Admin
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. dec. 4. 12:18

Régebben lehetett itt rendelni a Harrington on Cash Games könyvet elővételben. Azt szeretném kérdezni, hogy lesz majd a shopban is ez a (két) könyv?

Igen, angol nyelven lehetett előrendelni. A webáruházban is lesz a Harrington on Cash Games két kötete magyar nyelven, de a kiadó legutóbbi közlése szerint a megjelenés a jövő év elejére csúszik. Ha bármi új infónk van, megírjuk majd.

Chryss85
Válasz Admin kommentjére
2008. dec. 4. 12:57

Igen, angol nyelven lehetett előrendelni. A webáruházban is lesz a Harrington on Cash Games két kötete magyar nyelven, de a kiadó legutóbbi közlése szerint a megjelenés a jövő év elejére csúszik. Ha bármi új infónk van, megírjuk majd.

Ó, az szuper, hogy magyarul is lesz itt az Akadémián! Akkor megvárom, köszi az információt!

Polacheck
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. dec. 7. 9:40

Lenne néhány ötletem, amikre be is ruháznék azonnal:

Póker magazin előfizetés
Kártya magazin előfizetés
Al Alvarez - A nagy menet

tozo
Válasz Polacheck kommentjére
2008. dec. 9. 18:19

Hello!
Tegnap rendeltem egy könyvet innen, előreutalással. Mielőtt elküldtem a megrendelő lapot, elutaltam a pénzt, de nem kaptam visszaigazoló emailt.
Lehetséges hogy én rontottam el valamit, vagy normális hogy 1 napon belül nincs rá válasz?

tozo
Válasz tozo kommentjére
2008. dec. 10. 12:02

Hello!
Tegnap rendeltem egy könyvet innen...

Ma kaptam levelet Mail Delivery System-től és úgy tűnik hogy a shop@pokerakademia.com levelesláda megtelt:
"shop@pokerakademia.com
Delay reason: No space left on device:"
Légyszi nézzetek utána. Köszönöm.

Admin
Válasz tozo kommentjére
2008. dec. 11. 16:31

Lenne néhány ötletem, amikre be is ruháznék azonnal:

Póker magazin előfizetés
Kártya magazin előfizetés
Al Alvarez - A nagy menet

Ezek a javaslatok is felkerültek a megvalósítandó dolgok listájára.
Hello!
Tegnap rendeltem egy könyvet innen, előreutalással. Mielőtt elküldtem a megrendelő lapot, elutaltam a pénzt, de nem kaptam visszaigazoló emailt.
Lehetséges hogy én rontottam el valamit, vagy normális hogy 1 napon belül nincs rá válasz?

Ma kaptam levelet Mail Delivery System-től és úgy tűnik hogy a shop@pokerakademia.com levelesláda megtelt:
"shop@pokerakademia.com
Delay reason: No space left on device:"
Légyszi nézzetek utána. Köszönöm.

Az emailek megérkeznek erre az email címre, a tiéd is megjött, még tegnap válaszoltunk is. Reméljük megkaptad!

netfalo
Válasz Admin kommentjére
2008. dec. 12. 18:51

Sziasztok
Gordon 3 kis színes könyve lesz a közeljövőben?

Admin
Válasz netfalo kommentjére
2008. dec. 12. 19:14

Sziasztok
Gordon 3 kis színes könyve lesz a közeljövőben?

Már van is mindhárom. Holnap ki is rakjuk őket a webshopba képpel és leírással.

Egy kötet ára: 2620 Ft, ami 660 Ft kedvezményt jelent az eredeti 3280 Ft-os árhoz képest.

netfalo
Válasz Admin kommentjére
2008. dec. 12. 19:18

király köszi

netfalo
Válasz netfalo kommentjére
2008. dec. 13. 9:43

Még egy kérdés Doyle Brunson Super System 2 lesz ?

Élő ügyfélszolgálat