Igazából most veszem észre, hogy van tök sok pontom, de semmit nem találtam ami kéne :(
Újság előfizetéseket nem terveztek bevezetni?
+1
Póker magazin meg hasonlóak jöhetnének.
Ez nem volt napirenden, de jó ötletnek tűnik. Akinek van pontja és ilyesmire szeretné elkölteni az akkor tartogassa azokat még egy kicsit, amíg leszervezzük a dolgot.
Tekintettel az igényekre most tesztjelleggel bevezetjük, lehet Póker Magazint is rendelni. Az ára 700 Póker Akadémia Pont. Ezért egy éves előfizetés jár (10 lapszám / év).
Ha rendeltek, kérjük adjatok meg nekünk egy kézbesítési címet is. A rendelések jöhetnek akár privát üzenetben az Adminnak, vagy pedig emailben is.
mondjuuk nem a legjobb topic, de ezér nem nyitok külön másikat. várható, hogy új magyar könyv jelenik meg, vag yhogy angol könyvek kerülnek a shop kínálatába?
engem haladó holdem könyvek érdekelnének, esetleg oktató DVD-k, meg a jelenlegi kínálatból is tervezek 1 nagyobb csomagot(ismét), de szeretném kivárni, hogy a Supersystem 2-ből legyen készleten
A Ryan Fee könyv elérhető lesz?
Van a shopban egy rakás dolog, amit az ember szívesen rendelne, de nem lehet, mert kifogyott. Ezek véglegesen kifogytak, vagy tervezitek még a beszerzésüket/forgalmazásukat?
Az lenne a király ha pókerversenyekre lehetne belépőt nyerni.
lehet belépőt nyerni pókerversenyre
vagy nem?
Megrendeltem az egyik övet kb 1-2 hete, és felhívott a pokerpalace, hogy kifogytak belőle, és nem tudtak pontos infot mondani, hogy mikor lesz rendelhető újból a termék...Annyit mondtak, hogy ebben az évben már nem. Utána tudnátok érdeklődni?