Póker Fórum Archívum > Rakerace.com support > Fejlesztési ötletek és visszajelzések (Rakerace.com)

SötétEgér
Válasz Macko1 kommentjére
2011. márc. 2. 22:40

Sziasztok!

Valami nincs rendben a rakerace.com-al, megjött rá az ub-s rakebackem, de nem tudom kikérni róla, mindig 404-es hibát jelez (az oldal nem található)

wildchild
Válasz SötétEgér kommentjére
2011. márc. 2. 22:49

Nekem is megjott az Ubs rakebackem(furcsa hogy mar masodikan..),de en siman ki tudtam utalni,most epp pending allapotban van..

Angyisz
Válasz wildchild kommentjére
2011. máj. 11. 15:10

UB rakeback

Sziasztok Adminok!
Igen, tudom, hogy most nincs valami nagy formában az UB, és még talán meg is értem, hogy az áprilisi rakeback-em kifizetési dátuma jelenleg 3/05/15, de van arról valami hír, hogy ez megváltozik-e? Ugye nem kell 4 évet várnom majd rá? És egyáltalán van bármi mondás arra, hogy a májusival is ez fog-e történni majd június 1-én?

Zoleee
Válasz Angyisz kommentjére
2011. máj. 11. 20:05

Sziasztok Adminok!
Igen, tudom, hogy most nincs valami nagy formában az UB, és még talán meg is értem, hogy az áprilisi rakeback-em kifizetési dátuma jelenleg 3/05/15, de van arról valami hír, hogy ez megváltozik-e? Ugye nem kell 4 évet várnom majd rá? És egyáltalán van bármi mondás arra, hogy a májusival is ez fog-e történni majd június 1-én?

Korábban úgy működött a dolog, hogy az UB nekünk küldte a rakebacket és mi tettük a rakerace.com számlátokra, ez pár hónapja már nem így van. Az UB ezt világszerte minden affiliate kezéből kivette és központosította.

A rakerace.com rendszerében kötelezően ki kell töltenünk azt a dátumot, ezért szerepel ott 2015. Semmi jelentése nincs, mert ott ugye már nem fog történni tranzakció.

Nincs információnk, hogy mikor kerülnek kifizetésre az elmaradt rakeback és kiutalási kérelmek . Mi is várunk a sajátunkra hetek óta. :(

Élő ügyfélszolgálat