tikka_masala
Válasz bexi34 kommentjére
2017. dec. 14. 15:07

Ohh, most látom.
Azért a kedves admin beleírhatta volna ezt az apróságot a címbe, nem csak azt, hogy szigorúbb a moderálás...

zizzzz
2018. márc. 2. 18:33

sziasztok!

most kezdtem újra a Party-n játszani. A rakerace-nél megadtam a nevem, és az a státusz hogy nem átcsatolható. ez azt jelenti hogy nem tudok a RR-en indulni?

crazy3317
Válasz zizzzz kommentjére
2018. márc. 2. 18:53

sziasztok!

most kezdtem újra a Party-n játszani. A rakerace-nél megadtam a nevem, és az a státusz hogy nem átcsatolható. ez azt jelenti hogy nem tudok a RR-en indulni?

sajnos igen

zizzzz
2018. márc. 3. 14:58

sziasztok ismét!

az a mailcímem amin keresztül anno regisztráltam már nem él, ki lehet cserélni valami módon?

Admin
Válasz zizzzz kommentjére
2018. márc. 5. 11:13

sziasztok ismét!

az a mailcímem amin keresztül anno regisztráltam már nem él, ki lehet cserélni valami módon?

Ezzel kapcsolatban, kérlek, írj nekünk az info[kukac]pokerakademia[pont]com email címre.

zo12345li
2019. jan. 25. 14:37

Hello!
Üzenet funkciót hol találom az akadémián? Végül törölve lett az egész üzenetküldés, nem csak fórumhozzászóláshoz lett kötve?
Köszi előre is a választ!
UPDATE:
Meglett, közben!

Lunare
Válasz RobinOfSpade kommentjére
2020. ápr. 24. 17:53

Partypoker

Sziasztok!

A Partypoker hetente, kéthetente frissít, azaz frissülne, mert nálam nem fut a frissítés. Ennek mi az oka? Nálatok is így van? A PokerStars frissül mindig.

Ha valaki tudna segíteni...
Köszi.

Jymaster111
Válasz Lunare kommentjére
2020. ápr. 24. 18:11

Sziasztok!

A Partypoker hetente, kéthetente frissít, azaz frissülne, mert nálam nem fut a frissítés. Ennek mi az oka? Nálatok is így van? A PokerStars frissül mindig.

Ha valaki tudna segíteni...
Köszi.

Hello!

Korábban is ez volt a "trend" PartyPokernél. Elvileg úgy működik, hogy újra le kell tölteni, és úgy tudod feltenni az updatet.

Lunare
2020. ápr. 24. 18:51

Köszi. Úgy csinálom.

Élő ügyfélszolgálat