Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 180 fős SnG közösség topicja

kertitorp
Válasz lecso10 kommentjére
2012. dec. 13. 10:03

Meg tudja valaki mondani, hogy átlagosan egy down swing hány db lejátszott sng-n keresztül tart??? FTP-n játszom rush on demand és turbo 90 főset vegyesen, majdem 700 db-ot letoltam, de alig különbözik a ROI-m 0%-tól, pedig a terem bezárása előtt ez (igaz kis mintán) 98 % volt. OPR-en figyelem a többi reget 40 és 50 % közötti ROI-val hasítanak ugyanazon a sng-kon. Már kezdem azt gondolni teljesen el vagyok tévedve. A 80-20-akkal flippelek, a 70-30-akat szinte előlről is bukom, flippet szökő évente egyszer nyerek, és ennyi ász párt még nem mutattak all in-ben mikor KK volt nálam (tudtommal minden 17. KK-ra jut egy AA full ringen, de ez mostanában minden 5. 6-ra jut és mákolni véletlenül sem tudok.) Valaki meg tudna nyugtatni, hogy ennek valaha vége lesz, és talán még nyerhetek is, vagy erről mondjak le örökre????:confused::confused:

21PoKeRaRcSuNy
Válasz kertitorp kommentjére
2012. dec. 13. 11:14

Meg tudja valaki mondani, hogy átlagosan egy down swing hány db lejátszott sng-n keresztül tart??? FTP-n játszom rush on demand és turbo 90 főset vegyesen, majdem 700 db-ot letoltam, de alig különbözik a ROI-m 0%-tól, pedig a terem bezárása előtt ez (igaz kis mintán) 98 % volt. OPR-en figyelem a többi reget 40 és 50 % közötti ROI-val hasítanak ugyanazon a sng-kon. Már kezdem azt gondolni teljesen el vagyok tévedve. A 80-20-akkal flippelek, a 70-30-akat szinte előlről is bukom, flippet szökő évente egyszer nyerek, és ennyi ász párt még nem mutattak all in-ben mikor KK volt nálam (tudtommal minden 17. KK-ra jut egy AA full ringen, de ez mostanában minden 5. 6-ra jut és mákolni véletlenül sem tudok.) Valaki meg tudna nyugtatni, hogy ennek valaha vége lesz, és talán még nyerhetek is, vagy erről mondjak le örökre????:confused::confused:

Vége lesz . !

cappy16
Válasz CantusPutnok kommentjére
2012. dec. 13. 11:28

OK!kössz a tippet, bár ez a coach dolog nem tudom h mennyire érné meg...majd meglátom ;)

lecso10
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2012. dec. 13. 11:42

AA vs 22. AA wins 80%

Néha bele esik mindenki a 20%-ba, nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani, mert ha ezen agyalsz ez már rámegy a játékodra biztosan. így kerül valaki down swingbe. Tényleg szoktak lenni hihetetlen szituációk, pl ma is volt már nekem is AK vs A3 flop 3Q3. AQs vs AQo nyert az AQo riveren Q magas flössel. Szarul esnek ezek itm stb előtt, de röhögni kell egyet és kész, különben magadnak ártasz csak. Most pl flop hetes szettel estem ki a flop dáma szettel szemben.
Ilyenkor gondolj arra,h máskor meg a river színsor mentett meg...
Igazából nem tudom,h ez az up és down swing egyáltalán létezik e, a grafikon alapján nyílván, de hosszabb távon már biztos az egyénen múlik. Persze van olyan verseny amikor minden flip bejön sorban egymás után, de néha a ásik oldalra esünk, ezt bele kell venni.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz cappy16 kommentjére
2012. dec. 13. 12:54

Sziasztok! Én cappybmse néven tolom PS-en. Szigorúan 2,50$ 180 fős sng-ket. Már játszom egy ideje, komolyabban ez az év márciusától foglalkoztam a pokerből való pénzszerzéssel. A legjobb hónapom heti 15-18 óra játék mellett 1100 $ volt és csak arra lennék kíváncsi,h van e ennél följebb, mit várhatok ettől a szinttől( persze nem vagyok profi játékos és nyilván van mit fejlődnöm, de hónapról hónapra átlag 5-600 dolcsit tudok nyerni), vagy ez csak egy kiugró siker volt, esetleg az lenne az átlag és az a pár száz dolcsi, amit átlagban nyertem inkább gyengébb játékost tükröz??? Köszi előre is a válaszokat!

