Többször feltűnt de most már nem tudok elmenni szó nélkül mellette. Legutóbb április 1-én zárt be a Poker Nordica a Merge hálózaton és semmilyen információt nem láttam erről a PA-n. Pár héttel előtte meg attól zengett a sajtó, hogy Hollandiában milyen durva szabályozást vezettek be. Erről sem láttam hírt? Pls ha én voltam vak toljatok be linket, mert a sor még folytatható... Úgy érzem, hogy a PA homokba dugja a fejét és a negatív hírek 90%-át egyszerűen meg sem jelentetik. Viszont az észveszejtő Rakebackről, visszatérítéstől hemzseg a főoldal.
Szerencsére ezzel a posztommal semmilyen szabályt nem sértek meg, szóval törölni nem törölhetik.
Mint hírszerkesztő, érint a kritika, ezért én is elmondom, mi miért történhet. Az Akadémia Magyarország vezető pókeroldala, ennek ellenére senki ne képzeljen mögé Index méretű szerkesztőséget. A híreket konkrétan egyedül keresem, választom és írom, ami hír, interjú, tudósítás megjelenik az oldalon, az az én munkám. Természetesen bizonyos dolgokban egyeztetek Zoliékkal, esetleg figyelmembe ajánlanak témákat. A cél mindig az, hogy a lehető legmagasabb színvonalon beszámoljunk a legérdekesebb hírekről, nincs semmiféle hátsó szándék. Helyette egyszerű emberi okai lehetnek annak, ha kimarad egy-egy hír, például, hogy valami nagyobb anyag miatt megoszlik a figyelmem, de kétségtelenül előfordulhat az is, hogy mind az én, mind a srácok figyelmét elkerüli egy érdekes, fontos esemény. Ha láttok ilyet, nyugodtan írjatok az infós címünkre, vagy akár dobjatok rám egy privát üzenetet. Én ennek csak örülök, hiszen csökken a hírek keresésével töltött időm, és biztosan nem maradunk le semmi fontosról.
Mint hírszerkesztő, érint a kritika, ezért én is elmondom, mi miért történhet. Az Akadémia Magyarország vezető pókeroldala, ennek ellenére senki ne képzeljen mögé Index méretű szerkesztőséget. A híreket konkrétan egyedül keresem, választom és írom, ami hír, interjú, tudósítás megjelenik az oldalon, az az én munkám. Természetesen bizonyos dolgokban egyeztetek Zoliékkal, esetleg figyelmembe ajánlanak témákat. A cél mindig az, hogy a lehető legmagasabb színvonalon beszámoljunk a legérdekesebb hírekről, nincs semmiféle hátsó szándék. Helyette egyszerű emberi okai lehetnek annak, ha kimarad egy-egy hír, például, hogy valami nagyobb anyag miatt megoszlik a figyelmem, de kétségtelenül előfordulhat az is, hogy mind az én, mind a srácok figyelmét elkerüli egy érdekes, fontos esemény. Ha láttok ilyet, nyugodtan írjatok az infós címünkre, vagy akár dobjatok rám egy privát üzenetet. Én ennek csak örülök, hiszen csökken a hírek keresésével töltött időm, és biztosan nem maradunk le semmi fontosról.
thx :)
ez azt jelenti, hogy kijön a pincér, és közli: "parancsoljak, parancsolj, parancsoljon, parancsoljunk, parancsoljatok, parancsoljanak az etel!"
iszonyatosan felháborító az ilyen felszolgálás!
Az meg ne az olvaso baja legyen, hogy a PA sporolni akar a szerkesztosegen.
Ez szep es jo de valahogy mindig a negativ hirek azok, amelyek kimaradnak. Az meg ne az olvaso baja legyen, hogy a PA sporolni akar a szerkesztosegen.
Ha meg állást szeretne itten az is lehetséges:
Hrek / PokerAkademia.com / Sportjsgr kerestetik! | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
:D:D:D
//mondjuk nem póker, de újságírás :D
akkor miért nem állsz be ingyen híreket keresni banosternek segíteni? vagy vedd át a helyét és keresd meg az összes hírt egyedül...