Pókeres film! jóóó? :rolleyes:
Bármilyen témában lehet blogot írni? Mert láttam én filmes toplistát is nemrég.
Bármilyen témában lehet blogot írni? Mert láttam én filmes toplistát is nemrég.
Hali!
Igazán nem türelmetlenkedni szeretnék,csak szeretném megkérdezni,hogy a pontok jóváírása mikor történik meg?Mert még nyár közepén tettem fel egy videót,és azóta sem írták jóvá érte a pontokat,na nem mintha olyan sürgős lenne.Köszi a választ!
Üdv:
Fior
Október 1-jén kerülnek jóváírásra a pontok. Onnan kezdve pedig mindig a hónap első napjaiban. Bocsi, hogy az elmúlt időszakban nem frissültek megfelelően a pontok.
THX a gyors választ! :) További jó munkát!
Üdv:
Fior
Október 1-ig bezárólag ma jóváírásra kerültek a Póker Akadémia Pontok.
Sziasztok, lenne egy fontos kérdésem, és mivel itt nemrég volt válasz, remélem elolvassa valaki és tud nekem segíteni. Holdem managerem jelenleg nincs, viszont most fogok menni Full Tiltre, és találtam egy oldalt, ahonnan ha regisztrálok akkor 100pont összegyűjtése után megkapom a Holdem Manager kódját, ergo spóroltam 80$-t. Így viszont akkor nem lesz rakebackes a számlám igaz? Valaki segítsen ebben légyszives, hogy mit lehetne csinálni, és mi lenne a legjobb megoldás hogy egyik kedvezményről se kelljen lemondanom. Akár privátban is jöhet a válasz. Előre is köszönöm!
Sziasztok, lenne egy fontos kérdésem, és mivel itt nemrég volt válasz, remélem elolvassa valaki és tud nekem segíteni. Holdem managerem jelenleg nincs, viszont most fogok menni Full Tiltre, és találtam egy oldalt, ahonnan ha regisztrálok akkor 100pont összegyűjtése után megkapom a Holdem Manager kódját, ergo spóroltam 80$-t. Így viszont akkor nem lesz rakebackes a számlám igaz? Valaki segítsen ebben légyszives, hogy mit lehetne csinálni, és mi lenne a legjobb megoldás hogy egyik kedvezményről se kelljen lemondanom. Akár privátban is jöhet a válasz. Előre is köszönöm!
Október 1-ig bezárólag ma jóváírásra kerültek a Póker Akadémia Pontok.