Polacheck
Válasz rozmi kommentjére
2008. dec. 2. 14:32

SS2 magyarul néhány helyen előrendelhető már elég jelentős kedvezménnyel. Ha lesz itt is hasonló akció, akkor innen rendelném.

Zehy
Válasz Polacheck kommentjére
2008. dec. 2. 14:35

SS2 magyarul néhány helyen előrendelhető már elég jelentős kedvezménnyel. Ha lesz itt is hasonló akció, akkor innen rendelném.

Sztem tuti lesz, így én is innen rendelem ez esetben.

Chryss85
Válasz Zehy kommentjére
2008. dec. 2. 14:43

Látom, már az elmúlt 1 hét alatt is bővült a shop. Továbbra is fog bővülni folyamatosan?

Polacheck
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. dec. 2. 14:45

Látom, már az elmúlt 1 hét alatt is bővült a shop. Továbbra is fog bővülni folyamatosan?

Mivel? Jó lenne valami újdonságok részleg is, hogy lássuk, hogy mi kerül be frissen.

kisrapi
Válasz Zehy kommentjére
2008. dec. 2. 15:14

Ha lenne én is igényt tartanék egyre

Chryss85
Válasz Polacheck kommentjére
2008. dec. 2. 15:18

Mivel? Jó lenne valami újdonságok részleg is, hogy lássuk, hogy mi kerül be frissen.

pl. a Star Warsos zsetonkészlet meg a kártyák nem voltak benne múlt héten.
Meg egy-két könyv is bekerült azóta. :)

Remélem, még fog bővülni, nekem nagyon tetszik.

mrweg
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. dec. 4. 10:48

Tegnap leadtam a rendelést, ma már itt is volt a futár. A kártya nagyon király (Copag-epoc), a poló is, csak nagyon rövid. Slim van ráírva, pedig elég széles, csak éppen rövid. XL-es, de kb olyan mint egy M-es poló hosszra. Elég nyúlánk az anyaga ezért kicsit megpróbálom nyújtani. Egyébként nagyon gyors volt a szállítás és a cuccok minősége is kiváló. Köszönöm!

Admin
Válasz mrweg kommentjére
2008. dec. 4. 11:33

pl. a Star Warsos zsetonkészlet meg a kártyák nem voltak benne múlt héten.
Meg egy-két könyv is bekerült azóta. :)
Remélem, még fog bővülni, nekem nagyon tetszik.

Igen, a shop folyamatosan bővül. Ma például Piatnik zseton készletek, és különféle kártyák kerültek be a shop kínálatába. Például a Piatnik által gyártott 100% műanyag póker kártya. Az újdonság rész se rossz ötlet, kösz a tippet.
És esetleg nem léptek majd külföldivel is kapcsolatba? Így marad az amazon, de ott meg elég magas szállítási díjakat kérnek el.

Előbb-utóbb lehet, de még nem került rá sor.

Ha lenne én is igényt tartanék egyre

Biztosan megígérni még nem tudjuk, de ha megjelenik, akkor minden valószínűség szerint itt is egyből kapható lesz. A bevezető árról biztosat még nem tudunk mondani, de majd igyekszünk a többi könyv esetén is követett árpolitikát folytatni, tehát diszkontáron adni.

buktar
Válasz Admin kommentjére
2008. dec. 4. 11:44

SS2 érdekelne engem is.

Chryss85
Válasz buktar kommentjére
2008. dec. 4. 11:46

Régebben lehetett itt rendelni a Harrington on Cash Games könyvet elővételben. Azt szeretném kérdezni, hogy lesz majd a shopban is ez a (két) könyv?

Élő ügyfélszolgálat