Ohh, most látom.
Azért a kedves admin beleírhatta volna ezt az apróságot a címbe, nem csak azt, hogy szigorúbb a moderálás...
sziasztok!
most kezdtem újra a Party-n játszani. A rakerace-nél megadtam a nevem, és az a státusz hogy nem átcsatolható. ez azt jelenti hogy nem tudok a RR-en indulni?
sziasztok!
most kezdtem újra a Party-n játszani. A rakerace-nél megadtam a nevem, és az a státusz hogy nem átcsatolható. ez azt jelenti hogy nem tudok a RR-en indulni?
sziasztok ismét!
az a mailcímem amin keresztül anno regisztráltam már nem él, ki lehet cserélni valami módon?
sziasztok ismét!
az a mailcímem amin keresztül anno regisztráltam már nem él, ki lehet cserélni valami módon?
Hello!
Üzenet funkciót hol találom az akadémián? Végül törölve lett az egész üzenetküldés, nem csak fórumhozzászóláshoz lett kötve?
Köszi előre is a választ!
UPDATE:
Meglett, közben!
Partypoker
Sziasztok!
A Partypoker hetente, kéthetente frissít, azaz frissülne, mert nálam nem fut a frissítés. Ennek mi az oka? Nálatok is így van? A PokerStars frissül mindig.
Ha valaki tudna segíteni...
Köszi.
Sziasztok!
A Partypoker hetente, kéthetente frissít, azaz frissülne, mert nálam nem fut a frissítés. Ennek mi az oka? Nálatok is így van? A PokerStars frissül mindig.
Ha valaki tudna segíteni...
Köszi.
Köszi. Úgy csinálom.