fradiati
Válasz titcar kommentjére
2009. aug. 2. 20:39

Pókeres falióra

Szerintem lenne igény egy pókeres faliórára is vagy hasonlóra.

kormi88
Válasz fradiati kommentjére
2009. aug. 19. 18:32

Adminok!

A shopban található, már igen régóta "KIFOGYOTT - JELENLEG NEM RENDELHETŐ" kártyák tényleg nem rendelhetőek? És a közeljövőben lesz belőlük?

Konkrétan a "COPAG - EPOC - 100% plasztik póker kártya műanyag dobozban" érdekelne.
(Jah: és az egyk helyen 3.990Ft, a másik helyen 6.500Ft a két pakli.)

R1per2
Válasz kormi88 kommentjére
2009. szept. 10. 4:16

Szerintetek van olyan plasztik kártyapakli, ami úgy néz ki, mint a skinek szoktak online? Olyan UNO kártya szerűek, hogy négy különböző színe van, és egy nagy betűvel vagy számmal az értéke középen (tizes T) + sarkokban.
Hogy mindenki tényleg jól lássa távolról is, és ne legyen színkavarodás se.
Citromsárga, piros, kék, zöld a pikk, kör, treff, káró helyett.

Admin
Válasz R1per2 kommentjére
2009. szept. 10. 10:34

Adminok!

A shopban található, már igen régóta "KIFOGYOTT - JELENLEG NEM RENDELHETŐ" kártyák tényleg nem rendelhetőek? És a közeljövőben lesz belőlük?

Konkrétan a "COPAG - EPOC - 100% plasztik póker kártya műanyag dobozban" érdekelne.
(Jah: és az egyk helyen 3.990Ft, a másik helyen 6.500Ft a két pakli.)

A forint gyengülése miatt nagyon megugrottak ezen kártyák beszerzési árai, részben ez volt az oka, hogy nem újítottuk meg a kínálatot belőlük. Terveink közt azonban szerepel, hogy megfelelő ár esetén újra feltöltsük a készletet. Ár elírását javítottuk. Kormi88, küldtünk neked egy privát üzenetet is az ügyben.
Szerintetek van olyan plasztik kártyapakli, ami úgy néz ki, mint a skinek szoktak online? Olyan UNO kártya szerűek, hogy négy különböző színe van, és egy nagy betűvel vagy számmal az értéke középen (tizes T) + sarkokban.
Hogy mindenki tényleg jól lássa távolról is, és ne legyen színkavarodás se.
Citromsárga, piros, kék, zöld a pikk, kör, treff, káró helyett.

Még nem találkoztunk ilyennel.

Powerotti
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 17. 23:03

Van ilyen kártya, pólus centerben a kajáldák és a média markt közötti részen van egy sportbolt (snooker, darts, poker kellékek), ott láttam a kirakatban 4 színű plasztik dupla paklit. Árat nem tudok, nyitás előtt jártam arra...
Ha érdekel megnézhetem a héten pontosan ki a gyártó és mennyibe kerül.

Fekete-piros-kék-zöld, a számok mérete viszont nem látszott a dobozon.

Admin
Válasz Powerotti kommentjére
2009. szept. 17. 23:14

Van ilyen kártya, pólus centerben a kajáldák és a média markt közötti részen van egy sportbolt (snooker, darts, poker kellékek), ott láttam a kirakatban 4 színű plasztik dupla paklit. Árat nem tudok, nyitás előtt jártam arra...
Ha érdekel megnézhetem a héten pontosan ki a gyártó és mennyibe kerül.

Fekete-piros-kék-zöld, a számok mérete viszont nem látszott a dobozon.

Azt hiszem te ilyet láthattál:
Image

R1per2 viszont azt hiszem nem egészen erre a típusra gondolt.

Powerotti
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 17. 23:39

Lehet hogy ilyen, a dobozon nem látszott.
4 color deck felirat mellett csak a színes piktogramok voltak, semmi több.

Viszont nem Copag, az tuti...

Ha legközelebb arra járok, rákérdezek a boltban, hátha kibontanak egyet :)

V.Peti
Válasz Powerotti kommentjére
2009. okt. 6. 18:53

Igazából most veszem észre, hogy van tök sok pontom, de semmit nem találtam ami kéne :(

Újság előfizetéseket nem terveztek bevezetni?

Polacheck
Válasz V.Peti kommentjére
2009. okt. 6. 18:55

Igazából most veszem észre, hogy van tök sok pontom, de semmit nem találtam ami kéne :(

+1

Póker magazin meg hasonlóak jöhetnének.

Admin
Válasz V.Peti kommentjére
2009. okt. 6. 19:03

+1

Póker magazin meg hasonlóak jöhetnének.

Ez nem volt napirenden, de jó ötletnek tűnik. Akinek van pontja és ilyesmire szeretné elkölteni az akkor tartogassa azokat még egy kicsit, amíg leszervezzük a dolgot.

Élő ügyfélszolgálat