pool2027
Válasz RobinOfSpade kommentjére
2017. okt. 12. 21:37

ppi poker

jó estét hogy lehet regisztrálni a ppi pokerre mert amikor letöltöttem és feltelepitettem megnyitom az alkalmazást azután a sign up ra nem lehet menni csak a loginra és ha ott megyek a sign up-raakkor se nyitja meg a regisztrációs ablakot köszönöm

Buksisak
Válasz bexi34 kommentjére
2017. okt. 13. 12:21

Pont, pont, vesszőcske.

pobyka
Válasz Buksisak kommentjére
2017. okt. 13. 14:25

Pont, pont, vesszőcske.

Biztosan sokat segitett a hozzaszolasod :)

van Gerwen
Válasz pool2027 kommentjére
2017. okt. 13. 16:53

jó estét hogy lehet regisztrálni a ppi pokerre mert amikor letöltöttem és feltelepitettem megnyitom az alkalmazást azután a sign up ra nem lehet menni csak a loginra és ha ott megyek a sign up-raakkor se nyitja meg a regisztrációs ablakot köszönöm

szia jó estét vagyis nekem még reggelt de nem ez a lényeg szóval szívesen segítenék neked de nekem eddig még eszembe se jutott hogy letöltsem a ppit és nem is áll szándékomban de ha jól tudom most lett ott profi magyarország egyik vezető pókerjátékosa valami birs320 kérdezd meg tőle ő szívesen válaszol neked és remélem megoldódik a problémád bocsi hogy csak ennyire futottam tőlem de én se vagyok polichisztor sőt azt is mondhatnám hogy csak az iváshoz értek bízom benne hogy te azért sokoldalúbb jelenség vagy sok sikert és szerencsét kívánok neked az asztaloknál szia hello

papamsjdsd
2017. okt. 26. 2:35

Sziasztok!

Régi blogot hogy lehet törölni? Sehol sem találok ilyen opciót.

rockett
Válasz papamsjdsd kommentjére
2017. okt. 26. 11:51

Sziasztok!

Régi blogot hogy lehet törölni? Sehol sem találok ilyen opciót.

írj az adminnak

tikka_masala
2017. dec. 14. 14:37

Ti tudtok privátot küldeni?

szroli
2017. dec. 14. 14:48

Már nem lehet

sztalin
2017. dec. 14. 14:51

de és akkor ide lehet kitenni emailt vagy skype-ot a fórumba, ha valakivel akarok valami privátot? mer ugye az nem jó mert elkezd özöleni a spam, megtalálják a robotok

ria05
2017. dec. 14. 15:06

skype egyszerű, ha nem akarod, hogy ismerősöd legyen nem hagyod jóvá. Emailnél gáz, ha ki van írva, bár ez egyénfüggő.

Élő ügyfélszolgálat