chefely85
2008. márc. 22. 11:22

pontok

Sziasztok!

Egy kérdést szeretnék intézni a hozzáértőkhöz:
Ha itteni kóddal regisztrálok valamelyik teremben, akkor azzal itt is gyűjtök pontokat?

Chryss85
Válasz chefely85 kommentjére
2008. márc. 22. 11:31

Sziasztok!

Ha itteni kóddal regisztrálok valamelyik teremben, akkor azzal itt is gyűjtök pontokat?

Nem vagyok hozzáértő, de kétlem, hogy ezért kapnál itt pontot. Legalábbis amikor én olvastam a részleteket erről, nem láttam ilyet :D

Agostini
2008. márc. 22. 11:32

Sziasztok!

én 100%-ig biztosan tudom mondani, hogy : NEM:) de attól még regelj innen ;) jobban járszzz...;)

Chryss85
Válasz Agostini kommentjére
2008. márc. 22. 11:35

én 100%-ig biztosan tudom mondani, hogy : NEM:) de attól még regelj innen ;) jobban járszzz...;)

Na igen, regelj innen, és kapsz egy rakás finom bónuszt, ami szerintem elengedhetetlen a kezdeti BR felépítéséhez ;)
Nem is beszélve, hogy itt mennyit tanulhatsz a nagyobbaktól :)

chefely85
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. márc. 22. 12:04

Köszönöm!

Olyasmire gondoltam, hogy kapok-e pontokat azért, hogy az innen regelt acc-tal játszom.
Amúgy meg képzett bónuszvadász vagyok. :)

Agostini
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. márc. 22. 12:12

Na igen, regelj innen, és kapsz egy rakás finom bónuszt, ami szerintem elengedhetetlen a kezdeti BR felépítéséhez ;)
Nem is beszélve, hogy itt mennyit tanulhatsz a nagyobbaktól :)

nem kell ragoznom:) bár bonust már én is vadászhatnék.. de én pokerplayának készülök ,nem bonusvadásznak:) igaz, ahhoz előbb br kéne:) lol

Chryss85
Válasz Agostini kommentjére
2008. márc. 22. 12:18

nem kell ragoznom:) bár bonust már én is vadászhatnék.. de én pokerplayának készülök ,nem bonusvadásznak:) igaz, ahhoz előbb br kéne:) lol

OFF : Most látom Agostini, hogy Jánoshalmi vagy... Pont most indulok a buszhoz, megyek Jánoshalmára mamámhoz :D

kanrich_
2008. márc. 22. 12:19

Köszönöm!

Olyasmire gondoltam, hogy kapok-e pontokat azért, hogy az innen regelt acc-tal játszom.
Amúgy meg képzett bónuszvadász vagyok. :)

Pontokat azért nem kapsz, de nem igazán van jobb ajánlat az itteni bónuszoknál sem a magyar, sem a nemzetközi porondon.

chefely85
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. márc. 22. 14:48

és akkor hogy fogok pontokat szerezni pokerezéssel?

Zoleee
2008. márc. 22. 15:11

és akkor hogy fogok pontokat szerezni pokerezéssel?

Szerintem te a rakebekhez szökséges pontokra gondolsz, azt alapból megkapod, hisz a legjobb rakeback ajánlatokat az Akadémián keresztül kapod....

Mi ezen felül közösségi pontokat osztunk, amit azért találtuk ki, hogy az aktív fórumozőkat és közzöségi munkában résztvevőket külön jutalmazzuk..

Egy példa:

Bojanika barátunk mar a kezdetektől segíti játékostársait, illetve felrakja a számára kérdéses partyjait amiből mindannyian tanulunk. Ezért ő pontjaiból már egy mp3 lejátszót vásárolt, és csütörtök óta gondolom elégedetten használja :-)

Élő ügyfélszolgálat