2,5$ havi szinten 1000$-t ki lehet venni.Fentebb persze ez 2-3x többet tudsz kereseni, de fentebbi tétek teli van regekkel , és ott nehezebb érvényesülni, nem lehetetlen !

Kérdésedre a válasz : 3,5/8$-on havi 4-5K-t is össze lehet szedni, 2,5 tét nagyon gagyi a magasabb téthez képest, csak akor lépj fel ha úgy érzed hogy megvan a tudásod a "nagyokhoz" és persze a bankrollodnak is meg kell lennie , ami nem kevés pénzt jelent ebben a müfajban !

cappy16
2012. dec. 13. 13:06

Hát sajna az 1000$-t csak egyszer sikerült elérnem, úgyh szentem még egy darabig maradok ezen a szinten, de jó tudni h ez nem csak egy kiugró "siker" volt az én részemről, hanem ezt meg lehet csinálni rendszeresen is! Csábító lenne följebb lépni, de tuti bukó lenne, szal ink megróbálok itt nyerőbb lenni :P
Kössz az infokat!

Pato05
2012. dec. 13. 13:34

Kevés a darabszámod, 1000$t akkor fogsz kivenni hosszútávon ha legalább 2000et lejátszol 1 hónapban, ez kb 20%os ROI lenne, ennél lehet jobbat is hozni persze , de ha egy átlagos játékos vagy a 15-20% a reális 180as turboban, és ha kiszámolod pont 2000 játékkal lesz meg az 1000$, ahogy néztem te még 1000et se játszol le 1 hónapban, tehát azt az 1000$ tekinthetjük kiugró eredménynek ilyen szempontból, ettől független még lehet jó a játékod:)
Nem tudom most hány asztalon játszol, de legalább 15-20 asztalon meg kell tanulnod játszani ha elakarod érni ezt a mennyiséget:)

Taz
Válasz Pato05 kommentjére
2012. dec. 14. 11:42

...de legalább 15-20 asztalon meg kell tanulnod játszani ha elakarod érni ezt a mennyiséget:)

2000 db. 180-as verseny lejátszási ideje 1500 óra / asztalszám, ami még hozható 20 napi 8 órás 9 asztalos játékkal is, mely teljesíthető, ha az ember nem foglalkozik mással.
Persze 20 asztalon is lehet tolni, de az nagyon könnyen a ROI rovására mehet, ha nincs az ember hozzászokva. (ráadásul TN vagy bármilyen más shortcut cucc - akár PS built-in - használata erőssen ajánlott illetve egy jól beállított gamer egér adhat nagy segítséget)

Ahogy számoltam ő 9-12 asztalon hozhatta ezt a mennyiséget (1k/hó heti 18 órával). Szerintem első körben inkább megérné megpróbálni a rászánt időt feljebb tornászni, mint az asztalszámot. Persze ez nagyon egyén függő...

De abban maximálisan egyet értek, hogy az 1100$ egy kiugró eredménynek tekinthető.

cappy16
2012. dec. 14. 12:35

Az utóbbi időben próbálgattam már jáccani 12-16 asztalon, de azt veszem észre, hogy ha kicsit több asztalon tolom, pl 18-20 akk sokkal-sokkal nehezebben tudok odakoncentrálni, nem látom meg, vagy nem ismerem fel a helyzeteket és rosszul cselekszem. De szentem is, ahogy azt mondtátok, előbb az erre szánt időt próbálom kitornászni 2-3 óráról 4-5 órára. Nem hiszem h rossz lenne a játékom, csak keveset játszom. Majd kiderül! ;)

21PoKeRaRcSuNy
2012. dec. 14. 13:29

Az utóbbi időben próbálgattam már jáccani 12-16 asztalon, de azt veszem észre, hogy ha kicsit több asztalon tolom, pl 18-20 akk sokkal-sokkal nehezebben tudok odakoncentrálni, nem látom meg, vagy nem ismerem fel a helyzeteket és rosszul cselekszem. De szentem is, ahogy azt mondtátok, előbb az erre szánt időt próbálom kitornászni 2-3 óráról 4-5 órára. Nem hiszem h rossz lenne a játékom, csak keveset játszom. Majd kiderül! ;)

Neked egy 180-as session 2-3 óra ? :) Lehet egyálltalán ilyet ? :d

Élő ügyfélszolgálat