Azért, mert az egyik esetben a range vs. range equityt számolja, a másik esetben meg a range vs. konkrét lap ellen equityt.
Sziasztok!
Itt szerintetek vállalható ez a call 8 bb-vel?
Mi lehet itt villain range-e? Regről van szó ( skillhack1.5 ) ha ismeritek, szóval biztosan lazább skálával csinálja. 320 hand alapján 23/22-őt játszik 13-as 3bet-el.
t4,960 pot at t125/250 No Limit Hold'em Tournament - 9 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
kösz a válaszokat. én betettem de flush-t flopolt(TKs) a srác:)
Sziasztok!
Nem találok 2.50/180fős,3.50+R/180fős Sit'n'go oktatóvideókat(vagy hasonlókat)
Valaki tudna segíteni?
Sziasztok!
Mi lehet itt villain range-e? Regről van szó ( skillhack1.5 ) ha ismeritek, szóval biztosan lazább skálával csinálja. 320 hand alapján 23/22-őt játszik 13-as 3bet-el.
t4,960 pot at t125/250 No Limit Hold'em Tournament - 9 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Oks! Köszi szépen!
szerintem 2 dolláron a limp túlnyomórészt deadmoney lesz, részben ezért, meg amúgy is a reg SB-ről ilyen stackek mellett nagyon tág range-el fog lopni, sose dobnám
Sziasztok!
skillhack1.5 nagyjából tisztában van a push/fold range-ekkel, gondolom jó oka volt rá, hogy egy 15BB-ből limpelő emberkére visszatolta a 11BB-s stack-jét. Bár az MP2-ről semmilyen információnk nincs alapvetően én is a fold mellett teszem le a voksomat, mivel nagyon kicsi az esélye, hogy elölről induljunk az SB ellen. Nem beszélve arról, ha az MP2 monsterrel limpelt, hogy akciót indukáljon a mögötte ülő emberektől.
Ugyan nem marad sok BB-nk a további játékra, de ennél találni fogunk jobb spot-ot jó eséllyel, ha meg nem akkor majd a következő versenyen igen :)
@szr: szerintem itt nincs buborékhatás, mivel túl kicsik hozzá a stack-ek és vakszint, hogy ITM közelében legyünk
Tudja valaki, hogy Boku87 miért grindel alacsony tétes SNG-ken? Esetleg prop bet?
Épp most játszottam vele HU-t és érdekelne a dolog, hátha valaki hallott valamit.