már játszottam 6 dollár pluszba vagyok itt mégse látom sehol a nevem ez akkor most hogy van köszönöm a válaszokat.

nyugi,ha a race-re gondolsz, akkor par napba beletelik mig ki lesz irva a neved.

BrenDoN
Válasz tibor29 kommentjére
2013. dec. 14. 9:38

A rake race oldalon ki is van írva, hogy mikori frissítés, valamint hiába vagy 6 usd pluszban, ha csak 20 cent raket termelsz. Nem véletlenül rake race :) Hétfőn fogják frissíteni valószínűleg.

tibor29
2013. dec. 14. 9:57

én csak pókerezni szeretek nem igazán értem ezeket a rake dolgokat de köszönöm a válaszokat további szép napot mindenkinek.

danfiu
2013. dec. 14. 9:59

Mi is szeretunk pokerezni Tibor:)Mire gondoltal, hogy hol nem jelenik meg a neved?

iKeksz
2013. dec. 14. 12:48

Szerintem arra gondol, hogy az akadémiás termeinél nem látja a nevét, biztos frissülni fog. Don't panic!

dfecco23
2013. dec. 14. 14:30

Vagy arra gondolt, hogy a NAV Fekete Listáján nem látja még a nevét? :D :D :D

tibor29
2013. dec. 14. 18:58

aranyosak vagytok egyébként én bárhol látom a nevem az jó mert akkor jól csinálom ma ismét nyertem persze nem sokat de lassan keveset mint semmit egyébként annál a rak-es ranglistán kerestem magam mert nulla pontos is van azt gondolom megelőztem a másik meg a coral sincs még feltüntetve pedig innen regiztem de már írták hogy majd frissül én meg nyugodt egy ember vagyok:-)szóval jó játékot és főleg nyerő lapokat mindenkinek.

Élő ügyfélszolgálat