Pedig egész jól indult ez a topic, megvolt az építő kritika, kaptál is 2 korrekt választ, az illetékesek elmondták, hogy mi az szitu... Lépj tovább, ne verd fölöslegesen a tamtamot. No offense, de egyre inkább emlékeztetsz rá:
Szomszédok: Best of Pattogi - Subba
Pedig egész jól indult ez a topic, megvolt az építő kritika, kaptál is 2 korrekt választ, az illetékesek elmondták, hogy mi az szitu... Lépj tovább, ne verd fölöslegesen a tamtamot. No offense, de egyre inkább emlékeztetsz rá:
Szomszédok: Best of Pattogi - Subba
és már a kilencedik oldalnál tart ez a szánalmas eposz...
wow és még mindig pörög:D
Nem igaz, h nem veszitek eszre, h idopazarlas ilyen pitianer dolgokkal foglalkozni!
peace niggas
Nem igaz, h nem veszitek eszre, h idopazarlas ilyen pitianer dolgokkal foglalkozni!
peace niggas
Az nem igaz, hogy nem veszik észre, hogy azért mert nem nyeltem le 100%-ban a két korrekt választ, kb 10 ember kezdett el támadni és ha nekik válaszolok az fröcsögés meg szánalmas eposz. Persze tudom csak magam ellen játszom, ha ezekre válaszolok mert elvész a lényeg. De az ilyen Zend ficsúrok igazán megkímélhetnének.
Sok ember a negativ kommenteket(megha pozitiv,epito jellegu kritika is) negativan reagalja le, mert tamadasnak veszik.Ezzel nem teged akarlak vedeni, csak nagyon sok ilyesfajta ember van Mo-on(sajnos).Abban meg sztem te vagy a hibas, hogy a tamadasokra visszakontrazol,ebbol tuti nem sul ki sok jo belole.
Sztem megkaptad a korrekt tajekoztatast az akademiatol, amit vartal. A tobbi bullshit!