Nincs több tab nyitva. Változtatni abszolut nem tudok, sőt azt tapasztaltam, hogy korábban beállított dolgok (teremben nickek, kedvenc indulólapok) el is tűntek.
Nincs több tab nyitva. Változtatni abszolut nem tudok, sőt azt tapasztaltam, hogy korábban beállított dolgok (teremben nickek, kedvenc indulólapok) el is tűntek.
Az új blogfelület bevezetésénél egy pár hiba észrevételére csak élesben került sor. Ezek megoldásán jelenleg fáradozunk és reméljük a hétvégéig sikerül megoldanunk. Elnézést a kellemetlenségekért!
Bug jelentés:
-nem jól frissül a legfrissebb megjegyzés lista oldalt
-cimkézéssel is gondok vannak, egyik bejegyzésemre nem tudok cimkéket akasztani, mindig kidob a főoldalra ahogy eküldöm
Bug jelentés:
-nem jól frissül a legfrissebb megjegyzés lista oldalt
-cimkézéssel is gondok vannak, egyik bejegyzésemre nem tudok cimkéket akasztani, mindig kidob a főoldalra ahogy eküldöm
Mai nap sikerült több hibát is kijavítani:
- a beállítások változtatásakor most már nem veszik el semmi, sőt nem is nullázódik le az eddigi olvasottságotok! :) (a fair play érdekében mindenkinek lenulláztuk és a számlálás mától indult újra)
- ha egy felhasználó egy olyan címmel próbálja elmenteni a blogbejegyzését, amit már használt egyszer, a rendszer nem engedélyezi és hibaüzenet formájában figyelmezteti a kedves felhasználót, hogy légyszives változtasson ezen. :)
- hosszabb blog cím esetén az avatár eltorzult, ez is ki lett javítva
Most már kedvetekre változtathattok a beállításaitokon!
Ami még hátra van:
- a kulcsszavak felhasználását leegyszerűsíteni (ez még a napokban meglesz)
Ha használom a blogbejegyzés címében a ' (aposztróf) jelet, akkor a form mysql hibaüzenetet dob.
Ha használom a blogbejegyzés címében a ' (aposztróf) jelet, akkor a form mysql hibaüzenetet dob.
Ma futottam egy számomra új hibába. Blog szerkesztés közben megnyitottam egy másik tabon egy másik akadémiás írást, majd bezártam. Ezután a blog publikálásakor a teljes írás elveszett.