Nah, eddig az volt a para hogy sok a reg ezeken a játékokon és szinteken, és hogy nem lesz elég pénz ebben a müfajban, de megoldják hogy 1 reg se legyen ezeken a versenyeken mert annyira elbassznák a kifizetési struktúrát , enjoy !
kapitány , a 180MTSNG-hez nehogy 100BI-vel játszd baszod ha 6 asztalozol akor is ***** necc, 9 asztalozás felett szerintem kell 400-500BI alsóhangon. Úgylátszik még nem volt nagy bukószériád:) Ha hozzá még MTT-zel is akor meg legalább dupla roll kellene hozzá, a kényelmes játékhoz :)
Sajnos regtimon kívül kevés a játékos gyakorlatilag a 2,5$ pörög rendesen csak , de lehet a limiteket is át lehetne rendezni egy kicsit .... ha valaki 3-4esetleg 500 buyines brm-et használ elég sokáig tart 8$-ra lépni, lehetne 2-6-10$ inkább a limitlépcső vagy 1-4-9 stb. nyilván van pár kombináció meg a 3+R-hez sem árt vagy 3000$ épp abból sem lenne rossza ha lenne 1+R vagy 1,5+R a non turbo 180man ből amiből gyakorlatilag 1 limit fut 4,5$ elméletileg kettő ami napi 1x indul kb. :) lehet ha levennék a vak növekedést 15 percről 10-re többen játszanák és menne a 11$ limit is lehet.. Tudom viszont hogy a fekete péntek óta nincs elég játékos....
Ez elég nagy ostobaság lenne. Alapból az lenne a jó ha 15 fizetne kb.
űde megoldják hogy 1 reg se legyen ezeken a versenyeken mert annyira elbassznák a kifizetési struktúrát , enjoy !
Nah, eddig az volt a para hogy sok a reg ezeken a játékokon és szinteken, és hogy nem lesz elég pénz ebben a müfajban, de megoldják hogy 1 reg se legyen ezeken a versenyeken mert annyira elbassznák a kifizetési struktúrát , enjoy !
kapitány , a 180MTSNG-hez nehogy 100BI-vel játszd baszod ha 6 asztalozol akor is ***** necc, 9 asztalozás felett szerintem kell 400-500BI alsóhangon. Úgylátszik még nem volt nagy bukószériád:) Ha hozzá még MTT-zel is akor meg legalább dupla roll kellene hozzá, a kényelmes játékhoz :)
még mikro limiten is?
Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - *** OFFICIAL PokerStars MTTSNG Suggestion Thread ***
Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - *** OFFICIAL PokerStars MTTSNG Suggestion Thread ***
hát a tudásom szerintem megvan :d 6 asztalból 1-2 FT en végzek segédprogram nélkül ami remélem változik a program megszerzése után. és a poker tracker 4 az uganugy jeleniti meg a dolgokat játék közben mint a HM2? mennyibe kerülnek? és melyiknek van jobb ár érték aránya?