Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Új Póker Akadémia Pontrendszer

Admin
Válasz fradiati kommentjére
2009. aug. 2. 18:29

Pókeres film! jóóó? :rolleyes:

Ha ezeken kívül találsz, akkor nyugodtan küld el az infokukacpokerakademia.com címre. Ha megfelelő minőségű, és saját tollból származik a cikked akkor megjelentetjük. Természetesen akkor jár érte pont is.

fradiati
Válasz Admin kommentjére
2009. aug. 4. 12:42

Bármilyen témában lehet blogot írni? Mert láttam én filmes toplistát is nemrég.

ceewyl
Válasz fradiati kommentjére
2009. aug. 4. 12:45

Bármilyen témában lehet blogot írni? Mert láttam én filmes toplistát is nemrég.

Pokeres oldalon célszerű pokeres blogot írni, egy-egy post lehet off, de alapvetően pokeres blog legyen.

Fior
Válasz ceewyl kommentjére
2009. szept. 15. 17:34

Hali!

Igazán nem türelmetlenkedni szeretnék,csak szeretném megkérdezni,hogy a pontok jóváírása mikor történik meg?Mert még nyár közepén tettem fel egy videót,és azóta sem írták jóvá érte a pontokat,na nem mintha olyan sürgős lenne.Köszi a választ!

Üdv:
Fior

Admin
Válasz Fior kommentjére
2009. szept. 15. 17:50

Október 1-jén kerülnek jóváírásra a pontok. Onnan kezdve pedig mindig a hónap első napjaiban. Bocsi, hogy az elmúlt időszakban nem frissültek megfelelően a pontok.

Fior
Válasz Admin kommentjére
2009. szept. 15. 17:55

THX a gyors választ! :) További jó munkát!

Üdv:
Fior

Admin
Válasz Fior kommentjére
2009. okt. 2. 20:19

Október 1-ig bezárólag ma jóváírásra kerültek a Póker Akadémia Pontok.

Borosp
Válasz Admin kommentjére
2009. okt. 4. 13:37

Sziasztok, lenne egy fontos kérdésem, és mivel itt nemrég volt válasz, remélem elolvassa valaki és tud nekem segíteni. Holdem managerem jelenleg nincs, viszont most fogok menni Full Tiltre, és találtam egy oldalt, ahonnan ha regisztrálok akkor 100pont összegyűjtése után megkapom a Holdem Manager kódját, ergo spóroltam 80$-t. Így viszont akkor nem lesz rakebackes a számlám igaz? Valaki segítsen ebben légyszives, hogy mit lehetne csinálni, és mi lenne a legjobb megoldás hogy egyik kedvezményről se kelljen lemondanom. Akár privátban is jöhet a válasz. Előre is köszönöm!

andree
Válasz Borosp kommentjére
2009. okt. 4. 13:40

Sziasztok, lenne egy fontos kérdésem, és mivel itt nemrég volt válasz, remélem elolvassa valaki és tud nekem segíteni. Holdem managerem jelenleg nincs, viszont most fogok menni Full Tiltre, és találtam egy oldalt, ahonnan ha regisztrálok akkor 100pont összegyűjtése után megkapom a Holdem Manager kódját, ergo spóroltam 80$-t. Így viszont akkor nem lesz rakebackes a számlám igaz? Valaki segítsen ebben légyszives, hogy mit lehetne csinálni, és mi lenne a legjobb megoldás hogy egyik kedvezményről se kelljen lemondanom. Akár privátban is jöhet a válasz. Előre is köszönöm!

Játszd ki itt. Igen gyorsan kijön, és a bwin bónusz rendszerének előnye, hogy nem is esel el semmilyen lehetőségtől. Ha megvan nyugodtan regelhetsz FTP-re egy RB-s számlát.

atish81
Válasz Admin kommentjére
2009. okt. 6. 0:40

Október 1-ig bezárólag ma jóváírásra kerültek a Póker Akadémia Pontok.

kaptam egy rakás pontot, gondoltam nézelődök a shopban.
amikor odakattintok újra be akar léptetni, mint ha nem lennék bejelentkezve, és mikor beírom a nevem + jelszavam kapok egy szép nagy fehér képernyőt.
de ha nem jelentkezek be, akkor tudom böngészni a termékeket...

csak nekem nem működik?
mit bénázok már megint?

Élő ügyfélszolgálat