Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Új Póker Akadémia Pontrendszer

Zehy
Válasz Admin kommentjére
2009. aug. 2. 16:10

A mai napon 2009. június 2-val bezárólag jóváírásra kerültek a Póker Akadémia Pontok. Ha hibát észleltek kérjük jelezzétek!

Helló, múlt hónapban és most sem kaptam pontokat. Meg tudjátok nézni esetleg? Köszi!

Romsy
Válasz Zehy kommentjére
2009. aug. 2. 16:22

Én sem kaptam, pedig független szemmel nézve is legalább 10'000 járna havonta. :(

pindrokk
Válasz Romsy kommentjére
2009. aug. 2. 16:36

Én se:(

Admin
Válasz pindrokk kommentjére
2009. aug. 2. 16:39

Én se:(

Én sem kaptam, pedig független szemmel nézve is legalább 10'000 járna havonta. :(

Helló, múlt hónapban és most sem kaptam pontokat. Meg tudjátok nézni esetleg? Köszi!

Legjobb tudomásom szerint az utóbbi 2 hónap pontjai még nem kerültek jóváírásra. Szóval még senki nem kapott pontot. A kollega már értesítve van és ahogy tudja pótolni fogja. Mivel az egész manuálisan történik, nem kevés idő ennyi felhasználó pontjait jóváírni, egy kis türelmeteket kérjük.

Zehy
Válasz Admin kommentjére
2009. aug. 2. 16:47

Legjobb tudomásom szerint az utóbbi 2 hónap pontjai még nem kerültek jóváírásra. Szóval még senki nem kapott pontot. A kollega már értesítve van és ahogy tudja pótolni fogja. Mivel az egész manuálisan történik, nem kevés idő ennyi felhasználó pontjait jóváírni, egy kis türelmeteket kérjük.

Most keltem kómásan és én rohadtul elnéztem azt a postot... nem írtatok még a mostaniakról valóban, sorry.

V.Peti
Válasz Zehy kommentjére
2009. aug. 2. 16:55

Akkor most senkinek sem lesz Ferrari? ;(

fradiati
Válasz V.Peti kommentjére
2009. aug. 2. 17:10

Most olvastam, hogy a cikkekért lehet pontokat kapni. Hogyan tudok beküldeni cikket pl a filmek kategóriába???

zoltanh
Válasz fradiati kommentjére
2009. aug. 2. 17:40

Most olvastam, hogy a cikkekért lehet pontokat kapni. Hogyan tudok beküldeni cikket pl a filmek kategóriába???

Ez egy pokeres fórum.:rolleyes:

fradiati
Válasz zoltanh kommentjére
2009. aug. 2. 18:14

Ez egy pokeres fórum.:rolleyes:

Pókeres film! jóóó? :rolleyes:

titcar
Válasz Admin kommentjére
2009. aug. 2. 18:19

Ferrarinak utánna nézünk :D

ferrarit a népnek !! :D :D

Élő ügyfélszolgálat