bojanika
Válasz chefely85 kommentjére
2008. márc. 22. 15:14

és akkor hogy fogok pontokat szerezni pokerezéssel?

Versenypontokat az Akadémia versenysorozatain lehet szerezni.
Közösségi pont fórum- és blogbejegyzésért, cikkírásért, videókészítésért, stb jár.
Bővebb információt itt találsz.

bojanika
Válasz Zoleee kommentjére
2008. márc. 22. 15:16

Bojanika barátunk mar a kezdetektől segíti játékostársait, illetve felrakja a számára kérdéses partyjait amiből mindannyian tanulunk. Ezért ő pontjaiból már egy mp3 lejátszót vásárolt, és csütörtök óta gondolom elégedetten használja :-)

Sőt, még egy vacsorát is. :)
Amúgy nagyon baba az mp3 lejátszó, ajánlom mindenki figyelmébe.

chefely85
2008. márc. 22. 15:21

Nem, az akadémia-pontokra gondolok.
Azt olvastam, hogy nem csak közösségi pontok vannak, hanem játékkal szerezhető pontok is. Csak nem tudom, hogy hogyan juthatok ilyenekhez hozzá.

Agostini
Válasz Agostini kommentjére
2008. márc. 22. 15:25

nem kell ragoznom:) bár bonust már én is vadászhatnék.. de én pokerplayának készülök ,nem bonusvadásznak:) igaz, ahhoz előbb br kéne:) lol

:) te hol laksz? szoktál erre járni?:)

jó visszautat:)

Zoleee
Válasz chefely85 kommentjére
2008. márc. 22. 15:30

Nem, az akadémia-pontokra gondolok.
Azt olvastam, hogy nem csak közösségi pontok vannak, hanem játékkal szerezhető pontok is. Csak nem tudom, hogy hogyan juthatok ilyenekhez hozzá.

Ahogy bojanika is írta versenypontokat és egyéb pontokat a következő képpen kaphatsz:

------------------------------------

Verseny Pontok:

2008 januárjától kezdődően folyamatosan szeretnénk különböző internetes versenyeket, versenysorozatokat szervezni. Ezeken a tornákon tagjaink a gyakorlatban is megismerhetik egymás játékstílusát, valamint összemérhetik tudásukat. Ezen tornák kapcsán Verseny Pontok járnak a következőkért:

*
versenysorozatok egyes versenyein elért helyezések
*
egyes alkalmi versenyeken elért helyezések

Első versenyünk a 2008 januárjában megrendezésre kerülő Póker Akadémia Téli Bajnokság. További részleteket a tornáról itt olvashattok.

Egyéb Pontok:

Az egyes bajnokságokon/tornák összetett versenyének helyezettjei, valamint az éves pontversenyek első helyezettjei szintén kapnak pontokat, méghozzá mint azt már kitalálhattátok Egyéb Pontokat. :-)

Van egy érdekes honlapod, esetleg blogod, amelyet sokan olvasnak?
Ha felveszed oldalunk linkjét/bannerjét az oldaladra, akkor azért is kaphatsz pontokat (egyedi elbírálás alapján). Az ezért kapott pontok az Egyéb Pontok kategóriájába tartoznak.
------------------------------------------

Jelenleg éppen nincs versenysorozat, de hamarosan tervezünk egy üjabbat...

Oncs
2008. máj. 12. 23:28

Hogyan lehet itt pontokat szerezni.Valaki azt mondta hogy,hogyha irok blogot azért kapok pontot.Ez igaz?Milyen modon lehet szerezni pontokat

Admin
Válasz Oncs kommentjére
2008. máj. 12. 23:32

Hogyan lehet itt pontokat szerezni.Valaki azt mondta hogy,hogyha irok blogot azért kapok pontot.Ez igaz?Milyen modon lehet szerezni pontokat

A következőket olvasd el:

Póker Akadémia Pontrendszer bemutatója

Pontrendszer fórum topik

Illetve a Promóciók aloldalt is nézd meg.

Élő ügyfélszolgálat