Pókeres falióra
Szerintem lenne igény egy pókeres faliórára is vagy hasonlóra.
Adminok!
A shopban található, már igen régóta "KIFOGYOTT - JELENLEG NEM RENDELHETŐ" kártyák tényleg nem rendelhetőek? És a közeljövőben lesz belőlük?
Konkrétan a "COPAG - EPOC - 100% plasztik póker kártya műanyag dobozban" érdekelne.
(Jah: és az egyk helyen 3.990Ft, a másik helyen 6.500Ft a két pakli.)
Szerintetek van olyan plasztik kártyapakli, ami úgy néz ki, mint a skinek szoktak online? Olyan UNO kártya szerűek, hogy négy különböző színe van, és egy nagy betűvel vagy számmal az értéke középen (tizes T) + sarkokban.
Hogy mindenki tényleg jól lássa távolról is, és ne legyen színkavarodás se.
Citromsárga, piros, kék, zöld a pikk, kör, treff, káró helyett.
Adminok!
A shopban található, már igen régóta "KIFOGYOTT - JELENLEG NEM RENDELHETŐ" kártyák tényleg nem rendelhetőek? És a közeljövőben lesz belőlük?
Konkrétan a "COPAG - EPOC - 100% plasztik póker kártya műanyag dobozban" érdekelne.
(Jah: és az egyk helyen 3.990Ft, a másik helyen 6.500Ft a két pakli.)
Szerintetek van olyan plasztik kártyapakli, ami úgy néz ki, mint a skinek szoktak online? Olyan UNO kártya szerűek, hogy négy különböző színe van, és egy nagy betűvel vagy számmal az értéke középen (tizes T) + sarkokban.
Hogy mindenki tényleg jól lássa távolról is, és ne legyen színkavarodás se.
Citromsárga, piros, kék, zöld a pikk, kör, treff, káró helyett.
Van ilyen kártya, pólus centerben a kajáldák és a média markt közötti részen van egy sportbolt (snooker, darts, poker kellékek), ott láttam a kirakatban 4 színű plasztik dupla paklit. Árat nem tudok, nyitás előtt jártam arra...
Ha érdekel megnézhetem a héten pontosan ki a gyártó és mennyibe kerül.
Fekete-piros-kék-zöld, a számok mérete viszont nem látszott a dobozon.
Van ilyen kártya, pólus centerben a kajáldák és a média markt közötti részen van egy sportbolt (snooker, darts, poker kellékek), ott láttam a kirakatban 4 színű plasztik dupla paklit. Árat nem tudok, nyitás előtt jártam arra...
Ha érdekel megnézhetem a héten pontosan ki a gyártó és mennyibe kerül.
Fekete-piros-kék-zöld, a számok mérete viszont nem látszott a dobozon.
Lehet hogy ilyen, a dobozon nem látszott.
4 color deck felirat mellett csak a színes piktogramok voltak, semmi több.
Viszont nem Copag, az tuti...
Ha legközelebb arra járok, rákérdezek a boltban, hátha kibontanak egyet :)
Igazából most veszem észre, hogy van tök sok pontom, de semmit nem találtam ami kéne :(
Újság előfizetéseket nem terveztek bevezetni?
Igazából most veszem észre, hogy van tök sok pontom, de semmit nem találtam ami kéne :(
+1
Póker magazin meg hasonlóak jöhetnének.