SS2 magyarul néhány helyen előrendelhető már elég jelentős kedvezménnyel. Ha lesz itt is hasonló akció, akkor innen rendelném.
SS2 magyarul néhány helyen előrendelhető már elég jelentős kedvezménnyel. Ha lesz itt is hasonló akció, akkor innen rendelném.
Látom, már az elmúlt 1 hét alatt is bővült a shop. Továbbra is fog bővülni folyamatosan?
Látom, már az elmúlt 1 hét alatt is bővült a shop. Továbbra is fog bővülni folyamatosan?
Sztem tuti lesz, így én is innen rendelem ez esetben.
Mivel? Jó lenne valami újdonságok részleg is, hogy lássuk, hogy mi kerül be frissen.
Tegnap leadtam a rendelést, ma már itt is volt a futár. A kártya nagyon király (Copag-epoc), a poló is, csak nagyon rövid. Slim van ráírva, pedig elég széles, csak éppen rövid. XL-es, de kb olyan mint egy M-es poló hosszra. Elég nyúlánk az anyaga ezért kicsit megpróbálom nyújtani. Egyébként nagyon gyors volt a szállítás és a cuccok minősége is kiváló. Köszönöm!
pl. a Star Warsos zsetonkészlet meg a kártyák nem voltak benne múlt héten.
Meg egy-két könyv is bekerült azóta. :)
Remélem, még fog bővülni, nekem nagyon tetszik.
Mivel? Jó lenne valami újdonságok részleg is, hogy lássuk, hogy mi kerül be frissen.
És esetleg nem léptek majd külföldivel is kapcsolatba? Így marad az amazon, de ott meg elég magas szállítási díjakat kérnek el.
Ha lenne én is igényt tartanék egyre
Sztem tuti lesz, így én is innen rendelem ez esetben.
SS2 érdekelne engem is.
Régebben lehetett itt rendelni a Harrington on Cash Games könyvet elővételben. Azt szeretném kérdezni, hogy lesz majd a shopban is ez a (két) könyv?