Sziasztok! UltimateBeten játszom GoGunners90 néven. Nézzétek meg lécci hogy rendben ment-e a rakerace.com regisztrációm. Köszi előre is!
Sziasztok Adminok!
Küldtem egy privát üzenetet BWin regisztrációval kapcsolatban.
Ha lesz időtök, légyszi válaszoljatok!
Köszönöm előre is!
Sziasztok Pokerakadémiások!
Ha minden igaz innen regisztráltam az Interpoker terembe kb 3 hete, elküldtem az azonosítómat is, viszont nem kaptam visszajelzést. Utánanéznétek hogy nem rontottam e el valamit. Köszi előre is.
Admin!
Írd meg légyszives kb. mikor lesz a rakeback kifizetés ezentúl a fulltilten? Írtátok lehet hogy hamarabb tudjátok utalni mint hó közepe...
Köszi
Írd meg légyszives kb. mikor lesz a rakeback kifizetés ezentúl a fulltilten? Írtátok lehet hogy hamarabb tudjátok utalni mint hó közepe...
security code
sziasztok/pokerheaven/
nekem a regisztrációnál akadtak problémáim, eleve mozilláról regeltem, bár az explorer ajánlotta( de a mozillát is hagyta). A másik h nem kaptam még semmilyen security code-ot, pedig már 2 napja regeltem( és azt írta h 24 órán belül küldik e-mailben). Tisztázva, most a security code akkor kell ha pénzt akarok levenni, meg akkor ha 500$/EURO felett akarok befizetni(legalább is ezt írták). Akkor miért nem küldik már a kódot, minek kell rá várni napokat h pénzt tehessek fel, vagy lehet h a mozilla hibája??
Zaklathatom ezzel a supportot vajon?
és még annyi h a rakerace-re elküldtem a pokerheaven azonosítómat, onnan mikor kapok választ?
előre is köszi
???
Üdv!
Következő lenne a kérdésem:
Betsson regeltem, ide elküldtem a nevemet(BlackJustice).
De a póker oldalon számmal jelzi a nevem(16218672), ügyfélszolgálat közölte hogy nevem már létezik...nemtom akkor miért engedtél regelni. De hát nem vágom az ilyesmit.
Jó az eredeti nevem amit ide küldtem? vagy írjam be ezt a számot?
Előre is köszönöm!
Full tilt -et légyszi igazoljátok vissza.
Látszódnak a RB adatok FD bónusz ideje alatt is?
thx
Az mitől van, hogy az ehavi Full Tilt rakeback egyenlegem mínusz előjelű?
Tegnap pörgött ki az utsó részlet az FD bónuszból, emiatt lehet ilyen?
Előre is köszi!
Az mitől van, hogy az ehavi Full Tilt rakeback egyenlegem mínusz előjelű?
Tegnap pörgött ki az utsó részlet az FD bónuszból, emiatt lehet ilyen?
Előre is köszi!