V.Peti
Válasz Polacheck kommentjére
2009. okt. 6. 19:11

+1

Póker magazin meg hasonlóak jöhetnének.

Póker? Hmmm...erre nem gondoltam.
Az extra miatt erősen +EV-s újság...

Image

Zehy
Válasz V.Peti kommentjére
2009. okt. 6. 19:13

Póker? Hmmm...erre nem gondoltam.
Az extra miatt erősen +EV-s újság...

Image

Egy pár régi Kockásra én is beneveznék :D

Admin
Válasz Zehy kommentjére
2009. nov. 5. 18:49

Igazából most veszem észre, hogy van tök sok pontom, de semmit nem találtam ami kéne :(

Újság előfizetéseket nem terveztek bevezetni?

+1

Póker magazin meg hasonlóak jöhetnének.

Ez nem volt napirenden, de jó ötletnek tűnik. Akinek van pontja és ilyesmire szeretné elkölteni az akkor tartogassa azokat még egy kicsit, amíg leszervezzük a dolgot.

Tekintettel az igényekre most tesztjelleggel bevezetjük, lehet Póker Magazint is rendelni. Az ára 700 Póker Akadémia Pont. Ezért egy éves előfizetés jár (10 lapszám / év).

Ha rendeltek, kérjük adjatok meg nekünk egy kézbesítési címet is. A rendelések jöhetnek akár privát üzenetben az Adminnak, vagy pedig emailben is.

Polacheck
Válasz Admin kommentjére
2009. nov. 5. 19:43

Tekintettel az igényekre most tesztjelleggel bevezetjük, lehet Póker Magazint is rendelni. Az ára 700 Póker Akadémia Pont. Ezért egy éves előfizetés jár (10 lapszám / év).

Ha rendeltek, kérjük adjatok meg nekünk egy kézbesítési címet is. A rendelések jöhetnek akár privát üzenetben az Adminnak, vagy pedig emailben is.

Köszönjük. Ment mail.

titcar
Válasz Polacheck kommentjére
2010. jan. 7. 16:30

mondjuuk nem a legjobb topic, de ezér nem nyitok külön másikat. várható, hogy új magyar könyv jelenik meg, vag yhogy angol könyvek kerülnek a shop kínálatába?

SötétEgér
Válasz titcar kommentjére
2010. máj. 27. 21:34

engem haladó holdem könyvek érdekelnének, esetleg oktató DVD-k, meg a jelenlegi kínálatból is tervezek 1 nagyobb csomagot(ismét), de szeretném kivárni, hogy a Supersystem 2-ből legyen készleten

A Ryan Fee könyv elérhető lesz?

Triccianus
Válasz SötétEgér kommentjére
2010. aug. 21. 16:49

Van a shopban egy rakás dolog, amit az ember szívesen rendelne, de nem lehet, mert kifogyott. Ezek véglegesen kifogytak, vagy tervezitek még a beszerzésüket/forgalmazásukat?

kuka
Válasz Triccianus kommentjére
2010. nov. 22. 14:06

Az lenne a király ha pókerversenyekre lehetne belépőt nyerni.

kaliber
Válasz kuka kommentjére
2010. nov. 25. 20:24

lehet belépőt nyerni pókerversenyre
vagy nem?

Krono
Válasz V.Peti kommentjére
2010. dec. 28. 22:39

Megrendeltem az egyik övet kb 1-2 hete, és felhívott a pokerpalace, hogy kifogytak belőle, és nem tudtak pontos infot mondani, hogy mikor lesz rendelhető újból a termék...Annyit mondtak, hogy ebben az évben már nem. Utána tudnátok érdeklődni?

Élő ügyfélszolgálat