Nem,írtam mailt is nekik, de még nem jött válasz.
Következő server restartig nem fog működni..
Remek! És az mikor lesz?
Ezt hogyan játszottátok volna?
Full Tilt 4.4 $ rush on demand 155 fő
közép szakasz, ellenről 14 hand van 21/21/0
Milyen range-re tennétek pre flop, 3 betelnétek e pre flop, riveren mekkora % a range-ének a blöff?
weaktight | Hand Poll | AQo - No Limit Holdem Tournament
Milyen range-re tennétek pre flop, 3 betelnétek e pre flop, riveren mekkora % a range-ének a blöff?
Szerintem a blöfföt kizárhatjuk, ennyire nem lehet elvetemült. Jól játszottad, benyaltad a coolert.
Pre nem lett volna értelme 3bet/foldolni, mert nem hiszem, hogy elég lazán nyit a nagyvak miatt, aki pont méretes resteal stackel ül.
Ha a blöfföt kizárod mit adsz a kezébe?
AA pár csak egyféleképpen lehet nála, más settet nagyon nagy valószínűséggel nem így játszana egy átlagos kistétes játékos, legkésőbb turnön visszaemel, all in megy. Rengetegszer látok olyat, hogy JJ, QQ, KK-val A-szos flopon c/c majd c/c végig, ezért használtam ilyen bet size-ot. Én riveren úgy gondoltam blöffbe fordítja az ilyen típusú kezeit.
Hali, a játék dinamikáját tekintve elég sokszor kerülök ITM-be kis stackel mindegy hogy eddig 18 most meg már 27 főtől van ITM. Hol keressem a hibát , a játék mely szakaszában szoktatok kicsit kockázatosabb/határesetesebb dolgokat betolni vagy épp lazábban megadni ?