no, legalább itt CL lehetek :). Kupa vagy valami nem jár érte;)
nekem még mindig 0 pontom van, tuti nem elég építő jellegűek a hozzászólásaim, meg a blogom sem :D
nekem még mindig 0 pontom van, tuti nem elég építő jellegűek a hozzászólásaim, meg a blogom sem :D
Frissítettük a 2008. évi Közösségi Póker Pontok ranglistát. A pontok számítása és jóváírása 2008. június 30-val bezárólag történt meg.
Igyekeztünk minél körültekintőbben jóváírni mindenkinek a pontokat, azonban nem kizárt, hogy valahol hibát követtünk el. Ezért, ha ilyet találtok, kérjük jelezzétek, mi pedig igyekszünk azt minél hamarább korrigálni.
A pontok jóváírásának "módszertanáról" az ugyanebben a fórum topikban található 15. számú hozzászólásból tájékozódhattok.
---------
Frissítettük a 2008. évi Közösségi Póker Pontok évközi ranglistát. A pontok számítása és jóváírása 2008. augusztus 6-val bezárólag történt meg.
Igyekeztünk minél körültekintőbben jóváírni mindenkinek a pontokat, azonban nem kizárt, hogy valahol hibát követtünk el. Ezért, ha ilyet találtok, kérjük jelezzétek, mi pedig igyekszünk azt minél hamarább korrigálni.
A pontok jóváírásának "módszertanáról" az ugyanebben a fórum topikban található 15. számú hozzászólásból tájékozódhattok.
100 pontért mit lehet venni??? :)
100 pontért mit lehet venni??? :)
:) :) :) :) :) :) :) :)
Várható mostanában frissítés?