Admin
Válasz Polacheck kommentjére
2008. nov. 4. 1:07

Várható mostanában frissítés?

Igen, hamarosan várható frissítés. A pontrendszert kicsit átalakítjuk, némileg jobban áttekinthetővé és egyszerűbbé tesszük. Ez az oka annak, hogy az elmúlt időszakban nem frissítettük a pontokat. Mindenestre visszamenőleg is jóvá fogjuk írni a pontokat és az új rendszerben felhasználhatóak lesznek. Mindez november hónap közepére várható. Kis türelmeteket kérjük.

titcar
Válasz Admin kommentjére
2008. nov. 4. 13:58

ez mondjuk nem annyira ide tartozik, de a fórumtalira, ugye meglesznek a pólók? :)

kisrapi
Válasz titcar kommentjére
2008. nov. 4. 14:11

ez mondjuk nem annyira ide tartozik, de a fórumtalira, ugye meglesznek a pólók? :)

Sztem úgy lenne jó, ha a törzsvendégeknek(vagy mondjuk aki 500hsz felett van) alanyi jogon járna 1-1 póló;)

vinczesz
Válasz kisrapi kommentjére
2008. nov. 4. 14:22

Sztem úgy lenne jó, ha a törzsvendégeknek(vagy mondjuk aki 500hsz felett van) alanyi jogon járna 1-1 póló;)

Én pedig a majdan frissítendő pontegyenlegemet adnám érte.

Zoleee
Válasz Polacheck kommentjére
2008. nov. 4. 15:33

Várható mostanában frissítés?

Dolgozunk rajta. Szeretnénk ha nagyon profi lenne. Már a készítőknél vannak a pólók, de még nem vagyunk megelégedve a minőséggel A fórumtalálkozóra, ha nem is mind a kettő, de az egyik fajta póló mindenféleképpen meglesz.

Littlemage
Válasz kisrapi kommentjére
2008. nov. 4. 15:38

A CL-ről nemis beszelve :D :D :D

Polacheck
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 4. 15:40

Nem CL az, hanem spammer :D

jordan
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. dec. 9. 21:02

sziasztok had kérdezzem már meg hogy egyáltalán hogy szerezhetek pontot illetve mire használhatom fel

medgypeti
Válasz jordan kommentjére
2008. dec. 9. 21:07

sziasztok had kérdezzem már meg hogy egyáltalán hogy szerezhetek pontot illetve mire használhatom fel

Póker Akadémia Pontrendszer

netfalo
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 9. 21:52

A CL-nek csak van annyi pontja hogy megengedjen magának egy pólót:D

Élő ügyfélszolgálat