Sziasztok. Milyen HUD-ot használtok? Én 90 főset tolok FTP-en . Szerintem inkább ez a topic áll közelebb hozzám mint a 45 fős ante időszak miatt.
Név,BB,Hand
VpipPFR, limp, 3bet, fold to 3bet
steal, fold to steal
Azt hiszem ezeket a leglényegesebbek.
Full Tilten játszok 90 fős és rush on demand SNG-kat. Az utóbbi néhány hónapban azt vettem észre, hogy minden fish őrült módjára check/raise-t játszik minden féle lappal a vakokról, legfőképp mini visszaemelés formájában nem törődve az ellenféllel a stack viszonyokkal, néha még a floppal sem. Vannak játékosok akik 100-200 hand alapján 20-30%-ban check/raise-elnek. Ki mit tudna ajánlani ellenük? (kevesebb c bet, többször toljam vissza rájuk top pár erős kikkerrel, ha van némi EQ-m akkor is toljam vissza?, második pár call és nézzem meg folytatja e?....)
PS-en is egyre gyakoribbak ezek a szituációk amit leírtál. Illetve SB-ről all-in tesznek mikor BB-n ülök. Általában ugye helyzetfüggő kivel játszol. De én a második helyzetben A9+al már visszapusholok 15-20 BB körül. Ezt gyakran veszik blöffnek és herocallolnak T7o-val és hasonlókkal. Na most amit te leírtál,top pár high kicker-el én a szituációban 3bet-elem az embert,és statjai alapján callozok AI-t. Illetve az ilyenek ellen elég sokat limpelek monsterekkel,párokkal általában limp-be is donkolnak,ilyenkor auto push-on vagyok. Fold equity is lesz,meg itt is szeretnek hero callozni,és tönkremennek K3o-val és hasonlóan szép lapkombinációkkal,nekem hosszútávon talán ez a stratégia jött ki legjobban. De ha esetleg valaki lát benne hibát észrevételt,esetleg tudna javasolni jobbat,én is szívesen meghallgatnám a véleményét. /2.50$ 180fő turbo/
Nem találtam alkalmasabb topicot, ezért itt kérdezem. Lehetséges, hogy egy értelmesebb játékos 90 fős 3.3 $-os SNG-ból 1200 db után nullszaldós?
Név,BB,Hand
VpipPFR, limp, 3bet, fold to 3bet
steal, fold to steal
Azt hiszem ezeket a leglényegesebbek.
Kösz rekop,minden kis infó jól jön. HU után még kicsit furcsa a full ring,szívnom kell a tudást magamba rendesen :)
Hali,
milyen speciális HUD poup-okat tudnátok javasolni? (a steal-en kívül)
Köszönöm a választ!
Kis tétes SNG-en gyakori flopon vakokról a mini ch/r. Mi erről a tapasztalatotok, szerintetek mi a jelentése különböző játékos típusok esetében?
90 fős 3,3 $ KO SNG Full Tilten, még 12-en vagyunk csak FT fizet ( 9 fő )
Mi itt a helyes döntés? Milyen range-el pakolhatjuk be?
utg: 20/11/5.1 utg+2: 14/3/1.7
weaktight | Hand Poll | TT - No Limit Holdem Tournament