Amikro beülsz/kiülsz, akkor nem hiszem hogy buksz, mert ugyanazon az árfolyamon váltja beüléskor, mint kiüléskor. Pl. vannak euros, fontos, dolcsis asztalok is, senki nem játszana rajtuk, csak ami a számla pénzneme, azokon, ha bukna a váltáson.
nekem pl. euros az ipoker accom, dolcsis asztalokra mikor beülök, ha ugyanannyival ülök ki, ugyanannyit ír jóvá.
Amin fogsz bukni, az a Skrillről beutalás, majd a kiutalás. Szóval ha tényleg USD-t választottál, próbáld meg csesztetni a supportot, hátha segítenek.
Amikro beülsz/kiülsz, akkor nem hiszem hogy buksz, mert ugyanazon az árfolyamon váltja beüléskor, mint kiüléskor. Pl. vannak euros, fontos, dolcsis asztalok is, senki nem játszana rajtuk, csak ami a számla pénzneme, azokon, ha bukna a váltáson.
nekem pl. euros az ipoker accom, dolcsis asztalokra mikor beülök, ha ugyanannyival ülök ki, ugyanannyit ír jóvá.
Amin fogsz bukni, az a Skrillről beutalás, majd a kiutalás. Szóval ha tényleg USD-t választottál, próbáld meg csesztetni a supportot, hátha segítenek.
sziasztok letöltöttem a coral pokert regisztráltam befizettem tegnap már játszottam 6 dollár pluszba vagyok itt mégse látom sehol a nevem ez akkor most hogy van köszönöm a válaszokat.
sziasztok letöltöttem a coral pokert regisztráltam befizettem tegnap már játszottam 6 dollár pluszba vagyok itt mégse látom sehol a nevem ez akkor most hogy van köszönöm a válaszokat.
én csak pókerezni szeretek nem igazán értem ezeket a rake dolgokat de köszönöm a válaszokat további szép napot mindenkinek.
Mi is szeretunk pokerezni Tibor:)Mire gondoltal, hogy hol nem jelenik meg a neved?
Szerintem arra gondol, hogy az akadémiás termeinél nem látja a nevét, biztos frissülni fog. Don't panic!
Vagy arra gondolt, hogy a NAV Fekete Listáján nem látja még a nevét? :D :D :D
aranyosak vagytok egyébként én bárhol látom a nevem az jó mert akkor jól csinálom ma ismét nyertem persze nem sokat de lassan keveset mint semmit egyébként annál a rak-es ranglistán kerestem magam mert nulla pontos is van azt gondolom megelőztem a másik meg a coral sincs még feltüntetve pedig innen regiztem de már írták hogy majd frissül én meg nyugodt egy ember vagyok:-)szóval jó játékot és főleg nyerő lapokat mindenkinek.