Póker Fórum Archívum > Rakerace.com support > Fejlesztési ötletek és visszajelzések (Rakerace.com)

Admin
Válasz Angyisz kommentjére
2010. jún. 3. 14:23

Tervezitek, hogy növelitek a biztonságot? Vagy meg tudtok nyugtatni a felől, hogy ha valaki belép a rakerace accountommal, akkor nem szedheti majd el a rake-emet?

Ez a fejlesztés a tervek között szerepel, mi is úgy látjuk, hogy feltétlen szükség lesz rá a továbbiakban, ha egy komplexebb kifizetési rendszert akarunk megvalósítani.

A jelenlegi rendszer működése több szinten is biztosítja, hogy csak az arra jogosult játékos kaphassa meg a rakebacket, race nyereményt, hiszen jelenleg csak a már hitelesített póker számlára történhet a kifizetés.

nagyzo
Válasz Admin kommentjére
2010. júl. 6. 14:49

olyan kérdésem lenne,hogy a rakerace számláról a pénz csak nem akar a pókerszámlára vándorolni,pedig az a bizonyos 72 óra lassan 1 napja lejárt.
kb mikorra lehet a pénzre számítani?

nagyzo
Válasz nagyzo kommentjére
2010. júl. 6. 15:41

okey,megjött!

thomas0318
Válasz nagyzo kommentjére
2010. júl. 19. 9:35

Sziasztok!

Full tiltre indítottam egy rake kifizetést, de jó ideje (5 nap) pending statusban van. Nem sok ez kicsit? Olvastam, hogy mostmár automatikusan lesznek kiutalva, de nekem nem akarodzik megerkezni... :/

Mezo_gsi
Válasz thomas0318 kommentjére
2010. júl. 19. 10:08

Sziasztok!

Full tiltre indítottam egy rake kifizetést, de jó ideje (5 nap) pending statusban van. Nem sok ez kicsit? Olvastam, hogy mostmár automatikusan lesznek kiutalva, de nekem nem akarodzik megerkezni... :/

Nálam ugyanez a helyzet...

Admin
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2010. júl. 19. 10:10

Mai nap várhatóan mindenki megkapja a kiutalásokat.

thomas0318
Válasz Admin kommentjére
2010. júl. 19. 14:46

Koszi a valaszt! :)

caoladder
Válasz thomas0318 kommentjére
2010. júl. 19. 18:24

Hello!

Nem egészen értem a full tilt pokernél a rakeback-em alakulását. Van egy Gross (USD), ami 65.88$ és egy Net (USD) 37.36$. Ez tegnap 23:59-kor volt frissítve, de a HM nekem 55$t írt ekkor mint rake.

Félretéve ezt a különbséget (mert most pillanatnyilag nem vagyok HM közelben), pontosan mi ez a nettó/bruttó különbség? Az fd bónusz vonódik le ebből?

Előre is köszi!

TheStig
Válasz caoladder kommentjére
2010. júl. 19. 20:20

Hello!

Nem egészen értem a full tilt pokernél a rakeback-em alakulását. Van egy Gross (USD), ami 65.88$ és egy Net (USD) 37.36$. Ez tegnap 23:59-kor volt frissítve, de a HM nekem 55$t írt ekkor mint rake.

Félretéve ezt a különbséget (mert most pillanatnyilag nem vagyok HM közelben), pontosan mi ez a nettó/bruttó különbség? Az fd bónusz vonódik le ebből?

Előre is köszi!

eszerint:
https://poker-akademia.com/vBulletin/422-post1.html

"8, Végeztem néhány pénzügyi tranzakciót a Full Tilt Poker-en és a bónuszt is most játszottam ki. Ez befolyásolhatja a rakeback-em alakulását?

Igen, hiszen a pénzügyi utalásoknak díja van, melyeket a terem fizet meg. Tegyük fel, hogy a termelt rake X. A játék közben kaptál Y bónuszt és volt Z tranzakciós költséged, akkor a rakeback = (X-Y-Z)*0,27"

pont a napokban olvastam, azért emlékeztem, hogy hol van :)

caoladder
Válasz TheStig kommentjére
2010. júl. 19. 21:59

eszerint:
https://poker-akademia.com/vBulletin/422-post1.html

"8, Végeztem néhány pénzügyi tranzakciót a Full Tilt Poker-en és a bónuszt is most játszottam ki. Ez befolyásolhatja a rakeback-em alakulását?

Igen, hiszen a pénzügyi utalásoknak díja van, melyeket a terem fizet meg. Tegyük fel, hogy a termelt rake X. A játék közben kaptál Y bónuszt és volt Z tranzakciós költséged, akkor a rakeback = (X-Y-Z)*0,27"

pont a napokban olvastam, azért emlékeztem, hogy hol van :)

Ó,köszönöm szépen a választ így már érthető!:)

Élő ügyfélszolgálat