Póker Fórum Archívum > Rakerace.com support > Póker terem azonosítók elküldése (Rakerace.com)

panamaa
Válasz Admin kommentjére
2010. jan. 19. 12:17

Adminbá, beírtam a janrace-t az everesthez, még mindig pending vagyok :)
szuszaaa a nick.
köszi

mkrisz
Válasz panamaa kommentjére
2010. jan. 19. 13:15

Hi,

3 kérdés:
kb 2 hete küldtem el FTP és Interpoker azonosítómat. FTP-ről kaptam visszaigazolást majd 1 hete, Interpokerről nem. Valami gond van vele?
Viszzautaltam volna az FTP- rakeback-em a terembe, de nem sikerül. Nézem, hogy 50 $ a minimum utalható összeg. Miért van ez így?
Csak az elmúlt hónapok rakebackstatisztikáit tudom nézni, vagy van lehetőség az aktuális hónapot is látni, hogy hogy állok éppen?

Üdv

Admin
Válasz mkrisz kommentjére
2010. jan. 19. 14:04

Hi,

3 kérdés:
kb 2 hete küldtem el FTP és Interpoker azonosítómat. FTP-ről kaptam visszaigazolást majd 1 hete, Interpokerről nem. Valami gond van vele?
Viszzautaltam volna az FTP- rakebeck-em a terembe, de nem sikerül. Nézem, hogy 50 $ a minimum utalható összeg. Miért van ez így?
Csak az elmúlt hónapok rakebeckstatisztikáit tudom nézni, vagy van lehetőség az aktuális hónapot is látni, hogy hogy állok éppen?

Üdv

1, A prioritási lista élén az FTP és az UB visszaigazolások voltak a közvetlen rakeback kifizetés miatt. A többi teremre most kerül sor, az InterPoker visszaigazolásoddal még nem tudtunk foglalkozni. Türelmedet kérjük.

2, $50 a minimum jelenleg a gyors adminisztáció miatt, ez az összeg az FTP rakeback kifizetés esetén eddig is így volt.

3, Jelenleg csak az elmúlt hónapokat láthatod, de az aktuális, adott havi statisztikákat kezelni képes rendszer is ki van fejlesztve, hamarosan aktiváljuk.

mkrisz
Válasz Admin kommentjére
2010. jan. 19. 15:10

1, A prioritási lista élén az FTP és az UB visszaigazolások voltak a közvetlen rakeback kifizetés miatt. A többi teremre most kerül sor, az InterPoker visszaigazolásoddal még nem tudtunk foglalkozni. Türelmedet kérjük.

2, $50 a minimum jelenleg a gyors adminisztáció miatt, ez az összeg az FTP rakeback kifizetés esetén eddig is így volt.

3, Jelenleg csak az elmúlt hónapokat láthatod, de az aktuális, adott havi statisztikákat kezelni képes rendszer is ki van fejlesztve, hamarosan aktiváljuk.

Köszönöm a gyors választ.
Már csak egy kérdés: ha teszem azt nem lesz meg az 50 $ FTP-s rakeback, mert elhagyom mondjuk a termet, akkor mit tudok csinálni a már megkapott 23 $-al? El tudom utalni máshova is ( más terembe esetleg ), vagy csak az FTP-hez?
Üdv

GoGunners
2010. jan. 19. 17:35

Sziasztok! UltimateBeten játszom GoGunners90 néven. Nézzétek meg lécci hogy rendben ment-e a rakerace.com regisztrációm. Köszi előre is!

BakaJani
Válasz GoGunners kommentjére
2010. jan. 20. 9:40

Sziasztok!

Kb. 2 hete írtam be a RR-en az FTP-s nevemet, de azóta is pending-be van!
Levelet nem kaptam. Valami gond van vele, vagy csak még jutottam sorra?

titcar
Válasz BakaJani kommentjére
2010. jan. 20. 10:08

redstaros accom pár napja pending ránéznétek majd ? :)

ill. mindenféle rb a rakerace accra jön majd, vagy csak azok, amiknél van a teremhez kifizetés (szóval csak ub meg fulltilt vagy minden?)

Zsuzsika
Válasz titcar kommentjére
2010. jan. 21. 12:41

Kedves admin.A kérdésemre sajnos még mindig nem kaptam választ, ezért feltenném mégegyszer.

A Pókerakadémia linkjéről töltötttem le a Poker Haeven kliensét,viszont nem írtam be a bónuszkódot.A kérdésem az, hogy kapom e így a 30%-os rake back-et, valamint a befizetési bónuszt?

Valamint megkérdezném azt is, hogy ha valaki hónap közepén regisztrál, akkor is a 100 euró rake-t kell teljesítenie, vagy arányosan.(pl.2hét 50 euró)
Előre is köszi.

Admin
Válasz Zsuzsika kommentjére
2010. jan. 25. 12:32

Kedves admin.A kérdésemre sajnos még mindig nem kaptam választ, ezért feltenném mégegyszer.

A Pókerakadémia linkjéről töltötttem le a Poker Haeven kliensét,viszont nem írtam be a bónuszkódot.A kérdésem az, hogy kapom e így a 30%-os rake back-et, valamint a befizetési bónuszt?

Valamint megkérdezném azt is, hogy ha valaki hónap közepén regisztrál, akkor is a 100 euró rake-t kell teljesítenie, vagy arányosan.(pl.2hét 50 euró)
Előre is köszi.

Kedves Zsuzsika!

Ha nem ütötted be a bónuszkódot, értelemszerűen nem jár a bónusz. Ha viszont elkültöd nekünk az infokukacpokerakademiapontcom címre a PIN-ed lehet, hogy még utólag eltudjuk intézni.

A 100€ a kalendári hónapra értendő, azaz meg kell termelni a minimum 100€-ot.

Admin
2010. jan. 25. 12:55

ha teszem azt nem lesz meg az 50 $ FTP-s rakeback, mert elhagyom mondjuk a termet, akkor mit tudok csinálni a már megkapott 23 $-al? El tudom utalni máshova is ( más terembe esetleg ), vagy csak az FTP-hez?

Jelenleg csak az FTP-hez lehet elutalni, de tervezzük bevezetni a más helyre történő utalást is

Élő ügyfélszolgálat