Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 180 fős SnG közösség topicja

Taz
Válasz CantusPutnok kommentjére
2013. jan. 6. 0:58

Ennyi, csak sírnom kellett egy kicsit és most pont nekem dobta a gép az egyik FT-n. Sikerült FT-re vergődni magam 8826 zsetonnal majd a következő hand-ekkel 220k-t összeszedni: AJs, KQs, AA, KK és sikerült a HU-t is egy KK-val behúzni.

Mi ebből a tanulság?
nem kell vele foglalkozni, hogy folyamatosan prémium lapot kap az ellen, egyszer Te is fogsz :)

lecso10
Válasz Taz kommentjére
2013. jan. 6. 7:41

Ennyi, csak sírnom kellett egy kicsit és most pont nekem dobta a gép az egyik FT-n. Sikerült FT-re vergődni magam 8826 zsetonnal majd a következő hand-ekkel 220k-t összeszedni: AJs, KQs, AA, KK és sikerült a HU-t is egy KK-val behúzni.

Mi ebből a tanulság?
nem kell vele foglalkozni, hogy folyamatosan prémium lapot kap az ellen, egyszer Te is fogsz :)

Nem kell ezt túl komolyan venni... :D
No Limit Texas Hold'em Hand, 25.00/50.00, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

TitusPullo
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 6. 10:18

Nah, pont így szoktam én is kiesni :D

Taz
2013. jan. 27. 0:27

Lassan újra itt az ideje egy sírós postot csinálni, hátha ad egy kis szerencsét ITM-ben, mivel mostanság nagyon üt az rng...

kapitany10
2013. febr. 7. 17:55

Sziasztok!
látom van egy klasz kis fórum itt. kérdésem lenne a következő: milyen segédszoftvert illene használni 180 fős turbó sng -en? nekem még jelenleg nincsen ezek terén nagy tapasztalatom de úgy hallottam és olvastam hogy sokat tud segíteni a játékon. jelenleg még 2.5,3.5 4,5 dolláros versenyeken játszogatok de lassan kipróbálom a 8 dollárosokat is. próbálnám. :P tehát mi az amit amiket ajánlnátok nekem?

Dinokaposvar
Válasz lecso10 kommentjére
2013. febr. 8. 15:51

Nagyon csücskös, utálom ezeket :)

Dinokaposvar
Válasz kapitany10 kommentjére
2013. febr. 8. 15:53

Sziasztok!
látom van egy klasz kis fórum itt. kérdésem lenne a következő: milyen segédszoftvert illene használni 180 fős turbó sng -en? nekem még jelenleg nincsen ezek terén nagy tapasztalatom de úgy hallottam és olvastam hogy sokat tud segíteni a játékon. jelenleg még 2.5,3.5 4,5 dolláros versenyeken játszogatok de lassan kipróbálom a 8 dollárosokat is. próbálnám. :P tehát mi az amit amiket ajánlnátok nekem?

Holdem managert játék közben mindenképp, másra nagyon úgysincs idő. Na meg egy megfelelő asztalrendezést, bár arról nem esett szó hány asztalról beszélünk :)

kapitany10
2013. febr. 8. 18:36

átlag 6 asztalon játszok de ez kúszik egyre feljebb :D

21PoKeRaRcSuNy
Válasz kapitany10 kommentjére
2013. febr. 8. 20:54

Sziasztok!

PT4 esetleg HM2 vegyél segédszoftvert vegyél, de inkább PT4-et mert ott van alapból NoteTracker :)
Milyen BRM-t használsz ?

kapitany10
2013. febr. 9. 23:09

hát én jelenleg 1% ot használok a rollomból regelésre szerintem ez igy korrekt. vagy nem?

Élő ügyfélszolgálat