Póker blog
Jobboldalt "Top 10 blog".
Illetve, a "Póker blogok teljes listája"-ban a legjobboldalibb oszlop.
Ahh, azthittem, blogbejegyzésenként van feltüntetve, nem pedig a top10 van kiemelve :)
update: ahh, azota írtad, hogy legjobboldalibb - szóval a kis náci szám az, ok - köszi :)
wow, milyen gyors a support :) Esetleg a két oszlop közé a bloglistánál lehetne egy leheletnyivel nagyobb rést tenni? :)
talán egy logout login segíthet... de ez csak egy amatör tipp
Semmi nem segít sajnos...most akkor nem fogom tudni olvasni a blogokat?:(:(:(
Vagy ha ez sem segít feliratkozol egy speckó hírlevélre és megkapod a blogokat emailben:)
Polacheck és Makkkirály!
Köszi az ötleteket, úgy tűnik nem maradok le semmiről, mert Peterpanic megcsinálta nekem:D:D Thx neki és Zehynek is!
1 bug:
ha frissitem az adataimat pl foglalkozás, poker termekben a nickem a blogom látogatottsága 0 zódik :)
nem mintha sokat számítana de akkoris ez gonosz dolog ha már ilyen cheates versenyzőkkel kell felvenni a harcot mint wilddrew :)
amugy szuper az új felület! örülök hogy karbantartjátok az oldalt , respect érte!
1 bug:
ha frissitem az adataimat pl foglalkozás, poker termekben a nickem a blogom látogatottsága 0 zódik :)
nem mintha sokat számítana de akkoris ez gonosz dolog ha már ilyen cheates versenyzőkkel kell felvenni a harcot mint wilddrew :)
amugy szuper az új felület! örülök hogy karbantartjátok az oldalt , respect érte!
kártyalap beszúrás frankó, csak kicsit bugos :)
ha piros kártyát szúrok be akkor pirosra vált a betűszín, ez sztem talán jobb lenne ha nem lenne így :)
pikk6ost nem tudtam beszúrni többszöri próbálkozásra sem :) (csak trükkösen :D)