chefely85
2008. márc. 22. 11:22
pontok
Sziasztok!
Egy kérdést szeretnék intézni a hozzáértőkhöz:
Ha itteni kóddal regisztrálok valamelyik teremben, akkor azzal itt is gyűjtök pontokat?
Chryss85
Válasz chefely85 kommentjére
2008. márc. 22. 11:31
Sziasztok!
Ha itteni kóddal regisztrálok valamelyik teremben, akkor azzal itt is gyűjtök pontokat?
Nem vagyok hozzáértő, de kétlem, hogy ezért kapnál itt pontot. Legalábbis amikor én olvastam a részleteket erről, nem láttam ilyet :D
Agostini
2008. márc. 22. 11:32
Sziasztok!
én 100%-ig biztosan tudom mondani, hogy : NEM:) de attól még regelj innen ;) jobban járszzz...;)
Chryss85
Válasz Agostini kommentjére
2008. márc. 22. 11:35
én 100%-ig biztosan tudom mondani, hogy : NEM:) de attól még regelj innen ;) jobban járszzz...;)
Na igen, regelj innen, és kapsz egy rakás finom bónuszt, ami szerintem elengedhetetlen a kezdeti BR felépítéséhez ;)
Nem is beszélve, hogy itt mennyit tanulhatsz a nagyobbaktól :)
chefely85
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. márc. 22. 12:04
Köszönöm!
Olyasmire gondoltam, hogy kapok-e pontokat azért, hogy az innen regelt acc-tal játszom.
Amúgy meg képzett bónuszvadász vagyok. :)
Agostini
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. márc. 22. 12:12
Na igen, regelj innen, és kapsz egy rakás finom bónuszt, ami szerintem elengedhetetlen a kezdeti BR felépítéséhez ;)
Nem is beszélve, hogy itt mennyit tanulhatsz a nagyobbaktól :)
nem kell ragoznom:) bár bonust már én is vadászhatnék.. de én pokerplayának készülök ,nem bonusvadásznak:) igaz, ahhoz előbb br kéne:) lol
Chryss85
Válasz Agostini kommentjére
2008. márc. 22. 12:18
nem kell ragoznom:) bár bonust már én is vadászhatnék.. de én pokerplayának készülök ,nem bonusvadásznak:) igaz, ahhoz előbb br kéne:) lol
OFF : Most látom Agostini, hogy Jánoshalmi vagy... Pont most indulok a buszhoz, megyek Jánoshalmára mamámhoz :D
kanrich_
2008. márc. 22. 12:19
Köszönöm!
Olyasmire gondoltam, hogy kapok-e pontokat azért, hogy az innen regelt acc-tal játszom.
Amúgy meg képzett bónuszvadász vagyok. :)
Pontokat azért nem kapsz, de nem igazán van jobb ajánlat az itteni bónuszoknál sem a magyar, sem a nemzetközi porondon.
chefely85
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. márc. 22. 14:48
és akkor hogy fogok pontokat szerezni pokerezéssel?
Zoleee
2008. márc. 22. 15:11
és akkor hogy fogok pontokat szerezni pokerezéssel?
Szerintem te a rakebekhez szökséges pontokra gondolsz, azt alapból megkapod, hisz a legjobb rakeback ajánlatokat az Akadémián keresztül kapod....
Mi ezen felül közösségi pontokat osztunk, amit azért találtuk ki, hogy az aktív fórumozőkat és közzöségi munkában résztvevőket külön jutalmazzuk..
Egy példa:
Bojanika barátunk mar a kezdetektől segíti játékostársait, illetve felrakja a számára kérdéses partyjait amiből mindannyian tanulunk. Ezért ő pontjaiból már egy mp3 lejátszót vásárolt, és csütörtök óta gondolom elégedetten használja :-)